5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kesinlikle arkadaşımm benimde 3.günümdüü istifra ishall oldumm çokk bitkinimmmmm ))):

ay kızlar bugün pek uyamadım sabah o kadar halsizdimki yataktan kalkmaya mecalim yoktu hemen kalktım 1 tane elma yedim biraz kendime gelir gibi oldum eşim kızdı azıcık kahvaltı yaptım ya hiç halim kalmamıştı tavuk günü benim için çok zor geçti
bugün ve yarın benim en sevdiğim günlerdi meyve ve yumurta bayılırım şimdi daha iyiyim yarın kaldığım yerden devam edeceğim bu arada toplam 2.600 gitmiş süper birşey iki gündede 1000 gr daha gitse 3600 le falan bitiririm diye düşünüyorum
paradoks güzel kilo veriliyor herkesin bünyesi farklı yinede sen bilirsin

kızlar ben bişey sorcam size.bu diyet ne zamandır aklımda heryerde de karşıma çıkıyo yapmak istiyorum ama kafama takılan tek şey patates.patates nişastalı bişey olduğu için çok masum olmadığını okumuştum bi sitede.bi diyetisyen yazmıştı.siz kaç tane yiyosunuz ya da patates yerine başka bişey yiyen var mı?hepinize kolay gelsinnn

patates nişasta ama çok güzel kilo verdiriyor ben en çok patates gününde kilo veriyorum gün boyu yediğim 6 taneydi o da küçüktü patatesin alternetifide yok maalesef sanada kolay gelsin

Tatlım sen bilirsin nigarında söylediği gibi herkesin bünyesi farklı ama genelde halsizlik ve tansiyon düşmesi yaşanıyor sanırım.En azından ben de öyle oluyor.Ben bu kez çok fazla kasmadan,biraz dışına çıkarak yapıyorum çünkü ben ne kadar kilo verirsem basenlerden biraz fazlam olduğu için ordan gitmiyor zaten.E göbeğim de normale döndü:)hatta bugün bitirsem mi diye düşünüyorum çünkü yarın hiç yumurta yemek istemiyorum,bütün günü de yoğurtla geçirip tansiyon düşüklüğü yaşamak istemiyorum açıkcası.Eğer yapacaksan bir haftada 5 kilo vermessin sen de,kendini germeden yap,2 haftada ulaş istediğin sonuca,bu bile iyi bence.Hee ama dersen ki benim bünyem kuvvetlidir bişey olmaz.Sen bilirsin.

Valla ben ne kadar yediğimi hiç bilmiyorum:)Ama alternatifi olsa çok iyi olur bu diyeti yapınca patatesten soğuyorum.Canım ayrıca her gün patates yemediğimiz için problem olmaz diye düşünüyorum sonuçta bi gün protein,bi gün karbonhidrat,bi gün vitamin alıyor vücut.

ahh ben bünyeme güvenseeemm??? :) benim normal tansiyonum hep zaten 9'a 5. genelde düşük olduğu için sıkıntı yaşıyorum, ya bi denerim dimi zaten 2 güne belli olur nası tepkime olucağı?! ona göre ya bırakırım ya devam ederim. annem başlamıştı dün malesef egolarına yenik düşmüş:) komşusu çaya çağırınca, iş çığırından çıkmış :) :) gülme krizine girdik annemle beraber:) bakalım ben napıcam şu sınavı bi atlatayım denemekten zarar gelmez dimi:) sizin verdiğiniz kiloları okuyunca bana moral oluyo valla :) daha bi istek geliyo:) hayatımda ilk defa rejim yapıcam hadi hayırlısı:)

evet haklısın canım çok teşekkürler.dayanıklık konusunda pek sorunum yok bu diyeti fire vermeden yapabilirim.ben de 5. günün sonunda kaç kilo verdiğimi buraya yazarım isterseniz iyi akşamlar herkese

:))) Ah o pasta börekler hadi onu geçtim o ego yok mu yaa beni dellendiriyo zaten Ben de bilmiyorum henüz kilo durumumu,hiç tartılmadım.pazartesi tartılırım :) Zaten bu kadar kaçamağa ne kadar gitmiştir hiç bilmiyorum...

evet haklısın canım çok teşekkürler.dayanıklık konusunda pek sorunum yok bu diyeti fire vermeden yapabilirim.ben de 5. günün sonunda kaç kilo verdiğimi buraya yazarım isterseniz iyi akşamlar herkese

Fire vermeden yapabilirsen çok iyi,ben de ilk yaptığımda sıfır firesiz yapmıştım ama artık egodan mıdır bünyeden mi dayanamıyorum. Kilonu yaz elbette :) iyi akşamlar.

@vişnereçeli; ya ben yanlızım gündüz evde beni dürtüklicek kimse yok çok şükürki:) ama o abur cuburlar yokmuuu??? aslında halim olursa sabahlarıda sitenin etrafında 30-40dk yürümeyi düşünüyorum:) ben elma sirkesi+bal+su karışımanada başladım aslında şimdiden faydası oluyo sanki diyet yapmasamda şuanda, bu karışıma diyetle devam etsem sorun olmaz heralde dimi?

