5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin verdiğin kilolar için tebrik ederim darısı başıma :)

teşekkür ederim.. cnm inşallah verirsin sende ...yaa ama ben dün akşam çok halsizdim bu gün de öyle geçti ama bırakmayacam bu haftayı tamamlayacağım. bakalım sınava çalışırken zor oluyooo..ara verip yoğurt kürü yapmak istiyorumm..

ben onuda denedim işe yaradı ama tek başına yardımcı olmadı bana çünkü zamanım az ve bi an önce vermek istiyorum kilolarımı :)

Planlar değişti malesef haftasonu devam edemiyorum fakat pazartesi size katılacağım inşallah haftasonundada elimden geldiğince dikkat edeceğim görüşmek üzere

Demin böyle ekmeği bandıra bandıra birsürü menemen yedim ohh miss ama şimdi midem ağrıyo tüm hafta bu diyetle geçince mideye aşırı yükleme yaparsam error veriyo haliyle

Demin böyle ekmeği bandıra bandıra birsürü menemen yedim ohh miss ama şimdi midem ağrıyo tüm hafta bu diyetle geçince mideye aşırı yükleme yaparsam error veriyo haliyle
afiyet olsun ben daha birşey yemedim ne yesem diye düşünüyordum daha mide alışmadı tabi benim
2 koşturayımda öle yiyim belkim iki yağ erir :)

bugün başladım bende 87kg çekiyorum :) 97 ile başladım sadece yediklerime dikkat ettim 10kg verdim ama çok uzun zaman oldu 4 ay gibi bi süre şimdi yaz geldi ve biraz gaza basmam lazım başarılar hepimize sonuçları mutlaka yazacağim...

hayırlısı olsun inşallah hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan 2 gün denedim 1 kilo gitti inşallah bu hafta tam olarak yaparım ve 75 altına düşerim ben 2 hafta evvel 80 kilo idim ve bu diyeti denemeden önce asla veremem diye düşünüyordum ama bi cesaret geldi bakalım sonuç ne olacak :)

kızlar gerçekten sonuç veren bi diyet mi bu? diğerleri neyse de patates beni düşündürüyo,kilo verdirmez gibi geliyo.deneyip sonuç alanlar varmı? bide şu kilo çizelgesi nasıl ekleniyo,bi yardımsever el atsın lütfennn:2:

Ye canım ye taildeyken yiyelim de diyette canımız çekmesin bişey mesela ben şimdi de puding yiyeceğim

yedim yemesine ama biri birşey yazmış kafam ona takılıyo 3 kilo verdim 4 kilo geri aldım demiş bu diyetle
zaten konunun başında da yazıyo aşırıya kaçmayın verdiğiniz kilonun 1 ini geri alırsınız diye
ben madem böyle çabuk kilo verdiriyo ramazan bayramına kadar vermek istiyorum şu kiloları geri almamak üzere

ben diyet konusunda kesin birşey konuşamam ama arkadaşlardan okuduğuma görede en çok patates gününde vermişler
çizelge ise mesela benim çizelgenin üstündeki adresten yapılıyo açıklaması vardı sitede bulursam eklerim

kızlar hepinize kilo verme mücadelenizde başarılar diliyorum:) bende bu diyeti yeni gördüm ancak tereddütlerim var açıkçası bende üniversiteden sonra eve döndüğümde yediklerime pek dikkat etmediğim için 6 kilo kadar aldım ve mutsuzum ( tereddütüm olmasına rağmen bu diyeti denemeyi düşünüyorum. Umarım başarırım herkese kolay gelsin :))

Bende bu gün başladım birkaç hafta yapmayı düşünüyorum sonuçlarını sizlere söylerim çok heycanlıyım ya inşallaaah bereketli kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…