5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar ben yumurta günümde bozdum diyeti kabızlık oldu diye ama 2 kilo ya yakında verdim.. pzt tekrar başlasammı başlamasammı bilmiyorumm

bence başla ben de 2. defa yapmayı düşünüyorum ama biraz ara vericem o arada pirinç lapasını düşünüyorum..ben diyette hiç kaçamak yapmadım sadece yoğurt ekledim..çok motive edici oldu tuz,yağı yoğurttan karşıladı sanırım vücut...bu benim 3.deneyişim ve yoğurt sayesinde ilk kez 4. güne kadar gelebildim..

kabızlık bende de problem oldu ama bir anda durum değişti şimdi de ishal oldum yani çok takma ekmek yemediğimiz için oluyor..eğer çok sıkıntı veriyorsa günde 1 tane yulaflı bisküvi ye.yada müsli..

yarın son günüm yumurta en korktuğum gün ( nasıl yesem yumurtayı yahuu? haşlayıp limonlu maydonozlu baharatlı düşünüyorum.. tavada 1 damla yağla kırıp üzerine baharat ekmeyi düşünüyorum bi de.. yoğurtla yiyenler varmış nasıl oluyor tadı?

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de bu diyeti yaptım ve şu anda da yapıyorum son günündeyim:) kabızlık için size bir tavsiyede bulunmak istiyorum (bana iyi geldi, sorun yaşamadım her bünye aynı tepkiyi vermeyebilir.) her gün bol miktarda içine bir kaç damla limon sıkılmış ılık ya da sıcak su. kaynamış suyu bardağa koyup içine bir iki damla limon damlatıp için. ben en az 3-4 su bardağı içiyorum siz de kendi bünyenize göre içersiniz. bir de sıcak su yağların daha kolay erimesini sağlar:) bu arada takip ediyorum ama yazmamıştım demin yorumlarınızı görünce belki işinize yarayabilir diye yazayım dedim

valla yoğurtlu yerken bişey anlamıyosun da sonradan benim midem bulandı.belki ben 4 yumurta yediğim içindir. ama akşama yoğurtlu salata yemeyi düşünüyorum.

detoks diyeti bu bölümde var canım. 2 gün uygulanıyormuş. ayda sadece 1 kere.çok kilolular için 2 kere.haftasonuda onu uygulamayı düşünüyorum bakalım.

2 günlük %100 denenmiş detoks
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

kızlar yukardakı mesaj alıntıdır
bızzat denedım 1.5 kg verdım
arkadaslarımda 1 ıle 2 kg verdı
kesınlıkle tavısye ederım
yanlız 2 lt ayran cok zor bıtıyo
1.5 lt yaptım ben
ve nohutu geceden ıslattım
ıkı gunluk baklıyatı 8 kasık yanı
hepsını duduklude haşladım ıkı gune boldum
ıstersenız nane sarımsak kekık baharat ne ıstersenız koyun
kesınlıkle tavsıye edıyorum
bır gunun olcusu mercımek bulgur nohuttan kuru olarak 4 kasıktır

bu mu ki cnm detoks diyetii

canım ben bunu çok sevdim ya.. aynı ayran aşı gibiymiş :)

valla yoğurtlu yerken bişey anlamıyosun da sonradan benim midem bulandı.belki ben 4 yumurta yediğim içindir. ama akşama yoğurtlu salata yemeyi düşünüyorum.

tebrik ederim canım ya 4 yumurtayı birden nasıl yedin ben de yumurtayı çok severim ama en fazla 2 tane yiyebiliyorum normal zamanlarda yarın bakalım kaç tane yicem

bilmiyorum ki walla cnm 2 kilo erdik zar zor 5 kilo geri almayalım gerçi zararlı yiyecek yok gibi ama bilemedim

eski yemek alışkanlıklarımızı devam ettirirsek almamak hayal olur..bence bu diyetlerden sonra muhakkak uygulaması kolay,sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinmek gerek..ben ayça kayayı uygulamayı düşünüyorum..tabi misafirliklerde falan pastalara da dikkat etmek lazım :)

ben haftasonu yapıcam kızlar.sizinle paylaşırım fikirlerimi.ama ben yorumları okudum hepsi iyi şeyler yazmış.bakalım görücez.

valla nasıl yedim bende bilmiyorum cnm.ööö geldi ama bana.uzun bi süre yumurta yemeyeceğim kesin.akşamada yemicem zaten.

bugünden hazırlıyayım bakliyatlarımı.yarın işe getiririm.

