5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bennn:))başladım bugünn beraber yapalım hadi akalım:))ben bu diyeti gecen sene yaptım 7 kilo verdim:))bugün tekrar başladım:)

canım benim dünde ben başladım bişey sormak istiyorum ... 7 kiloyu ne kadar zamanda aldın hemen mi yoksa daha fazla olarak mı aldın .... bilgilendirirsen sevinirim

canım benim dünde ben başladım bişey sormak istiyorum ... 7 kiloyu ne kadar zamanda aldın hemen mi yoksa daha fazla olarak mı aldın .... bilgilendirirsen sevinirim

7 kiloyu 1 ayda aldım ama üstüne çıkmadım :)çok yedim amaa:))çoooookk :)şimdi yapıcam ama bırakınca dikkat edince geri almıorsun:))

şimdi bir ay yaptım 7 kilo verdim:)ama sonra kıtlığa girmiş gibi heşeyi yiyince geri aldım ve tekrar başladım:)

canım ne kadar zamanda verdin 7 kiloyu?

ben 70 den 63 e düştüm diyetisyene falan gittim. ama şimdi diyetisyeni de bıraktım ve bi 5 kilo daha vermek istiyorum. bunu yapsam ne kadar zamanda gider 5 kilo??çok oldum ama son soru, sadece sudan mı gidiyo acaba o kadar kilo,yoksa incelme de oluyor mu?

Son düzenleme:
tamamdır o zaman her yapışında yaklaşık 1.5 -2 kilo verdin offf yaa keşke ben de 2 kilo versm şöle 65ten indiğimi görsem başarabileceğime inanıcam

70 kiloydum başladıgımda 63 e düşmüştüm 7 kilonun hepsi su degil bence çünkü diyetisyene gittigimde su fazlan yok demişti şu kası suyu yagı ölcen alete çıkmıştım:)1 kilosu olsa olsa sudur:)bence 1 ay yap bu diyeti 5 kiloyu sabitle ben çok hızlı veriorum ama hızlıda alıorum verdikten sonra birazdaha yapmak lazım bence kilonun sabitlenmesi için:))incelme olayına gelince herkes yeter yapma bırak demişti çok ince gözüküordum bacaklarım bile incelmişti.bence hepberaber yapalım.fotolarımızı koyalım sonrada ne dersiniz?öncesi sonrası yapalım böylece nekadar inceldiğimizi görürüz ben bir ay sonra koyacagım fotomu:))

kilo verdirir ve zorlayıcı olmazsa tabiki devam edilebilir 1 haftadan sonra da ve zayıflarsam neden foto koymayayım

bak cok gaza geldim şimdi valla ama ben çalışıyorum, gün boyunca ızgara eti nerden bulcam?hadi patatesi meyveyi ayarlarım da :44: bir de bir ay yap demişsin ya, o süreçte kilo vermeye devam edicek miyim? 5 kiloyu ne kadar zamanda vericem? yani 5 günde hadi olsun olsun bi haftada gider mi? ondan sonra mı sabitlemeye çalışırım diyosun?

bu arada bugün başladım 1 hafta sonra herkes yazsın kaç kilo veridigini??pazartesi günleri tartılma günleri olsunn ok:)))böylece bırakma şansımız azalır:))burarada yürümeklazım çok işeyarıyor:))

resim işi daha iyi hoşuma gitti ... evet yapanlar 1 ay sonrası resim koyalım hem hırs hemde inceldikten sonra motivasyon olur...

ızgara et yemene gerek yokki canım:))tavuk al kendine haşla bigece önceden al yanına onu ye:))sabahben kahve içiorum öglen başlıorum yemege:))1 ayda yaparsan 5 kilodan fazlasını verirsin bence:))haftada 5 kilo veremiorsun çok kilolu degilsen tabi:)

tavuk haşlayıp tuz koymadan baharatlayarak tüketebilirsin canım ton balığı da yenilebiliyo

boyum 1.67 kilo 63. 2 haftada 5 versem olmaz mı dersin? hadi anlaşalım ya

:)))anlaşma yok:))haftada 5 kiloyu çok fazla kilosu olanlar veriyor canım sanmam kilon az:)kilolular bile sudan veriyorlar ilk 5 kilolarını :)bence düzgünce bir ay yapsan bu diyeti kaçamaksız hafta sonlarıda çok abartma ekmek yeme vs.. ilk hafta 2 sonraki haftalar 1 versen bile 5 kilo vermiş olacaksın :)bakın nisanın 13 de arkadaşla diyetisyene gidicem bende tartılıcam o alette yazarım size nekadar veridigimi kaçı su kacı yagdan gitmiş böylece anlarız sumu yagmı verioruz tamammıı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…