• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlarr :3:

bu diyetin eski uygulayıcılarındanım ben..zamanında 65 kilo olduydum ama üniversiteyi kazanmamla herşey değişti şu an 75 filanım maalesef...:25:

ama yine bu diyetle vereceğime inanıyorum bugün başladım patatesle hadi hayırlısı :10:

diyeti yapan herkese kolay gelsinn :29:

bu diyeti geçen yıl yapıp 2.3 kg.verdim..kısmetse yarın tekrar başlıyorum..yalnız yarın haşlama patates düşünmüyorum..patatesleri dilimleyip baharatlayarak fırına atacağım..
diğer günler için farklı ama lezzetli tarifleriniz var mı? mesela sebze gününde hangi sebzeleri nasıl pişirince ya da karıştırınnca güzel oluyor?gerçi içinde yağ ve tuz olmayınca hangisi çok leziz olur ki:18: geçen sefer çok az tuz kullanmıştım ama bu defa kullanmamaya çalışacağım..

sonucumu bildiriyorum 5 gunde sadece 1 kilo 800 g gitti. dun aksam biraz kacamak yaptim ondan mi oldu yoksa halen adet olamadim ondan mi bilmiyorum ama cok az gitti yaaa.ama olsun buda bisey o kadar gitti ya.haftalardir ayni kilomda sayiyodum.bi daha kolay kolay yapmam heralde.

sonucumu bildiriyorum 5 gunde sadece 1 kilo 800 g gitti. dun aksam biraz kacamak yaptim ondan mi oldu yoksa halen adet olamadim ondan mi bilmiyorum ama cok az gitti yaaa.ama olsun buda bisey o kadar gitti ya.haftalardir ayni kilomda sayiyodum.bi daha kolay kolay yapmam heralde.

2 kiloya yakın gitmiş yine de. Sen spor yaptın mı bu rejim sürecinde ? Belki de annem gibi regl olacağından az gösterdi tartı ? Annem bir kür uyguladı. 1. hafta 1 kilo gitti rejim yapmadan, 2. hafta aynı kiloda kaldı ve bıraktı. Ertesi gün adet oldu ve tartının neden eksik göstermediğini anladı. Haftaya tekrar başlayacak.

2 kiloya yakın gitmiş yine de. Sen spor yaptın mı bu rejim sürecinde ? Belki de annem gibi regl olacağından az gösterdi tartı ? Annem bir kür uyguladı. 1. hafta 1 kilo gitti rejim yapmadan, 2. hafta aynı kiloda kaldı ve bıraktı. Ertesi gün adet oldu ve tartının neden eksik göstermediğini anladı. Haftaya tekrar başlayacak.

ilk 3 gun yaptim, cuma ve cumartesi yapamadim sadece, ama cuma gunu biraz 20 dakika kadar yurumustum. evet sanirim regl olamadigim için oldu.duzensiz oluyo hep, buda kilo vermemde zorluk yapiyo ve o yuzdendir sanirim dikkat etmedigimde hemen kilo aliyorum.

off bugün diyeti bozmak zorunda kaldımm çünkü kimse destek olmuyo bana evde :5: ama yarın tekrar başlıycam vazgeçmek yok :kkk:
yarın patates günüm başlıycak olan varsa destek olalım birbirimize :26:

kızlar,dün hafta sonu olduğu için sanırım soruma cevap alamadım..şey diyordum..buradaki yiyecekleri nasıl daha lezzetli hale getirebiliriz? mesela bugün patatesleri haşlamak yerine fırına attım dilimleyip baharatlayarak.. diğerleri için neler yapılabilir?

merhabalar bu diyeti eski uygulayanlardanım bende bugün tekrar başlıyorum 76 kilodan 71.8 indim ve kaldığım yerden devam ediyorum :10::10::10::10::10::10::10::10::10:

slm kızlar bende daha önce yaptım bu diyeti 3,5 kilo vermiştim...

bugün tekrar başladım...

ama ben patateslşeri tuzlu yedim sebze gününde yoğurtta yedim sebzeleri yoğurtsuz yiyemem eziyet olsun istemiyorum...

yine yumurta günüde üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim bu şekilde 5 kilo değilde 3,5 kilo verdim

70 kiloyla bugün tekrar başladım bakalım ne olacak...

hepimize başarılar...

