• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

herkese selamlar...Ramazan Ayı sonrası yeniden bu diyete başlayacağım.Evet gayet zor ama herşeye değer hem geri de almıyorum verdiğim kilolarııııııı yehhhuuuuuu....umutsuzuk yok gezdim dolaştım en uygulanabiliri buuuu.

Slm kızlar bende aranıza katılıyorum,yarın baslicam bu diyete,deneyip kilo veren oldumu acaba,6 ay oldu doğum yapali hedefim 10 kg inşallah bu sefer becerebilsem bari :((

Gunaydn kizlar
Kimse yokmu
Ben bugun basliyorum patatesle takildi kilom oynamiyo bide bunu deniyim bakalim dedim dun aksm dolanirken buldum bunu :) yazicam hergun bu daha kolay bi diyet gb geldi lahana corbasndan daha iyi en azndan :)

63.5 le basliyorum kizlar katilmak isteyen varsa bekliyorum ;) haslanmis patateslermi aldm yoldaym sabah 1 oglen 1 yicem bakalim kizlar artk insallah ise yarardun aksm okudum baya gaza geldm bakalim :)

slm kızlarrr
bende bugün başlıcam diyete ama ben bunun yanında bide gymnemalı karışık bitki çayı die bi çay war 9 bitki karışımı (konuda açtım bununla ilgili)aktardan aldım onunla birlikte yapıcam... 76yla başlıyorum bakalım sonucu görelim :18::18::18:

mrb arkadaslar bende bugün diyetimin 2.günündeyim var msınız hep birlikte birbirimze destek olalım ve sonsuza dek şu kilolarımızdan kurtulalım ne dersinz ;)

Gunaydn. Ben varim cnm benmde dun 2. Gunumdu bugun 3 bakalim tartilmiyorum cuma tartilicam. 63.5 le basladm bakalim gorucez insallah bi 2-3 kilocuk gider :)

Mrb uzum86 katilimin icin cok tesekkur ederm :) o zamaaan napiyoruz birbrmzi motive ederekteeeen bu kilolardan kurtuluyrz ins.:) bugun et gunu kirmizi etle pek aram yok o yuzden beyaz etle gecirecegim bugunu mecbur sen ne yapacaksin cnm :)

bende öğlen tavuk akşam balık yedim tatlım :) yarında meyve bakalım :D tartılmıcm ben ya moralim bozulursa diye :( ctesi sabah tartılcm ben :D sen kaç kiloyla başladın :)

evvet kızlar çizelgemde aktif,arkadaşımla başladığımız için ilk gün patatesi ben kaçırdım ama sebzeden devam bakalım 59 kilo ile başlıyorum ne kadar gidecek.Beşgünden sonra ara vermeden bir 5 gün daha yapacağım sonuçları paylaşırım....:1:

ben 79la başladım canım :(( çok kilo aldım dur deme vakti geldi :D bence de c.tesi tartılmak en iyisi ama ben bugün kaçamak yaptım :( sabah aç karnına et yiyince midem bulandı direndm baya ama baktm olmuyor başka şeyler yedim :( bugün böyle geçti ama yarın inş. devam meyveeee günüüüüüü :)) sen çok iyi devam ettiriyorsun canm tebrikler aynen devam ;)

ben 79la başladım canım :(( çok kilo aldım dur deme vakti geldi :D bence de c.tesi tartılmak en iyisi ama ben bugün kaçamak yaptım :( sabah aç karnına et yiyince midem bulandı direndm baya ama baktm olmuyor başka şeyler yedim :( bugün böyle geçti ama yarın inş. devam meyveeee günüüüüüü :)) sen çok iyi devam ettiriyorsun canm tebrikler aynen devam ;)

