• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyrt ac kalmaya dayanamayip saldiran iradesi zayif insanlar icin bence gayet guzel yani benim icin ac kalamiyrm maalesef hyr basim cok agriyor.o yuzden hepsini olmasada bircok sayfayi okudum ve yrn kesin basliyrm suan gecenin birbucugu ve ben cok pis
gaza geldim tutmayin.:) insallah kizlar vercem 70.5 ile basladim umarim bu son diyeyim olurda veririm allahim su 15-20 kiloyu.herkze bolsans kizlar.kolaygele

Son düzenleyen: Moderatör:
slm birsey sorucam kizlar bu diyeti yaparken gecede yenilebilirmi yoksa belli saati varmi.normal diyetlerde 6-7 ye kadar yiyiyorsun ya,b diyette mesela 12 den sonrada yesek olurmu.benim sorunum gece.gece inadina canim birseyler yemek istiyor:26:

slm birsey sorucam kizlar bu diyeti yaparken gecede yenilebilirmi yoksa belli saati varmi.normal diyetlerde 6-7 ye kadar yiyiyorsun ya,b diyette mesela 12 den sonrada yesek olurmu.benim sorunum gece.gece inadina canim birseyler yemek istiyor:26:

akşam 7-8 gibi bir yemek kaşığı keten tohumu ye yada yağsız yoğurtla karıştırarak ye keten tohumunu hem iştahını bastırır hemde kilo yapmaz

ay kabızlık çok zor ya , baya sıvı tüketmişsn tamamdr :52: sık dişini ya 2gnün kalmış , kabızlığada ne iyi gelr bilmyorumki hiç

kayısı tüket bolca kabızlığa çok iyi gelir birde sinamike çayı iç.bu arada bu diyetin son müdavimi bnm işyerinde yapamıcam haftaya izinliyim başlıcam artık bakalım.kilom 54 boyum 158 göbeğimi hiç sormayın aldı başını gidiyor :1:

selammmm kızlar bugün meyve günümmm erik , kayısı , elma , kivi , kiraz yemekteyim :1: bakalım bugün nasıl geçicek yarın yoğurt günü keten tohumlu baharatlı felan yoğurt yiycem amaaaa bişeyler yemeyi özledimmmmmm :25: ama yok yola devam önceden yediklerime sayılsın :21:

kayısı tüket bolca kabızlığa çok iyi gelir birde sinamike çayı iç.bu arada bu diyetin son müdavimi bnm işyerinde yapamıcam haftaya izinliyim başlıcam artık bakalım.kilom 54 boyum 158 göbeğimi hiç sormayın aldı başını gidiyor :1:

bolll kayısı yiyorum teşekkür ederim :) aslında boyunuzla kilonuz orantılı ama aramıza hoşgeldiniz kolay gelsin :21:

gece yemek yemek hiç sağlıklı bişey değil ama illa yemeniz gerekiyorsa azcık atıştırabilirsiniz önemli olan yenilen şeyin dışına çıkmamak :34: kolay gelsinnn

bu diyrt ac kalmaya dayanamayip saldiran iradesi zayif insanlar icin bence gayet guzel yani benim icin ac kalamiyrm maalesef hyr basim cok agriyor.o yuzden hepsini olmasada bircok sayfayi okudum ve yrn kesin basliyrm suan gecenin birbucugu ve ben cok pis
gaza geldim tutmayin.:) insallah kizlar vercem 70.5 ile basladim umarim bu son diyeyim olurda veririm allahim su 15-20 kiloyu.herkze bolsans kizlar.kolaygele

aramıza hoşgeldin kirmizi07 burda birbirimize destek oluyoruz daha kolay oluyor diyet yapmak tam gaz devam pes etmek yok :21: kolay gelsinnnnn

kızlarrr yaaa :( bugün benm yoğurt günümdü, ama bugün 3 tane ilca başlıcam o yüzden bundan 15 dakka önce yemek yedm antbiyotk içicem çünkü, ama yemek yedm derken saldrmadm migdemi bastrcak kadar yedm ve bu satten sonrada hiç bişe yemicem eğer ilaçları aç karna alsaydım benden gerye eser kalmazdı ya zaten ben 3,5 kilo wermstm şimdi 2 klio wermem gerek bişe olmaz dmi ya :((

