- Konu Sahibi incilideniz
-
- #15.941
herkese bol iradeli az kalorılı gunler.kızlar 8 kılo verdım ama 2 haftadır tık yok delırcem aglıcam artıkkk, moralım yerlerde sabrım kalmadı..hazıran 22 ye kadar 5 kılo vermem lazım lutfen yapan arkadaslar yardımcı olun verırmıyımbugun bu saat oldu hıc bısey yemedım öfkemdem dun hıc kacamak yapmdaım yok gr veremıyorum. bugun yumurtala baslıyım dıyorum
Ben de yarın patates aliim 8-10 tane de başlıyayım bakalım.. :)
Söyliim kilom 74.0 şu an tamı tamına, yarın ayın 5'i , 10 haziran günü kilomu bildiricem kızlar..
Her sabah yarım saat yürüyüş zate benim için sabah kalkınca su içmek kadar hayati oldu diyebilirim, bir de bu diyetle bütünleştirdiğimde belki gercekten yüz güldürecek sonuclar alırım
Herkese de başarılar dilerim
YAAA kızlar ben günü karıştırmışım et günü yerine meyve günü yapmışım bu günlerin değişmesi bir sorun olur mu dersiniz ?? içim çok huzursuz oldu yaa( karıştırdığım için korumaya geçer mi acaba?
umarım canım teşekkurler :)günleri değiştirmekle birşey olacağını sanmam için rahat olsun
evet burası destek oluyor bana psikolojik anlamda asla ama aslaaa çıkmıcam diyetin dışına bakalım neler olacak şimdilik herşey yolunda senin de güzel haberlerini almak isterim beni hırslandırıyor... :) başarılar hepimizee çıtır olcaz çıtırrr:)) tatil geldi denize gitçez daha mayokini alcaz ayoll :)
ptesi başlıyorum ben de... 10 kilo vermem lazım. en azından haziranın 23üne kadar biraz vereyim.
şuan 62 kiloyum.. 52 olsam kafi... umarım haziranın 23ünde 55 kilo filan olabilirim. çok önemli bi gün çünkü.
inşallah verirsin hoşgeldin aramıza ben senin kilona insem daha ne isterimki
İnersin ya ben inanıyorum isteyen herkes başarabilir kaç yıldır bu işlerle uğraşıyorum, bir nokta var orayı aşınca gerisi geliyor
ptesi başlıyorum ben de... 10 kilo vermem lazım. en azından haziranın 23üne kadar biraz vereyim.
şuan 62 kiloyum.. 52 olsam kafi... umarım haziranın 23ünde 55 kilo filan olabilirim. çok önemli bi gün çünkü.
Günaydın....bende haftaya salı günü başlıycam nasip olursa.Şuan 15 günde 9 kilo diyetindeyim11. ci günümdeyim 5,250 gr verdim.pazartesi son günüm, bakalım kaç kilo vericem :) salı günüde bu diyete başlamayı düşünüyorum..
merhaba, tekrardan geldim cok sükür, bugün basladim bende 65,3 kg ile, patateslerimi hasladim birazdan yerim, hepimize kolay gelsin kizlarr
hoşgeldin ben senin kilonda olsam hiç uğraşmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?