- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.041
maşallah ya)) darısı bizimde kilolara....o kadar versem benim fazla kilom kalmayacak inşallah,siz çok azimliymişsiniz kaldığınız yerden devam edin bence bu diyet size yaramış ))
teşekkürler....ama daha gidecek çok kilo varrrrdarısı başınıza.....sizde verirsiniz üç beş kilo fazladan ne olacak keşke bnmde derdim üç beş kilo olsa....
aynen bakarsın bizimde bi zaman sonra fazlamız 3-5 kilo olur arkadaşım... can sıkıcı bir durum olsada başaracağızz...
dün sabah 58.7 idim,bu sabah çıktım tartıya 57.7...tartı yanlış tarttı herhalde dedim ama tekrar çıktım yine aynı...ilk patates günümde 1 kilo farketti tartı...hiç kaçamksız cumaya kadar devam....bana uydu bu diyet...çünkü ölçü yok ve zaten bıkıyorsunuz öğleden sonra aynı şeyi yemekten ve canınız bişey çekmiyor
yuppi ilk günden 1.100 gram verdim kızlar spor yaptım ve hareketli bir gün gecirdim.patatesleri sabah sade baharatla öğlen ve aksam yogurtla yedimm
bu diyete bu 3.kez teşebbüsüm ama her seferinde patates gününde bozuyodum:))
bu sefer gün boyu çalıştım hareket ettim kesinlikle daha az yorgunluk hissediyor insan..bi de acıkıyor haliyle dolayısıyla patatesi bile iştahla yiyor..
inşallah 2. günüm de başarılı geçer..brüksel lahanası,havuç,marul,domates,kırmızı biber yemeyi düşünüyorum:) bi de yoğurt da eklicem yine zorlamaya gerek yok diğer
kaçamakları yapmaktansa bence yoğurt ekleyin daha kolay oluyor..herkese başarılar:))
gerçekten güzel ve etkili bi diyet :)) inş hızla verdiğimizi geri almayız :))
ayça kaya diyeti nsıl ki cnm :)
tamam cnm bakarım saol :)) bu diyette en çok zorlayan meyve olcak gibi yaaa
uygulaması kolay mı.kaç kilosun.
ben 83,5 kiloyum dikkat ediyorum.
haftada 1 kilo gidiyor.biraz hızlansa iyi olur.
bilgilendirirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?