- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.881
benim bugun sonuncu gunum. dun biraz zorlandim meyve gununde.basim dondu ama cok kotu olmadim. yarin kesin sonucu yazarim.
sonucumu bildiriyorum 5 gunde sadece 1 kilo 800 g gitti. dun aksam biraz kacamak yaptim ondan mi oldu yoksa halen adet olamadim ondan mi bilmiyorum ama cok az gitti yaaa.ama olsun buda bisey o kadar gitti ya.haftalardir ayni kilomda sayiyodum.bi daha kolay kolay yapmam heralde.
2 kiloya yakın gitmiş yine de. Sen spor yaptın mı bu rejim sürecinde ? Belki de annem gibi regl olacağından az gösterdi tartı ? Annem bir kür uyguladı. 1. hafta 1 kilo gitti rejim yapmadan, 2. hafta aynı kiloda kaldı ve bıraktı. Ertesi gün adet oldu ve tartının neden eksik göstermediğini anladı. Haftaya tekrar başlayacak.
off bugün diyeti bozmak zorunda kaldımm çünkü kimse destek olmuyo bana evdeama yarın tekrar başlıycam vazgeçmek yok
yarın patates günüm başlıycak olan varsa destek olalım birbirimize :26:
off bugün diyeti bozmak zorunda kaldımm çünkü kimse destek olmuyo bana evdeama yarın tekrar başlıycam vazgeçmek yok
yarın patates günüm başlıycak olan varsa destek olalım birbirimize :26:
ben de bugün başladım...ne var ki,sadece 5 gün
kızlar,dün hafta sonu olduğu için sanırım soruma cevap alamadım..şey diyordum..buradaki yiyecekleri nasıl daha lezzetli hale getirebiliriz? mesela bugün patatesleri haşlamak yerine fırına attım dilimleyip baharatlayarak.. diğerleri için neler yapılabilir?
slm kızlar bende daha önce yaptım bu diyeti 3,5 kilo vermiştim...
bugün tekrar başladım...
ama ben patateslşeri tuzlu yedim sebze gününde yoğurtta yedim sebzeleri yoğurtsuz yiyemem eziyet olsun istemiyorum...
yine yumurta günüde üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim bu şekilde 5 kilo değilde 3,5 kilo verdim
70 kiloyla bugün tekrar başladım bakalım ne olacak...
hepimize başarılar...
Selam KatherinaBen bu rejimi uygulamıyorum ama evdekilerin rejim sabotesini biliyorum. İnsan çok güçlü olmalı bu durumda, çok da zor, hele bir de bir kaç kişi aynı anda laf söyleyip de rejim konusunda köstek olunca. Ama inan onlar destek olmadığına rağmen sen bu rejimi sürdürürsen sonunda kendinle gurur duyacaksın:129: Burada bu rejimi yapan bayanlardan destek alırsın. Ama ne olursa olsun en büyük destekçin kendinsin:13:
Selam KatherinaBen bu rejimi uygulamıyorum ama evdekilerin rejim sabotesini biliyorum. İnsan çok güçlü olmalı bu durumda, çok da zor, hele bir de bir kaç kişi aynı anda laf söyleyip de rejim konusunda köstek olunca. Ama inan onlar destek olmadığına rağmen sen bu rejimi sürdürürsen sonunda kendinle gurur duyacaksın:129: Burada bu rejimi yapan bayanlardan destek alırsın. Ama ne olursa olsun en büyük destekçin kendinsin:13:
kzılar bende bugün patates diyetne başladım sedali doğru demiş en büyük desttekçi kendimiziz
bu sefer inşallah devam edip mutluluğu yakalamak istiyorum
ilk günüm
5 haşlanmış patates yedim ve 2 lipton form içtim yatarken de spor yapacağım inşallah
allah yardımcımız olsun
evet canım doğru başaracağımıza inanmalıyız
kolay gelsin sana
lükmerhabalar bu diyeti eski uygulayanlardanım bende bugün tekrar başlıyorum 76 kilodan 71.8 indim ve kaldığım yerden devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?