- Konu Sahibi incilideniz
- #15.781
hb tşk ederim boy kilo orantılı ama göbek bunun farkında değil.doğum yapmama 3 ay kalmış gibi duruyo.kurtulmam lzm ondan :)
hmm o zaman iş başka tabi mekikte çok iyi geliyor yapabilirseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb tşk ederim boy kilo orantılı ama göbek bunun farkında değil.doğum yapmama 3 ay kalmış gibi duruyo.kurtulmam lzm ondan :)
Regl oldum olucam yaa canım feci tatlı çekiyo. Hücrelerime kadar tatlııı tatlııı diye sesler duyuyorum vücudumdan![]()
tsk edr canim.ben yurt disindayim keten tohumu bulabilirmiyim bilmiyorum.yulaf kepegide olur sanirim.akşam 7-8 gibi bir yemek kaşığı keten tohumu ye yada yağsız yoğurtla karıştırarak ye keten tohumunu hem iştahını bastırır hemde kilo yapmaz
gece yemek derken ögle normal yemek degil ekmek arasi vs gibi seyler degil.mesela kabak cekirdegi cikolata,meyve bu tür seyleri demek istedim nisanur.yine de tsk edrim uyarin icingece yemek yemek hiç sağlıklı bişey değil ama illa yemeniz gerekiyorsa azcık atıştırabilirsiniz önemli olan yenilen şeyin dışına çıkmamakkolay gelsinnn
merhaba kızlar, forumdaki diyet listelerinin çoğuna baktım ve bunda karar kıldım. Ilk kez diyet yapıcam. Boyum 170 kilom 63. 2 ay öncesine kadar 59 kiloydum ve max bu kilom olmuştu hep. Ki ben 59 dan 55 e düşmeye çalışıyordum bir de baktım ani bir kilo artışı ve 63 kiloyum. çok sinirim bozuluyor tişörtlerden göbeğim çıkıyor artık içime çeksemde nafilepantolon konusuna hiç girmiyim bacaklar dolma oldu kalça desen başka yerlerde
bugün başlıyorum bu diyete patateslerim haşlanıyor. çok azimliyim. Sonuçları sizlerle paylaşıcam. şans dileyin
![]()
yaaa benimde aynen veee 4 gündür ilk firemi verdim çok küçük bir dilim yaş pasta çok üzgünüm ama yediğim için değil tadına varamadan bittiği için![]()
Canım sağolsun :) benim de son günüm bakalım bir daha yapabilir miyim yapamaz mıyım eşim şehirdıiından dönüyor artık izin vermez başka daha katı olmayan bi diiyete başlıcam herhalde yarın.
tsk edr canim.ben yurt disindayim keten tohumu bulabilirmiyim bilmiyorum.yulaf kepegide olur sanirim.
gece yemek derken ögle normal yemek degil ekmek arasi vs gibi seyler degil.mesela kabak cekirdegi cikolata,meyve bu tür seyleri demek istedim nisanur.yine de tsk edrim uyarin icin
benimde bugün son günüm sabah yumurta yedim ama şimdi canım hiç istemedi o yüzden bir tas keten tohumlu karabiberli yoğurt yedim akşamada yoğurt yerim bitiyoyarında ender saraçın hint yağı detoksunu yapıp pazar sabahı tatılcam :18: çoooook heycanlıyım
sende sonuçtan haberdar et çok merak ediyorum
kızlar inşallah deymiştir o tuzsuz patates yediğimize
![]()
arkadaşlar bu diyeti 2 gün ara vererek üst üste kaç kez tekrarlayabiliyoruz.
teşekkürler cnm hemen başlıycam![]()
Hoşgeldin :) iyi şanslar senin ilk benim de sonuncu günüm :)
Hint yağı detyoksu ne işe yarıyor canım?
bende burda okumuştum bağırsak temizliği hint yağı ile ender saraç tavsiyeli öyle işte ya dayanamadım tartıldım ve 1.800 vermişimüzüldüm yaa bi 2.5 felan bekliyordum
bende bu akşam patlamış mısır yemezsem
![]()
![]()
5 günde iştebugün 5.günüm
![]()