• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Erken ve hızlı kilo vermek en iyisidir: 2010 yılında Florida Üniversitesi'nde yürütülen bir araştırmada, araştırmacılar obeziteyle mücadele eden 262 orta yaş grubu kadının verilerini analiz ettiklerinde hızlı kilo vermenin daha fazla kilo kaybı ile uzun süre bunu korumayı sağladığını gösterdiler.

inşallah doğrudur:emir_bebek: inanmak istiyorum:4::4::4::4::4:

Erken ve hızlı kilo vermek en iyisidir: 2010 yılında Florida Üniversitesi'nde yürütülen bir araştırmada, araştırmacılar obeziteyle mücadele eden 262 orta yaş grubu kadının verilerini analiz ettiklerinde hızlı kilo vermenin daha fazla kilo kaybı ile uzun süre bunu korumayı sağladığını gösterdilerinşallah doğrudur:emir_bebek: inanmak istiyorum:4::4::4::4::4:

bence doğru değil yaa çabuk verilen kilo aynı hızla alınıyo malesef

Erken ve hızlı kilo vermek en iyisidir: 2010 yılında Florida Üniversitesi'nde yürütülen bir araştırmada, araştırmacılar obeziteyle mücadele eden 262 orta yaş grubu kadının verilerini analiz ettiklerinde hızlı kilo vermenin daha fazla kilo kaybı ile uzun süre bunu korumayı sağladığını gösterdiler.

inşallah doğrudur:emir_bebek: inanmak istiyorum:4::4::4::4::4:

Bende inanmak isterdim ama banada mantıklı gelmedi ancak dnemeye devam arkadaşlar...

Bende inanmak isterdim ama banada mantıklı gelmedi ancak dnemeye devam arkadaşlar...

banada mantıklı gelmedi ama motive olmam lazım iyice diyete,sizde bu 5 gün boyunca doğru diye düşünüp kararlılığınızı devam ettirin

listede yenilebileceği söyleniyo ama illaki birini seçme kuralı varsa kurallar çiğnenmek içindir:35:

Canım evet maleesef öyle bir kural var,içlerinden birini seçip yiyeceksiniz.Ya yumurta,ya yoğurt,ya süt... Ben ilk yaptığımda zorlanmadım ama bi kaç seferdir denemelerim başarısız oluyor,kaçamaklar,tansiyon düşüklüğü fln.Geçen hafta meyve gününün akşamı bozdum,tabi arada kaçamaklarda olmuştu.Bir haftadır ekmek yemiyorum,bugün tartıldım,vay arkadaş insan 2 gr. verir di mi ya :14: Patates ve yumurta günü korkumdan yeniden başlayamıyorum da diyete,artık haşlama patatesten gına geldi çünkü...Bu arada meyve gününden hiç korkmayın,portakal ve elma yediğiniz an doyurur.Yani ben de öyle oluyor...

Son düzenleme:
dün pasta yedim diye tabiki boş durmadım 250 mekik çektim ayrıca farklı beden hareketleri de yapmadım deil tabi pasta affedilebilir bişey değil ama ona reğmen kilo verdiğimi gördüm dijital olmadığı için net bi rakam veremem ama eğer başlangıç kilomu 66,5 sayarsam bugün 66dı:)

muhteşem ya 3. gün bitti 1.5 yıldır ilk defa tartıda 56 yı gördüm....56.8 :-))))) inşallah cuma günü bitene kadar 55 i görmekte nasip olur

et gününü atladın mı:):41:

bugün et günüm cnm.:34:sabah sabah et yiyemediğimden 1 adet light galeta ve 1 adet haşlanmış yumurta yedim.öğlen ve akşam da haşlanmış tavuk yiyeceğim.

bu arada p.tesi akşamı 56 kiloydum.çarşamba akşamı 54 kilo çıktım tartıda.:46:

Back
X