- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.021
bennn:))başladım bugünn beraber yapalım hadi akalım:))ben bu diyeti gecen sene yaptım 7 kilo verdim:))bugün tekrar başladım:)
canım benim dünde ben başladım bişey sormak istiyorum ... 7 kiloyu ne kadar zamanda aldın hemen mi yoksa daha fazla olarak mı aldın .... bilgilendirirsen sevinirim
bennn:))başladım bugünn beraber yapalım hadi akalım:))ben bu diyeti gecen sene yaptım 7 kilo verdim:))bugün tekrar başladım:)
7 kiloyu 1 ayda aldım ama üstüne çıkmadım :)çok yedim amaa:))çoooookk :)şimdi yapıcam ama bırakınca dikkat edince geri almıorsun:))
şimdi bir ay yaptım 7 kilo verdim:)ama sonra kıtlığa girmiş gibi heşeyi yiyince geri aldım ve tekrar başladım:)
7 kiloyu 1 ayda aldım ama üstüne çıkmadım :)çok yedim amaa:))çoooookk :)şimdi yapıcam ama bırakınca dikkat edince geri almıorsun:))
canım ne kadar zamanda verdin 7 kiloyu?
ben 70 den 63 e düştüm diyetisyene falan gittim. ama şimdi diyetisyeni de bıraktım ve bi 5 kilo daha vermek istiyorum. bunu yapsam ne kadar zamanda gider 5 kilo?? bir de sen ne kadar zamanda geri aldın kiloları? çok oldum ama son soru, sadece sudan mı gidiyo acaba o kadar kilo,yoksa incelme de oluyor mu?
70 kiloydum başladıgımda 63 e düşmüştüm 7 kilonun hepsi su degil bence çünkü diyetisyene gittigimde su fazlan yok demişti şu kası suyu yagı ölcen alete çıkmıştım:)1 kilosu olsa olsa sudur:)bence 1 ay yap bu diyeti 5 kiloyu sabitle ben çok hızlı veriorum ama hızlıda alıorum verdikten sonra birazdaha yapmak lazım bence kilonun sabitlenmesi için:))incelme olayına gelince herkes yeter yapma bırak demişti çok ince gözüküordum bacaklarım bile incelmişti.bence hepberaber yapalım.fotolarımızı koyalım sonrada ne dersiniz?öncesi sonrası yapalım böylece nekadar inceldiğimizi görürüz ben bir ay sonra koyacagım fotomu:))
70 kiloydum başladıgımda 63 e düşmüştüm 7 kilonun hepsi su degil bence çünkü diyetisyene gittigimde su fazlan yok demişti şu kası suyu yagı ölcen alete çıkmıştım:)1 kilosu olsa olsa sudur:)bence 1 ay yap bu diyeti 5 kiloyu sabitle ben çok hızlı veriorum ama hızlıda alıorum verdikten sonra birazdaha yapmak lazım bence kilonun sabitlenmesi için:))incelme olayına gelince herkes yeter yapma bırak demişti çok ince gözüküordum bacaklarım bile incelmişti.bence hepberaber yapalım.fotolarımızı koyalım sonrada ne dersiniz?öncesi sonrası yapalım böylece nekadar inceldiğimizi görürüz ben bir ay sonra koyacagım fotomu:))
bak cok gaza geldim şimdi valla ama ben çalışıyorum, gün boyunca ızgara eti nerden bulcam?hadi patatesi meyveyi ayarlarım da :44: bir de bir ay yap demişsin ya, o süreçte kilo vermeye devam edicek miyim? 5 kiloyu ne kadar zamanda vericem? yani 5 günde hadi olsun olsun bi haftada gider mi? ondan sonra mı sabitlemeye çalışırım diyosun?
bak cok gaza geldim şimdi valla ama ben çalışıyorum, gün boyunca ızgara eti nerden bulcam?hadi patatesi meyveyi ayarlarım da :44: bir de bir ay yap demişsin ya, o süreçte kilo vermeye devam edicek miyim? 5 kiloyu ne kadar zamanda vericem? yani 5 günde hadi olsun olsun bi haftada gider mi? ondan sonra mı sabitlemeye çalışırım diyosun?
ızgara et yemene gerek yokki canım:))tavuk al kendine haşla bigece önceden al yanına onu ye:))sabahben kahve içiorum öglen başlıorum yemege:))1 ayda yaparsan 5 kilodan fazlasını verirsin bence:))haftada 5 kilo veremiorsun çok kilolu degilsen tabi:)
buarada aralarda kahve için sütlü tatlandırıcılı:)acayip iştah kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?