Son düzenleme:
cnm sen yarın başlıcak mısın bu diyete bizide bilgilendirirsin artık :)) bende başlıcaktm ama haftasonu teyzemler kahvaltıya filan geliyo pzt başlayayım dedm

kızlarrr dün haşladığım etlerin kalanıyla annem pilav yaptı bugün dayanamıyorum inş yemem..bugün çok zor geçiyo (

arkadaşlar ya her gecen gün eriyorum)) muhteşem)) ne zamandır giyemediğim pantolon bugün üstümde öyle şık durdu ki,aynada kendime hayran kaldım)) ilk gün 58,7 iken 4. gün sonu 55,8...yarınada bi 500 gram vermiş olurum sanırım 55,200 le bu haftayı tamamlıycam..3,5 kilo yani))).bugün iki arkadaşım benden nasıl zayıfladığımı öğrenmek için listeyi aldı hemen verdim)) belki geleck hafta yine devam ederim çünkü sabit kalmak istediğim kilo 55 fakat ben şimdi bırakırsam normal yemeye dönsem 56-57 arası oynayacak gibi geliyor kilom çünkü şu an karnım bağırsaklar bomboş....

eğer gelecek haftada yaparsam 52 falan olurum cuma bıraktığımda haftasonu iki kilo alsam 54-55 arası gidip gelir ve bir daha yaz boyunca kilo problemi yaşamam...

Eveet kızlar ben geldim yine:) Şimdi arkadaşın yazdığı detoks çok hoşuma gitti çünkü ben normalde de yoğurtka yarmayı karıştıp yemeyi çok severim özellikle yazın.Bu da onun gibi ve içinde bi kaç çeşit bakliyat olduğu için çokta doyurucu gibi.Yumurta gününe tekrar bu diyeti yapmaya karar verdim amaa bu kez kesinlikle kararlıyım,azimliyim ve firesiz yapıcam.KAÇAMAK YOK.Ardından ya da 1 gün ara verdikten sonra,2 gün detoks diyeti yapmayı düşünüyorum. Ayrıcaa şunu da söylemek istiyorum;yarından itibaren 2 hafta boyunca yaptığımız diyetlerden daha kolay sonuç alabilecekmişiz.aycangül arkadaşımızın topiğinde yazıyor.Bilginiz olsun.Bu yüzden hemen yarın başlamak istiyorum.Hepimize kolay gelsin.

bgün itibariyle başamış bulnmaktayım bakalım soncu haber vericem kızlar ama ben en çok korktan meyva günü normaldede meyvayı yiyen insan değilim o günün başka bi altarnetifi yokmdr acaba???

bgün itibariyle başamış bulnmaktayım bakalım soncu haber vericem kızlar ama ben en çok korktan meyva günü normaldede meyvayı yiyen insan değilim o günün başka bi altarnetifi yokmdr acaba???

Ben de bugün başladım,hayırlı olsun bakalım.Meyve günü için alternatif yok,benimde en çok korktuğum günler patates ve yumurta günü.Bugünü bi şekilde atlatırım da yumurta gününü uygulamayacağım.4 gün yapıcam sadece.

1.gün sabah haşlanmış patateslerimi dilimledim limon tuz ve karabiberde ilave ettim içeçek olarakta doğal portakal suyu zaten şekersiz olması kayıdıyla içecekte bi soru yok
ara öğünde 1 buçuk galeta ve şekersiz çay.tabi sabah kendimce göbek hareketi yaptım.Şimdilik durumlar gayet iyi akşamda patatesimi yerim ve yatana kadar birşey yok bakalım sonuç ne olacak 5 günün sonunda.visnereceli sanada kolay gelsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…