- 24 Şubat 2012
- 443
- 12
- 48
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.861
yani bunu diyet olarak değilde detoks olarak düşün yani bence tam bir detoks helede sebze gününde resmen arınıyorsun darısı yarına bakalım hiç taviz vermedim sadece çay içtim oda şekerliydi ama başka birşey yapmadım umarım cumaya kadar dayanabilirim :)
detoksa olarak güzel fikir.annem de öyle dedi. cumaya kadar yapsaydık vücudumuz baya arıncaktı.ama benim tansiyonum dayanmıyo taviz verince de sanki diyetten fayda olmayacakmış gibi hissediyorum.ufff bi 5 kilo vermeye ihtiyacım var sonrasında yediklerime dikkat etmeyi düşünüyorum zaten spora da gidiyorum haftanın 3günü..bu diyet beni çok heveslendirmişti.sizce pazartesi tekrar başlayayımmı hazır haftaya spora da gitmeyeceğim düşüp bayılmam en azından inş :))
sana zevkli gelmesine sevindim en azından sonuç almışsındr ama ben hesap kitap işlerinden pek hoşlanmıyorum yani psikopata bağlanma ihtimalim yüksek bi de etrafımdakiler özellikle de ailem benim bu tür şeyleri düşünmemden konuşmamdan rahatsız oluyorlar...
bi de yediklerim karışık şeyler içlerindekileri tek tek hesaplamak içinden çıkılmaz bir matematik problemi olur heralde :)).yani ben biraz karıştırmayı severim.sade şeyler yesem hesaplamak rahat olur
bu diyette çukolata yokmu ya
bende yaptım bu diyeti ama tam uygulayamadımöyle olmasına rağmen 5 günde 3 kilo verdim geri de almadım tekrar başlıyorum
Ben şu an 57,5 kilo falanım sanırım,acaba 5 günde 5 kiloyu sporsuz verebilir miyim yaa :44:
İlk gün patates günü bugün başlamak istesem patates yok yakınımda,kızartması var sadece
Henüz hiçbişey yemedim bugün et günü yapsam aynı işi görür mü acaba?Şimdi ızgara tavuk akşam köfte yicem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?