5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün bende bu diyete başladım
arkadaşlar inşlh faydası olur
sabah beri 2 büyük bardak su içtim saat 10 gibide 1 tane patates yedim şimdi öğle yemeğimdeki patetesimi yiycem
hadi hayırlısı...

bugün başladım bende 4 tane patatesimi yedim bile gün gün yazalım alternatiflerimizide paylaşalım arkadaşlar sebze gününde neler yapıyorsunuz yumurta gününde yoğurt veya süt tüketilebilir mi yardım edebilirmisiniz???

baharatlı patates yemek cok guzel simdilik bir sorun yok ama diğer günleri cok merak ediyorum ozellikle meyve meyve cok acıktırdıgı ıcın benı onun yerıne ne yapabılırım kı arkadaslar?

Arkadaşlar bende 68 kiloyum. Gerçekten işe yarıyor diyorsanız bende yarın başlamayı düşünüyorum. Benimle birlikte yarın başlayabilecek arkadaş var mı acaba?

Arkadaşlar bende 68 kiloyum. Gerçekten işe yarıyor diyorsanız bende yarın başlamayı düşünüyorum. Benimle birlikte yarın başlayabilecek arkadaş var mı acaba?

tatlım bende baslamak ıstıyorum ama bende kansızlık var acaba dayanabılırmıyım :44:

bugün başladım kızlar, sabah 3 tane küçük patates haşladım üstüne kırmızı biber nane ekeledim , tuz katmadım.. biraz limon sıktım çok az da nar ekşisi döktüm.. 1 bardak da şekersiz yeşil çay içtim..
inş işe yarar bu diyet, şimdi 69 kiloyum, eğer kilo verirsem çok mutlu olacağım, morailm çok bozuk buna gerçekten ihtiyacım olacak..

Dün sabah tartıldığımda 60,30 kg dım
bu sabah tartıldığımda 58,20 kg gösterdi baskül
inşlh işe yarar ben çok fazla açlık hissetmiyorum nedense
yani şuana kadar zorlanmadım
inşlh şu 3 gündede zorlanmam
2 kilo 10 gr m vermiş görünüyorum ama gerçekten midem indi yani
çok göbek ve mide vardı bende

arkadaşlar dün patates günümdü ama yapamadım bir tane bile yiyemedim yiyemiyorum bugün 3 tane salatalık yedim akşama kadar da böyle devam edicem bol bol su içiyorum haşlanmış patates günüm iptal( diğer günlerde sorun yok...

tebrik ederim arkadaşım :)

1.turu tamamlayıp 2.tura geçmek çok keyifli olsa gerek..darısı başıma inşallah :))
benim merak ettiğim 1.turda ne kadar kilo kaybı oldu...2 gün normal yediğinizde ne kadar kilo geri aldınız..

ben bir hafta ara verdim bu hafta yine başladım. 2. defa yapıyorum. ilk yaptığımda 3 kilo verdim 1 ini geri aldım. şimdide aynısı olur inş. ama en çok kilo kaybı patates günümdeydi tam 1,1 kg farketti bugün. geçen defada böyle olmuştu. sadece et gününde zorlanıyorum. bugün sebze günü rahatım,ufak tefek kaçamaklar oluyo tabi, nefsimize engel olabilseydik 4-5 ayda 59dan 64,5kiloya çıkmazdım. fazla bozmamaya çalışıyorum yeşilçayı ve suyuda ihmal etmiyorum. yarın kabus gibi ama yaaa. etle kahvaltı nası yapıcam??????

sebze günüm bugün kabakları küp küp doğrayıp bol nane çay kaşığı kadar salça ve zeytinyağıyla bir çay bardağına yakın suyla tavada çevirdim suyunu çekince aldım pişmesini beklemedim akşama doğru patlıcan közliyeceğim akşamda yine kabakla bitiricem bakalım et ve meyve günümü merak ediyorum en çok...

sebze günüm bugün kabakları küp küp doğrayıp bol nane çay kaşığı kadar salça ve zeytinyağıyla bir çay bardağına yakın suyla tavada çevirdim suyunu çekince aldım pişmesini beklemedim akşama doğru patlıcan közliyeceğim akşamda yine kabakla bitiricem bakalım et ve meyve günümü merak ediyorum en çok...

Ben yağsız ton balığı yiyorum sabahları tavsiye ederim

methini duydum geldimmm... 64-65 kilo arasında gidip geliyorum.
yarın itibariyle başlıyorum..
hedef 56... evlenmeden önce yani 10 ay öncesine dönmek istiyorum.....

Yağsız ton balığı tavsiye ederim... Bende başka bir şey yiyemiyorum sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…