• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

günlerdir pek açamadım şimdi yazıyorum :) geçen hafta 5 günde 3300 gitti benden. Haftasonu cmt fazla abanmadan yedim ama dün biraz sapıttım yemediğim kalmadı bütün hafta aklımda kalanları yedim nerdeyse. Bakalım bugün yine başladım bu sefer et gününden başladım. Yine bildiririm.

ohh süpermiş 3 kilo, hayırlı olsuun :))

ölüyorum açlıktan tok tutar diye yumurta ile başladım ama yok şimdiye kadar
3 yumurta yedim çok fazlada yemek istemiyorum.bende her an şeytana uyabilirim :))

Son düzenleme:
dün diyete basliyacagim diye cig börekleri,dondurmalari vs leri götürdüm valla.bugün aklim dünde kaldi.diyete patatesle basladim bugün.yaninda yesil cay,ve diger caylardan hic kolay gecmiyor kizlar.:14:midem bulandi.hele ki cocuk varsa.enerji düsüyor.bir ara esim kanima girdi aman ye gitsin senin kilonmu var diye tam yiyecektim ama vazgectim :21:aferin bana.7.30 da da yemeyi kestim bakalim ne kadar dayanicam.yarin yumurtayla nasil gececek:26: onun tasasina düstüm simde.meyve günü gelse problem degil.

Son düzenleme:
Sen yine yiyebiliryormuşsun ya benim hiç canım çekmiyo tuz olmayınca ama acımdanda ölmeme az kaldı. Evde mis gibi bir bezelye yemeği var. Sağ omzumdaki meleği mi dinlesem yoksa sol omzumdakini mi??? :D

okadar kafaya koymusumkı hıc bıseyı gözüm görmüyor.fırına gırıyoz eşim sımıt ıstermısın dıyo sınırlenıyorum yok cola ıcermısın uyuz oluyorum ama en güze şeyi bile canım ıstemıyo çünkü acaip kafaya koydum inceck olana kadar devam.bence sende sağından şaşma:40:

okadar kafaya koymusumkı hıc bıseyı gözüm görmüyor.fırına gırıyoz eşim sımıt ıstermısın dıyo sınırlenıyorum yok cola ıcermısın uyuz oluyorum ama en güze şeyi bile canım ıstemıyo çünkü acaip kafaya koydum inceck olana kadar devam.bence sende sağından şaşma:40:

Evet ben de kendimi çaya verdim artık o kadar çok form ve yeşil çay içiyorum ki :D
Ayrıca regli de kolaylaştırıyor gibi geldi bana :26:

Back
X