5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

oyyy tuz yasakmııı ben tuzla yaşıyorum ya ama netice almak için dayanrım, ya ben 8 tane patates yerm gibme gelyo küçük boy çünkü geç yatyorum bide miğdem bulanır bide suya abanırım ya, ama işin ucunda dahada incelmek warsa ölümüne :

Yahu arkideşler bana et günüm için bişeler önerir misiniz kıymayla yapılan yoksa gün değiştirmek zorunda kalıcam evde başka bir şey yok et olarak :/

Bugün ben et değil de meyve günü yaptım sabahtan beri bir kase falan erik yemişimdir belki ama açlıktan kıvranıyorum yaa evdeki elmalar da yumuşamış onları yemek istemiyorum. Çilekleri annemler bitirmişler muz var ama onu zaten yiyemiyoruz. Sonuç: Çok açım Dolapta da biskrem var albeni vaar ühüüü ((

merhaba arkadaşlar,

hepimize kolay gelsin. Bugün benim et günüm sabah salam yedim. Sabah sabah et yiyemiyorum. Öğlen light ton balığı (malesef tuz ve limonlu) akşama da 2 büyük parça tavuk yemeyi düşünüyorum. 2 günüm kaldı meyve ve sebze :) bu sabah yani 3. günümün sabahı 1.5 kg vermiş uyandım :) Hiç yoktan iyidir. 85,2 idim 83.7 olmuşum :)

Sizlerin nasıl gidiyor.

ay kıyamam yaaaaaa

vallahi ben tuzsuz yiyemiyorum malesef içim almıyor. tuzla baharatla yutuyorum resmen. Patates dışında hepsi sevdiğim şeyler ama eee malum tek çeşit olunca iş değişiyor. Bütün gün en sevdiğin şeyi yesen o bile zor oluyo.

afiyet ola :) benim de yarın meyve günüm canım erik çekti afiyet olsun. kayısı falan içimi bayarsa (hoş daha tam olmamış herhalde o da ekşi ekşi gibi iç bayacak kadar tatlı değil) tuzlu erik yerim kendime gelirim diye düşünüyorum bakalım.

Zaten bu rejim böyle et günü meyve günü olsaydı keşke bugün diyosun meyve günü keşke bimlemne günü olaydı denir. :) Ne yoksa can onu ister :) uzaktan daha güzelmiş gibi gelir :)

Yiyemiyoruz ben bugün meyve günü yaptım tüm günümü erikle geçirdim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…