Ben de 3 gün yaptım 2 gün ara verdim yürüyüşe yarın tekrar çıkıcam. elma sirkesi su içmiştim ben bi ara ama 3 gün içip bırakıyorum başlayıp bıraktıgım için de faydası oldu mu olmadı mı hiç bilemedim:) Yanlış bilgi vermek istemem ama sorun olmaz sanırım canım yani mideni mahvetmediği sürece:)Ben de günde 3-4 fincan yeşil çay içiyorum.

aynen bende yeşil çaya öyle alıştım ki siyah çayı canım çekmiyo artık:) ben 2 gündür içiyorum elma sirkesi, sonuçları yazarım :)

arkadaşlar aklıma baya bi yattı bu diyet çünkü acıkma derdi olmayacak sadece canımız birşeyler çeker o da zaten tüm diyetlerde var malesef:-((( ben en son bir ayda sekiz kilo verdiren ayça kayanın diyetini yaptım ama başarılı olmadı bende...şu an 59 küsür kilodayım...bir hafta sıkı sıkı bu diyeti yapacağım...ve 0 beş kiloyu azmedip vereceğim))) tatil günlerini cumartesi pazara denk getirmek için bende pazartesi başlayacağım...pazartesi tekrardan başlangıç kilomu yazarım...lütfen destek olalım birbirimize..artık diyet miyet uğraşmak istiyorum bir aydır kendimi kısıyorum ama ortada gözle görülür birşey yok....bu defa olacak,artık şu kiloları verip daha mutlu olmak istiyorum..üst 38 alt 42 beden yiycem kafayı tüm pantolonların üzerine uzun tunik giymekten.-((( lütfen destek...birde şunu sorucam tartılma işini 5. gün sonunda mı yapacağız yoksa diğer pazartesi mi?

yaklaşık 1 ay önce ben de bu diyeti denedm annem ve kardeşimle başladık kardeşim ilk günün akşamı annemle bende 2.gün öğleni diyeti bıraktık..5 günde bitiyo diye kolay gelmişti ama gerçekten zormuş..
ama diyet gerçekten diyet havasında zorluyor yani..
şimdi baktım başka yollarla veremicem bu kiloları yine bu diyete karar verdim yarın başlıcam inş ama yoğurt,az tuz,yağ,limon ekleyerek yoksa yiyesim gelmiyor sebzeleri:))

merhaba arkadaşlar.
bende diyetteyim bu kelimeyi pek sevmiyorum ama. diyet kelimesi bi kasıyor insanı nedense yani daha doğrusu yediklerime daha çok dikkat ederek ve biraz da sporla destekleyerek kilo vermeye çalışıyorum.ve bu aralar böyle bi halsizlik var üzerimde.daha doğrusu bi bıkkınlık,heyecansızlık.yani kilo verirken yaşadığım heyecanı kaybettim 1 haftadır.ve bir değişiklik olsun hemde kilo vermem hızlansın diye bu diyeti yapmak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. şimdi yazılanları okuduğum zaman gerçekten çok güzel kilolar verilmiş ama diyet sonunda bu sonucu sadece tartıda mı görüyorsunuz yoksa bedeninizde de hissdebiliyormusunuz kilo verdiğinizi.yani bedeniniz inceliyormu? bunu şunun için soruyorum hani sadece tartıda görüyorsanız bu farkı? bi incelme olmuyorsa beden de demek ki yağ yerine su kaybediyoruz demektir.

diyette olanlar tecrübeleriyle cevaplar sa çok sevinirim çünkü ona göre bende yarın veya pazartesi başlamak istiyorum arkadaşlar.

Canım istersen her gün tartıl moral olabilir ama bir iki gün aynı kiloda kalırsan moral bozma.Ben tartılmadım diyet bitiminde tartılıcam:) demek isterdim ama maleesef bir kaç saat önce son verdim diyetime.Yine de dikkat edicem ve tartılıcam.

deva ben ilk yaptığımda hem tartıda hem de bedenimde hissettim ama sonrasında dikkat etmedim ve geri aldım.Bu diyet kelimesini ben de sevmiyorum,çok fazla yiyen biri olmadığım halde diyetteyken normalde yemek istemeceğim şeyler geliyor aklıma:)

Bu arada arkadaşlar,yukarda da belirttiğim üzere diyetime son vermiş bulunuyorum En azından yarın dikkat edip pazartesi günü tartılıcam size bildiririm sonucu.Bu kadar kaçamağa pek umutlu değilim ama biraz vermiş gibi de hissediyorum Olmadı pazartesi yeniden başlarım ama şu patates gününün alternatifini bulmam lazım :44: Haftaya deneme tahtası olarak kullanıcam kendimi :)))

meyve sebze proteın gunlerı tamamda patataes gunu aklıma yatmadı:) birde kabız etmezmı haslanms patates aksama kadar..birde tuz serbest mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…