• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ahaha aslında varya böyle üçümüz bi diyet kampı gibi bişey yapsak aynı evde olsak falan iyi gaza geliriz hem kaçamaklar , gizlice dolap kurcalamalar olmaz hem de herkes patates yer ne biliyim sebze yer birlikte. bizim evde ben patates yerken annemler biscolataları götürüyor. Ayrımcılık kendimi 3. sınıf vatandaş gibi hissediyorum annemler de burjuva sınıfı. :D:D Ya da kübranın pizza olayı gibi. :D

sizin vereceğiniz kilolar az tabeeee siz ideal kiloya ulaşıp geçip karşımda püskevitler çikolatalar yiyceksiniz dimiiiiiiii :20: :9::9: ahhh ahhh sevgi sen hatırlarsın ben nelerle karşı karşıya kalmıştım lahmacunlar tartlarrrr kurabiyelerrrrr dürümler dondurmalarrrr çikolatalarrrr :43: ama olsun önceden yediklerime sayıyorum zayıflayınca yine yiycem ki :18::18:

ay walla aklınla bin yaşa :52::52::52: ha birdee annem gelip gelip yermsn die sormuyormu ölüyorum yaaa azcık ye azcık ye annemle sawaşıyorum yaaa:52::52::52: kendmlemi sawaşıyım annemlemi:52:

Demi yaa. Benim annem de psikolojimi bozcak yolda bayılcan düşcen bi gün sonra hastane hastane gezcez bu diyet yüzünden diyo ama yeri gelince de çok kilo aldın demeyi biliyo, iki ucu sivri mızrak (kazık mıydı ok muydu kılıç mıydı unuttum neyse :D) tabii kendi 50 kilo ya söylemek kolay uzaktan uzaktan :D

sizin vereceğiniz kilolar az tabeeee siz ideal kiloya ulaşıp geçip karşımda püskevitler çikolatalar yiyceksiniz dimiiiiiiii :20: :9::9: ahhh ahhh sevgi sen hatırlarsın ben nelerle karşı karşıya kalmıştım lahmacunlar tartlarrrr kurabiyelerrrrr dürümler dondurmalarrrr çikolatalarrrr :43: ama olsun önceden yediklerime sayıyorum zayıflayınca yine yiycem ki :18::18:

tabikiiii hiç sıkıntı yapma zayflayınca nasıla keyflenceksn bak iyiki yemedm iyki bozmadm diceksn :) aynaya bakıcaksn way bee ben neymişim dicekssnnnn

of diorum az daha boy olaydı kilo sorunuda olmazdııı

şuandada aslında boyumdan dolayı biraz rahatım mesela görenler 80 76 felan diye tahmin ediyorlar kilomu ben gerçeği söylüyormuyum tabiki hayır gülüp geçiyorum :9: göbek felanda yok ama basen ve bacaklarrrr offff offf bak yine yaramı deştim :43:

Demi yaa. Benim annem de psikolojimi bozcak yolda bayılcan düşcen bi gün sonra hastane hastane gezcez bu diyet yüzünden diyo ama yeri gelince de çok kilo aldın demeyi biliyo, iki ucu sivri mızrak (kazık mıydı ok muydu kılıç mıydı unuttum neyse :D) tabii kendi 50 kilo ya söylemek kolay uzaktan uzaktan :D

ay ben anneme demedm bu dieti yoksa beynmi akıtır kulaklarımdan :52::52::52::52:

Yok canıım biz yapmayı öyle şey ben hatta daha rahat çikolata yiyebilmek için 45 mi düşsem 5 ini geri alırım falan diye düşünüyorum yani benim de vereceğim çok kilo var. (yalnız nasıl bir çikolata aşkı yaa bakar mısınız :D)

Evet ya senin önünde pasta kesmişlerdi dimi bi de arkadışına mı yemeğe gitmiştin pastalar börekler amanın amanın tam bir nefis muhakemesi... Ama bayağı iyi iraden var darısı bana inşallaaah o_o :18:

Yok canıım biz yapmayı öyle şey ben hatta daha rahat çikolata yiyebilmek için 45 mi düşsem 5 ini geri alırım falan diye düşünüyorum yani benim de vereceğim çok kilo var. (yalnız nasıl bir çikolata aşkı yaa bakar mısınız :D)

Evet ya senin önünde pasta kesmişlerdi dimi bi de arkadışına mı yemeğe gitmiştin pastalar börekler amanın amanın tam bir nefis muhakemesi... Ama bayağı iyi iraden var darısı bana inşallaaah o_o :18:

bende aynı kafadayım bak fazla kilo werip werip rahat rahat yemek istyorum:52::52::52:

bende aynı kafadayım bak fazla kilo werip werip rahat rahat yemek istyorum:52::52::52:

Hahaha çaaaak kankaa o zaman :52:
En çok da öyle kızlara imrenmişimdir. İnceciik ama istediği kadar yiyo, bizim sınıfta bi kız var fitlik abidesi ama hergün büyük paket çikolatalarda 5 tane yiyo okulda. Daha bi de evde de yiyomuş. Ben iki kesme yesem 2 kilo alıyorum fizik kurallarına aykırı yahuu! :43:

Hahaha çaaaak kankaa o zaman :52:
En çok da öyle kızlara imrenmişimdir. İnceciik ama istediği kadar yiyo, bizim sınıfta bi kız var fitlik abidesi ama hergün büyük paket çikolatalarda 5 tane yiyo okulda. Daha bi de evde de yiyomuş. Ben iki kesme yesem 2 kilo alıyorum fizik kurallarına aykırı yahuu! :43:

gıcık oluyorum öylesneee yaaaa:52:

off bende gaza geldm warya yarın sadece yoğrt yiyorum ve yılmıyyyoorrruuummm

Ben de yarın paso yoğurt yiycem :)) evde tavuk yok et günü yapamıyorum o yüzden. Vee bugünkü o çikolata olayı asla olmayacak!! Hıh!
Ben de aranızdan ayrılıyorum şimdilik. Yarın görüşmek üzereee :))

Son düzenleme:
yarın sorucam bak sana sakın yok çikolata falan yoksa düşünsene o kadar aç kalıyorsun ve sonuç alamıyorsun o kadar günün boşa gdcek yeme bak sakın , yemezsn ya ben sana inandım walla

selam kizlarr bir haftadir sizleri takip ediyorum ve kilo verme olayi çok casip geliyor fakat ben bu diyeti iki kere denedim ve iki keresindede sabah ba$ladim kahvaltida patates yedim ama diger ögünlerde bozdum :( nedeni ise ailemle ya$iyorum ögrenciyim misafir falan geliyordu hep veya annemin yaptigi yemekleri canim çekiyordu derken biraktim amâ $u an tam 2 ayim var 10 kilo vermek için (veya 8), boyum 162 kilom 68-69, benim boyumda ve bu kiloda olanlar kaç haftada veriyor acaba bu kadar kiloyu bior fikriniz varmi? artik biktim kilolarimdan
ama sorunum var, tatliya çok dü$ün oldugum için iradesizim yani her$eye dayanirimda $ekersiz bir gün dü$ünmek bile zor, siz nasil dayaniyorsunuz? tüyolariniz varmi?

bugün ba$layacaktim ama cumartesi i$e gidiyorum ve i$ten sonra dügün var yani kesin bozarim diye cesaret edemedim, bu yüzden pazartesi veya pazar ba$lamayi dü$ünüyorum

Back
X