kızlarrr yaaa :( bugün benm yoğurt günümdü, ama bugün 3 tane ilca başlıcam o yüzden bundan 15 dakka önce yemek yedm antbiyotk içicem çünkü, ama yemek yedm derken saldrmadm migdemi bastrcak kadar yedm ve bu satten sonrada hiç bişe yemicem eğer ilaçları aç karna alsaydım benden gerye eser kalmazdı ya zaten ben 3,5 kilo wermstm şimdi 2 klio wermem gerek bişe olmaz dmi ya :((

olmaz olmaz hatta bence sen ilaç kullanımın bitene kadar böyle bi diyet yapma zararı felan olur antibiyotik ağır bir ilaç sonuçta bence yapma çok geçmiş olsun :29:

sağol canm benm ya, ya bırakmıcam ama günde bir öğün yiyeblrm tok karna almam gerek bugün yoğurt yediğim için dedm yiyim dokunur falan, ama yarın tavuk günü yaparsam baska hiç bse yemem

selam kizlarr bir haftadir sizleri takip ediyorum ve kilo verme olayi çok casip geliyor fakat ben bu diyeti iki kere denedim ve iki keresindede sabah ba$ladim kahvaltida patates yedim ama diger ögünlerde bozdum :( nedeni ise ailemle ya$iyorum ögrenciyim misafir falan geliyordu hep veya annemin yaptigi yemekleri canim çekiyordu derken biraktim amâ $u an tam 2 ayim var 10 kilo vermek için (veya 8), boyum 162 kilom 68-69, benim boyumda ve bu kiloda olanlar kaç haftada veriyor acaba bu kadar kiloyu bior fikriniz varmi? artik biktim kilolarimdan
ama sorunum var, tatliya çok dü$ün oldugum için iradesizim yani her$eye dayanirimda $ekersiz bir gün dü$ünmek bile zor, siz nasil dayaniyorsunuz? tüyolariniz varmi?

bugün ba$layacaktim ama cumartesi i$e gidiyorum ve i$ten sonra dügün var yani kesin bozarim diye cesaret edemedim, bu yüzden pazartesi veya pazar ba$lamayi dü$ünüyorum

kizlar bana yardimci olsaniz?

Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynen öyleyim hatta bikaç sayfa öncesini falan okuduysan benim çikolata kaçamaklarımı da görmüşsündür (tabi çok pişmanım ama) Ben nefsime engel olamayıp çikolata falan alırım diye hiç bozuk para taşımam yanımda bu bayağı etkili oluyor bence. . Evdeki hangi mutfak dolabını açarsan aç hep böyle kilo yapmayan sağlıklı şeyler bulacağın bir hale getir mutfağı. Eve de asla asla sokma evde ne kadar çikolata şeker vs varsa yok et diyete girmeden hatta canın çok çekerse ye diyete girmeden ama diyette sakın yeme, Yedikten sonra çok üzülüyo insan... Bol su ve yeşil çay iç. Canım çok bişeyler çektiğinde yeşilçay içiyorum unutuyorum geri şekeri çikolatayı, ağzım oyalanıyo ya da meyve falan ye. Ağzını oyala hep kalorisiz şeylerle dolu tut ki çikolata içeriye giremesin :34: :29:

Son düzenleme:
Tatlııım geçmiş olsun bu arada ilaç falan almışsın çok çok geçmiş olsun iyileş hemencik, bu süre zarfında da diyeti bırak nasılsa azcık fazlan var :))

çok sağol canm ya idrar yollarım ilthaplanmış, böbrekler sorunluda benm :) yo yo hastaym die yemeğe abanmak yokkk :D

halam tatlı krizleri için şöyle bişey bulmuştu isterseniz deneyin... elmayı rendeliyoruz güzelce üstüne toz tarçın döküyoruz istediğimiz kadar sonra afiyetle yiyoruz:56: ona çok iyi gelmişti bende kuru incir kayısı elma vs yiyorum geçiyor birde yanında yeşil çay içersen oooohhh miss :8:

Back
X