- 25 Haziran 2008
- 797
- 273
- 333
- 40
- Konu Sahibi incilideniz
- #15.101
ne güzel acimlisin:) ama şimdi bu pasta ziyan mı olsun o kadar alınmış yani![]()
sevdiklerine yedir,onlar alsın kiloları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel acimlisin:) ama şimdi bu pasta ziyan mı olsun o kadar alınmış yani![]()
sakın yeme o pastayı bir dilim bile...çatalla azıcık ucundan al tadına bakmak için...
Erken ve hızlı kilo vermek en iyisidir: 2010 yılında Florida Üniversitesi'nde yürütülen bir araştırmada, araştırmacılar obeziteyle mücadele eden 262 orta yaş grubu kadının verilerini analiz ettiklerinde hızlı kilo vermenin daha fazla kilo kaybı ile uzun süre bunu korumayı sağladığını gösterdilerinşallah doğrudurinanmak istiyorum
![]()
Erken ve hızlı kilo vermek en iyisidir: 2010 yılında Florida Üniversitesi'nde yürütülen bir araştırmada, araştırmacılar obeziteyle mücadele eden 262 orta yaş grubu kadının verilerini analiz ettiklerinde hızlı kilo vermenin daha fazla kilo kaybı ile uzun süre bunu korumayı sağladığını gösterdiler.
inşallah doğrudurinanmak istiyorum
![]()
merhabaaa fatoşş ay tesadüfe bak =)
Bende inanmak isterdim ama banada mantıklı gelmedi ancak dnemeye devam arkadaşlar...
listede yenilebileceği söyleniyo ama illaki birini seçme kuralı varsa kurallar çiğnenmek içindir![]()
et gününü atladın mı:)![]()
öfff meyve günü hiç iyi geçmiyoo([
benimde meyve günüm biraz zor geçti cnm.en doyurucu gün şu ana kadar sebze günümdü.yani bol bol salata yediğim gün.
ama yılmayacağım inşallah.
acaba etin miktarını şaşırmış olabilir misin:) yarım kiloyu geçirmeseydinevet cnm patates ve sebze günü en güzeli sanırım :) et gününde de doyuyosun ama bende kilo kaybı olmadı o gün :)
acaba etin miktarını şaşırmış olabilir misin:) yarım kiloyu geçirmeseydin
öğle yemeğim mis gibi karnıbahar yaşasın yemek yemek![]()