5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

domates veya salatalık ya da marul falan varsa yiyiver. Bişey olmaz.Ben senelerdir yapıyorum bu diyeti ya çok denedim. Sebze gününde tatlı diye meyve olmaz da meyve gününde söğüş salata falan yediğim çok oldu. (ŞEKER YOK BİŞEY YOK İÇİNDE Bİ NEVİ MEYVE GİBİ SEBZE DE )

Yiyemiyoruz ben bugün meyve günü yaptım tüm günümü erikle geçirdim yaa

ben tavuk yaptım gayette iyi gidiyor çünkü tavuğu çok seviyorum bolda baharatlı yaptım ama yanında salata serbest olaydı eydi neyse bu diyeti bi atlatayım bir hafta sonrada yine bu bölümde olan tavuk salata diyetini yapcam inşallah ya ben meyveyle pek doymam napcam bilmiyorum karpuz zamanı bi gelse yarın sabah çıkıp meyve felan alim kendime 5.gün ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar yumurta & yoğurt & süt ????

Göğüs mü tavuk? Baharatsız falan yenmiyor o da sağolsun. Ben çok pişmiş sevdiğim için belki senin yandı dediğin bana tam gelecekti :)

gögüs evet :) baharatla süper oluyor aslında bende biraz kızarmış seviyorum anneme dedim ki biraz yakıcam kapatma altını ama biraz abarttım mutfak duman altı olmuş siyah siyah bazı yerleri yanık olsun ben bu haliylede seviyorum

oooo 1.5 kilo iyi maşallah ben tartılmaya korkuyorum ya 5 gün bitsin de öyle ama çooooook merak ediyorum :18:

5 gün bitsin yazarım tabii cumartesi de ender saraçın hint yağını yapıcam hafta sonu çorba içicem sadece bakalım nolcak belkide o zaman tartılırım dayanabilirsem

3 ünü karışık yapsak nolur ki?

Arkadaşlar deminden beri tatilsepeti.com da dolaşıyorum. Otellere falan baktım içim kıpır kıpır oldu. Ben artık tatile gitmek istiyorum. Çok az kaldııı. İyice gaza geldim kesin zayıflamam lazım. O güzel otellere böyle dobişik dobişik gitmek olmaz. Taş gibi olmak lazım. süzülmek lazım havuzda yüzerken adeta kuğu gibi olmak lazıım. Tatiiil ♥

Aaah aaah 2 haftada 56 olur muyum ki yaaa....

hmm aslında çok güzel olur öyle olsa ben sabah bile zor yiyorum yumurtayı birde tuzsuz hayatta yiyemem Allahtan baharat serbest :) ama neyle başlanırsa onunla gitcek diyor belki yoğurt yapabilirim sadece yoğurt :44:

kızlarr ya bişe sorucam ben patates haşlıorum şimdi daha bi tane patatesle duruorum haşladığım patatesi blendırdan geçiricem içne yarım çay bardağı süt koysam nolur??? tuz yağ mağ yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…