hoşbulduk canım,Teşekkür ederim.
Evet aralık ayının 14 'ü tartıldım aman allahım 73 diyor.şok oldum.Çok yiyordum diyet bana göre birşey değildi sağolsun kk araştırdım okudum ve ilk zayıflama kürleriyle başladım yemeklerden kısamıyordum zaten,ilk elma sirkeli ılık su yaptım 1 ay devam ettim inceldiğimi hissetmeye başlayınca ikinci tabağımı doldurmak istememeye başladım dolayısıyla.Haftada 1 kilo gidiyordu.Sonra kabuk tarçın ve bal olan kürü yaptım yine 1 ay kadar.zaman icinde incelmemi herkes farkeder oldu artık sadece bundan konuşmak istiyordum.Çalıştığım için spor falan yapamıyordum 15 gün boyunca Susam yağı ,portakal ve biberiye yağı karışımını bacaklarıma ve karnıma sürüp streç filmle sarıp uyudum.Ha bu arada çok su içen bir insan da değilim.Ama kendimi zorlaya zorlaya 1,5 litreye çıkardım.64 kiloya kadar düştükten sonra ilk diyetimi" 5 günde 5 kilo diyeti"ni yaptım çok zorlandım ama 3 kilo daha verdim geri de öyle hemen almadım.Ha evde ip de atladım zaman zaman.
Ve şimdi kk kızları,durmak yok yola devam bizim de incecik bir iskeletimiz var,azıcık kilo daha verelim bakın o küçük beden kıyafetler bizde nasıl bol bol duruyor yarabbiiiimmm.
Ha bu arada 73 kilo yani 42 beden biri olarak başladım.4-6 kilo falan verdikçe 1 beden düştü bende önce 40 beden oldum sonra 38 oldum şimdi eteğim 38 beden ama kemerle tutturuyorum

ne hoş değil mi ? 34 beden olmak istiyooooruuummm...

bu diyet bir harika kızlar merak etmeyin azıcık sabır kaçamak yok.sabır lütfen şuan sebzem haşlanıyor.Gitsin kilolar...