- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.621
eyvah enistemiz baya bi kiskancmis :)
butun gun evde degildir ya, yokken yaparsin sende canim
aksamlarida hafif yersin biraz :)
arkadaşımda lisedeyken bununla 5 günde 5 kilo vermişti..ben bir kere başladım ikinci günü bıraktım..
mesele iradesizlik açlık değildi..zaten aç kalmıyorsun sınırsız olduğu için..
çevremdekilerin başta annem olmak üzere çok sağlıksız,şok diyet diyerek beni vazgeçirmeleriydi..
aslında başlayabilirim yarın..bugün patates alayımda..
sevemedim şu hollywoodu..
aç kalıyorum.ara öğün yok.
çok haklısın inşallah bakalım hayırlısı. Eskiden ben diyet yaparken ağzıma bir tane fındık sokamazdı arkadaşlar falan. şimdi yıllar içinde yaşla birlikte (38) irade de kalmıyor herhelde eskisinden daha zor karar veriyorum ve daha zor yapıyorum. Burda sizinle olunca bak açlık hissetmedim bugün :) nasıl olsa onlar da aç diye teselli oldu :) sayenizde.
ılahi cok guldum su yorumuna (nasıl olsa onlar da aç diye teselli oldu :))
oruc tutarken nasil nefsimize hakim oluyoruz?
Ben sanki orucmus gibi dayanmaya calisiyorum vallahi,
baska turlu katlanilmazki degilmi :))
Hiç sorma bu devirde makjaya bile kızan erkek kaldı mı :) geçen bana birsürü malzeme aldı teşekkür ettim falan. Ama birtek bana yapacaksın haftasonları demez mi :)
dediğin gibi sabah herkes işine gücüne gidiyor akşamları birtek idare etcez. Buldum pazates günü ona da patates salatası yaparım (onunki harbi patates salatası olur benimki yağsız soğansız falan) et günü kolay zaten sebze günü de sıkıntı yok meyve günü de sadece meyve yersem kızar salata falan yerim.
meyve gununde pek istahim yok dersin artik,
o gunude oyle atlatirsin :))
nasilda hemen dusunuverdim :))
o makyaj olayinda kiskanclik benim esimdede var,
sadece bana yapacaksin der hep :))
ayy konuyuda dagittik hepten :))
bu diyet kaçıncı sayfada yazıo yaaaaa
53 kiloyum ama 5 kilo werirsem çok çirkin olurum 2 kilo wersm yeter o zaman bende yapıorum bu diyettiiiiiiiiiii yarın başlıorummmmmmm, yarın tartılıyorum ve size bildryorum sanırım 3,günde haber weririm farlk olup olmadgnı yada 5 gün uygularım ya duruma bağlı,56dan 53e düştm ve tam ideal oldu karnım falan dümdz oldu ama sanırım bir bir buçuk kilo aldım , bakalım nasıl olucak
Kızlaar ben geldiiim =)) Vee çok mutşuyum bu mutluluğumu sizle paylaşmak istiyorum bu diyeti daha önce de yapmıştım ama kaçamaksız hiçbir günüm geçmezdi. Bugün hiçbir kaçamak yapmadım sadece sebze yediiim. Şu an feci mutşuyum, tartım bozuk tartılamıyorum ama umarım gözle görülebilir bir fark olur bu diyetle. Ayy şu an annemler içerde çikolata yiyor. Ama yılmak yokk Heyy!
mutluluğun daim olsun inşallah benimkilerde içerde dondurma yiyorne zorluyor bu diyet beni inat ettim yemicem :))))
sebze günüde bittiiiii çokkkkk şükür yaaa ne zor bi gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?