5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ben daha yeni yeni kendime gelebiliyorum. Cuma günü çok zorladı beni:)) Bide işten çıkıp gidip evi temizlemem lazım. Yarın misafirim gelecek. Bu halde nasıl olacak bilmiyorum. Sen pazartesi devam edeceksin değilmi? Birde tartıldınmı durum nedir

pazartesi devam edicem bi aksilik olmazsa.sabah tartıldım totalde 3 kilo 700 gram vermişim.ama bakalım bunun kaç kilosu geri dönecek....

sen tartıldın mı

hayats nerdesiiiiiiiinnn

kaç kilo aldın benim durum çok vahim

verdiğim tüm kiloların hemen hemen çoğunu aldım arkadaşım yaa

ne 2 günmüş bee

Son düzenleme:
hayats nerdesiiiiiiiinnn

kaç kilo aldın benim durum çok vahim

verdiğim tüm kiloların hemen hemen çoğunu aldım arkadaşım yaa

ne 2 günmüş bee

Günaydın canım.. Ben gayet dikkatli bir hafta sonu geçirdim.. Hiç almadım bugün yeniden patatesle başladım bu haftada 3 kilo hedef koydum kendime.. Sende başladınmı bugün tekrardan

günaydın arkadaşlar daha önce 5.5 kg vermiştim başka bir diyet denedim ama başaramadım hemen hemen 10-15 gün diyet yapmadan geçti bu arada ne var ne yok yedim 1 kilo geri aldım 69,5 kiloyum bugün bu diyete başladım umarım pes etmem :)))

haşlanmış patates yemektense aç durmayı tercih ederim sabah 6:30 dan beri ayaktayım patates görmek istemiyorum normal zamanda bile haşlanmış patates yediğim zaman içim bulanıyor midem bomboş nasıl yicem bilmiyorum

hadi kolay gelsin bakalım.aramıza hoşgeldin.pes etme

Fırında yap. çok daha lezzetli oluyor..

bende 3,7 kilo gitmişti canım... hafta sonu misafirler vardı temizlik koşuşturma derken çok hareketli geçti.. Korkudan pekde yiyemedim sanırım ondan almadım..

aynı kiloyu vermişiz 5 günde ama ben aldığım için hafta sonu çok kötü hissediyorum kendimi..motivasyonum azaldı açıkçası ve bu kadar eziyet çekip 2 günde 2 kilo 600 gram geri almak deliye döndürüyor insanı..umarım yarın güzel kilo vermiş olarak uyanırım.

Merhabalar benim 2.turumda bitti 72.900 ile başlamıştım ikinci tura 2.800 verdim ve şimdi 70.100 gr olmuşum herkese kolay gelsin

sevindim senin adına..10 gündür yapıyorsun dimi toplamda..herhangi bir şikayetin de olmadı sanırım.ben yumurta gününde çok zorlanmıştım.

teşekkür ederim hiç zorlanmadım ben yumurta yemiyorum sevmediğim için onun yerine yoğurt yiyiyorum sadece 1kg yoğurt gün boyu
bu günn itibari ile sabah hafif bir kahvaltı öğlen ve akşam 200 gr yoğurt ve yanında ciğ salata yemeyi planlıyorum 1 hafta bakalım herkese kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…