- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.661
Yahu arkideşler bana et günüm için bişeler önerir misiniz kıymayla yapılan yoksa gün değiştirmek zorunda kalıcam evde başka bir şey yok et olarak :/
Bugün ben et değil de meyve günü yaptım sabahtan beri bir kase falan erik yemişimdir belki ama açlıktan kıvranıyorum yaa evdeki elmalar da yumuşamış onları yemek istemiyorum. Çilekleri annemler bitirmişler muz var ama onu zaten yiyemiyoruz. Sonuç: Çok açımDolapta da biskrem var albeni vaar ühüüü ((
tavuk günü tahmin ettiğim gibi kolay geçiyor bol baharatlı ızgara tavuk ama yakmasaydım daha güzel olacaktı
ben et çok sevmem o yüzden tavuk yapmayı düşünüyorum , ızgara yapıcam yaa salata yiyemiyoruz dimi(
Yiyemiyoruzben bugün meyve günü yaptım tüm günümü erikle geçirdim yaa
Göğüs mü tavuk? Baharatsız falan yenmiyor o da sağolsun. Ben çok pişmiş sevdiğim için belki senin yandı dediğin bana tam gelecekti :)
merhaba arkadaşlar,
hepimize kolay gelsin. Bugün benim et günüm sabah salam yedim. Sabah sabah et yiyemiyorum. Öğlen light ton balığı (malesef tuz ve limonlu) akşama da 2 büyük parça tavuk yemeyi düşünüyorum. 2 günüm kaldı meyve ve sebze :) bu sabah yani 3. günümün sabahı 1.5 kg vermiş uyandım :) Hiç yoktan iyidir. 85,2 idim 83.7 olmuşum :)
Sizlerin nasıl gidiyor.
oooo 1.5 kilo iyi maşallahBen tartılmaya korkuyorum ya 5 gün bitsin de öyle ama çooooook merak ediyorum :18:
ben tavuk yaptım gayette iyi gidiyor çünkü tavuğu çok seviyorum bolda baharatlı yaptım ama yanında salata serbest olaydı eydineyse bu diyeti bi atlatayım bir hafta sonrada yine bu bölümde olan tavuk salata diyetini yapcam inşallah ya ben meyveyle pek doymam napcam bilmiyorum karpuz zamanı bi gelse yarın sabah çıkıp meyve felan alim kendime 5.gün ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar yumurta & yoğurt & süt ????
3 ünü karışık yapsak nolur ki?
bilmem ki üçünü nasıl karıştırcaksın :106: ben biri olcak anladım ama
hmm aslında çok güzel olur öyle olsa ben sabah bile zor yiyorum yumurtayı birde tuzsuz hayatta yiyemem Allahtan baharat serbest :) ama neyle başlanırsa onunla gitcek diyor belki yoğurt yapabilirim sadece yoğurt :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?