• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hb tşk ederim boy kilo orantılı ama göbek bunun farkında değil.doğum yapmama 3 ay kalmış gibi duruyo.kurtulmam lzm ondan :)

hmm o zaman iş başka tabi mekikte çok iyi geliyor yapabilirseniz :1: bizim ailede ırsi heralde göbek sorunu hiç olmaz bazen mide oluyor o da oturunca felan çıkan cinsten ama basen ve bacaklar :43::43::50:

Regl oldum olucam yaa canım feci tatlı çekiyo. Hücrelerime kadar tatlııı tatlııı diye sesler duyuyorum vücudumdan :50:

Son düzenleme:
akşam 7-8 gibi bir yemek kaşığı keten tohumu ye yada yağsız yoğurtla karıştırarak ye keten tohumunu hem iştahını bastırır hemde kilo yapmaz
tsk edr canim.ben yurt disindayim keten tohumu bulabilirmiyim bilmiyorum.yulaf kepegide olur sanirim.
gece yemek yemek hiç sağlıklı bişey değil ama illa yemeniz gerekiyorsa azcık atıştırabilirsiniz önemli olan yenilen şeyin dışına çıkmamak :34: kolay gelsinnn
gece yemek derken ögle normal yemek degil ekmek arasi vs gibi seyler degil.mesela kabak cekirdegi cikolata,meyve bu tür seyleri demek istedim nisanur.yine de tsk edrim uyarin icin

Merhaba kızlar, forumdaki diyet listelerinin çoğuna baktım ve bunda karar kıldım. ilk kez diyet yapıcam. boyum 170 kilom 63. 2 ay öncesine kadar 59 kiloydum ve max bu kilom olmuştu hep. ki ben 59 dan 55 e düşmeye çalışıyordum bir de baktım ani bir kilo artışı ve 63 kiloyum. çok sinirim bozuluyor tişörtlerden göbeğim çıkıyor artık içime çeksemde nafile :( pantolon konusuna hiç girmiyim bacaklar dolma oldu kalça desen başka yerlerde :( bugün başlıyorum bu diyete patateslerim haşlanıyor. çok azimliyim. sonuçları sizlerle paylaşıcam. şans dileyin :34:

Hoşgeldin :) iyi şanslar senin ilk benim de sonuncu günüm :)

merhaba kızlar, forumdaki diyet listelerinin çoğuna baktım ve bunda karar kıldım. Ilk kez diyet yapıcam. Boyum 170 kilom 63. 2 ay öncesine kadar 59 kiloydum ve max bu kilom olmuştu hep. Ki ben 59 dan 55 e düşmeye çalışıyordum bir de baktım ani bir kilo artışı ve 63 kiloyum. çok sinirim bozuluyor tişörtlerden göbeğim çıkıyor artık içime çeksemde nafile :( pantolon konusuna hiç girmiyim bacaklar dolma oldu kalça desen başka yerlerde :( bugün başlıyorum bu diyete patateslerim haşlanıyor. çok azimliyim. Sonuçları sizlerle paylaşıcam. şans dileyin :34:

Canım sağolsun :) benim de son günüm bakalım bir daha yapabilir miyim yapamaz mıyım eşim şehirdıiından dönüyor artık izin vermez başka daha katı olmayan bi diiyete başlıcam herhalde yarın.

yaaa benimde aynen veee 4 gündür ilk firemi verdim çok küçük bir dilim yaş pasta çok üzgünüm ama yediğim için değil tadına varamadan bittiği için :27:

Canım sağolsun :) benim de son günüm bakalım bir daha yapabilir miyim yapamaz mıyım eşim şehirdıiından dönüyor artık izin vermez başka daha katı olmayan bi diiyete başlıcam herhalde yarın.

benimde bugün son günüm sabah yumurta yedim ama şimdi canım hiç istemedi o yüzden bir tas keten tohumlu karabiberli yoğurt yedim akşamada yoğurt yerim bitiyo :21: yarında ender saraçın hint yağı detoksunu yapıp pazar sabahı tatılcam :18: çoooook heycanlıyım:24: sende sonuçtan haberdar et çok merak ediyorum:34: kızlar inşallah deymiştir o tuzsuz patates yediğimize :1::1:

tsk edr canim.ben yurt disindayim keten tohumu bulabilirmiyim bilmiyorum.yulaf kepegide olur sanirim.

gece yemek derken ögle normal yemek degil ekmek arasi vs gibi seyler degil.mesela kabak cekirdegi cikolata,meyve bu tür seyleri demek istedim nisanur.yine de tsk edrim uyarin icin

hmmm afedersin valla benim bazı arkadaşlarım var gece kalkıp kendilerine makarna , kızartma veya o gün yapılan yemekten ne kaldıysa yiyorlar ben öyle bişey zannettim :17: afedersin meyveee sınırsız yiyebilirsin (muz hariç) hem tatlı isteğinide geçiriyor meyve iyi oluyor :34:

benimde bugün son günüm sabah yumurta yedim ama şimdi canım hiç istemedi o yüzden bir tas keten tohumlu karabiberli yoğurt yedim akşamada yoğurt yerim bitiyo :21: yarında ender saraçın hint yağı detoksunu yapıp pazar sabahı tatılcam :18: çoooook heycanlıyım:24: sende sonuçtan haberdar et çok merak ediyorum:34: kızlar inşallah deymiştir o tuzsuz patates yediğimize :1::1:

Hint yağı detyoksu ne işe yarıyor canım?

5 günde işte :43: bugün 5.günüm :43::43::43:

Üzülme datlum yaa haftaya az da spor yaparsın mesela pilates yap daha fazla zayıflarsın ayrıca şöyle düşün önceden 2 kilo bile veremiyordun haftada 2 kilo bile süper yani. Benim bir arkadaşım var diyetisyene gitti 1 senede 8 kilo verdi. Neymiş yavaş yavaş zayıflanmalıymış hiç de öyle değil bence 1 sene de çok fazla o kadar da yavaş olmaya gerek yok. Ay konu dağıldı neyse işte bir haftada 2 kilo da süper kısaca =)) :34:

Back
X