off bugün diyeti bozmak zorunda kaldımm çünkü kimse destek olmuyo bana evde :5: ama yarın tekrar başlıycam vazgeçmek yok :kkk:
yarın patates günüm başlıycak olan varsa destek olalım birbirimize :26:

Selam Katherina:3: Ben bu rejimi uygulamıyorum ama evdekilerin rejim sabotesini biliyorum. İnsan çok güçlü olmalı bu durumda, çok da zor, hele bir de bir kaç kişi aynı anda laf söyleyip de rejim konusunda köstek olunca. Ama inan onlar destek olmadığına rağmen sen bu rejimi sürdürürsen sonunda kendinle gurur duyacaksın:129: Burada bu rejimi yapan bayanlardan destek alırsın. Ama ne olursa olsun en büyük destekçin kendinsin:13:

ben de bugün başladım...ne var ki,sadece 5 gün:34:

haklısın canım kolay gelsin ikimizede :)

kızlar,dün hafta sonu olduğu için sanırım soruma cevap alamadım..şey diyordum..buradaki yiyecekleri nasıl daha lezzetli hale getirebiliriz? mesela bugün patatesleri haşlamak yerine fırına attım dilimleyip baharatlayarak.. diğerleri için neler yapılabilir?

patatesler için bir önerim var hani tuz yasak ya himalaya tuzu koydum ben diğer tuz gibi kötü etksi yokmuş ve kilo vermemi de hiç etkilemedi. ben sebzeleri haşlıyorum buharda meyve gününde genelde tok tutan meyveleri tercih ediyorum et günü en kolayı zaten ızgara veya ftavada tavuk olsun kırmızı et olsun yapabiliyorsun son gün için de yoğurtla birlikte 1 paket form yiyorum yoksa dayanamıyorum ben :25:

slm kızlar bende daha önce yaptım bu diyeti 3,5 kilo vermiştim...

bugün tekrar başladım...

ama ben patateslşeri tuzlu yedim sebze gününde yoğurtta yedim sebzeleri yoğurtsuz yiyemem eziyet olsun istemiyorum...

yine yumurta günüde üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim bu şekilde 5 kilo değilde 3,5 kilo verdim

70 kiloyla bugün tekrar başladım bakalım ne olacak...

hepimize başarılar...

yoğurdu ve tuzu abartmadıysan etkisi olmaz canım bence o kadar.

normal vermişsin herkes böyle veriyorrdu zaten süper vermişsin bence tebrikler hep böyle iyi veririsin umarım canım:51:

Selam Katherina:3: Ben bu rejimi uygulamıyorum ama evdekilerin rejim sabotesini biliyorum. İnsan çok güçlü olmalı bu durumda, çok da zor, hele bir de bir kaç kişi aynı anda laf söyleyip de rejim konusunda köstek olunca. Ama inan onlar destek olmadığına rağmen sen bu rejimi sürdürürsen sonunda kendinle gurur duyacaksın:129: Burada bu rejimi yapan bayanlardan destek alırsın. Ama ne olursa olsun en büyük destekçin kendinsin:13:

canım teşekkür ederim ilgine haklısın öyle valla ama irade meselesi sonunda ben güleceğim dimi biraz zorluk çekmeden hiç birşey olmaz zaten :39:

kızalr bugün iyi geçti sabahtan beri 6 orta boy patates yedim 2 tanecikde hurma tatlı krizine girdim de :17:

bakalım yarın neler olacak yarın karnabahar ve mantar haşlamayı düşünüyorum çiğ olarak da havuç onları yoğurtsuz yiyebiliyorum bir tek :8:

kzılar bende bugün patates diyetne başladım sedali doğru demiş en büyük desttekçi kendimiziz:72:
bu sefer inşallah devam edip mutluluğu yakalamak istiyorum
ilk günüm
5 haşlanmış patates yedim ve 2 lipton form içtim yatarken de spor yapacağım inşallah:16::nazar:
allah yardımcımız olsun:nazar::16:

kzılar bende bugün patates diyetne başladım sedali doğru demiş en büyük desttekçi kendimiziz:72:
bu sefer inşallah devam edip mutluluğu yakalamak istiyorum
ilk günüm
5 haşlanmış patates yedim ve 2 lipton form içtim yatarken de spor yapacağım inşallah:16::nazar:
allah yardımcımız olsun:nazar::16:

evet canım doğru başaracağımıza inanmalıyız:34:

kolay gelsin sana :7:

Back
X