Kilo dedigin nedirki verilir canim bosver en iyisi onla dalga gecmek ;) kacamak arada bnde yaptm aksm ustu bi seftali yedim. E. O kadarckta olsn cnm :) bosver onlari takma kafana :) ben 2-3 kiloya bile raziyim :) 63.5 tum 61 bile olsam super benm icin :)

ben sana inanıyorum canım tartıda 61 i göreceksin ;) kilolar akıp gider yeterki biz kararlı olalım :) senin hedeflediğin kilo kaç cnm bir de boyun kaç cnm ?

bu arada fer_ra aramıza hoşgeldiiinnnn :D 73le başlamış ve de baya güzel vermişsin tebrik ederim neler yaptın paylaşır mısn ;)

hoşbulduk canım,Teşekkür ederim.
Evet aralık ayının 14 'ü tartıldım aman allahım 73 diyor.şok oldum.Çok yiyordum diyet bana göre birşey değildi sağolsun kk araştırdım okudum ve ilk zayıflama kürleriyle başladım yemeklerden kısamıyordum zaten,ilk elma sirkeli ılık su yaptım 1 ay devam ettim inceldiğimi hissetmeye başlayınca ikinci tabağımı doldurmak istememeye başladım dolayısıyla.Haftada 1 kilo gidiyordu.Sonra kabuk tarçın ve bal olan kürü yaptım yine 1 ay kadar.zaman icinde incelmemi herkes farkeder oldu artık sadece bundan konuşmak istiyordum.Çalıştığım için spor falan yapamıyordum 15 gün boyunca Susam yağı ,portakal ve biberiye yağı karışımını bacaklarıma ve karnıma sürüp streç filmle sarıp uyudum.Ha bu arada çok su içen bir insan da değilim.Ama kendimi zorlaya zorlaya 1,5 litreye çıkardım.64 kiloya kadar düştükten sonra ilk diyetimi" 5 günde 5 kilo diyeti"ni yaptım çok zorlandım ama 3 kilo daha verdim geri de öyle hemen almadım.Ha evde ip de atladım zaman zaman.
Ve şimdi kk kızları,durmak yok yola devam bizim de incecik bir iskeletimiz var,azıcık kilo daha verelim bakın o küçük beden kıyafetler bizde nasıl bol bol duruyor yarabbiiiimmm.
Ha bu arada 73 kilo yani 42 beden biri olarak başladım.4-6 kilo falan verdikçe 1 beden düştü bende önce 40 beden oldum sonra 38 oldum şimdi eteğim 38 beden ama kemerle tutturuyorum :D ne hoş değil mi ? 34 beden olmak istiyooooruuummm...
:16:
bu diyet bir harika kızlar merak etmeyin azıcık sabır kaçamak yok.sabır lütfen şuan sebzem haşlanıyor.Gitsin kilolar...

İnsallah cnm bakalim 5 kilo verdm ben :) 68.5 tum hedefm 58 boyum 1.68 hepi topu 5 kaldi. Cnm ya belkide 4 ;) senn kac boy hedef cnm

hoşbulduk canım,Teşekkür ederim.
Evet aralık ayının 14 'ü tartıldım aman allahım 73 diyor.şok oldum.Çok yiyordum diyet bana göre birşey değildi sağolsun kk araştırdım okudum ve ilk zayıflama kürleriyle başladım yemeklerden kısamıyordum zaten,ilk elma sirkeli ılık su yaptım 1 ay devam ettim inceldiğimi hissetmeye başlayınca ikinci tabağımı doldurmak istememeye başladım dolayısıyla.Haftada 1 kilo gidiyordu.Sonra kabuk tarçın ve bal olan kürü yaptım yine 1 ay kadar.zaman icinde incelmemi herkes farkeder oldu artık sadece bundan konuşmak istiyordum.Çalıştığım için spor falan yapamıyordum 15 gün boyunca Susam yağı ,portakal ve biberiye yağı karışımını bacaklarıma ve karnıma sürüp streç filmle sarıp uyudum.Ha bu arada çok su içen bir insan da değilim.Ama kendimi zorlaya zorlaya 1,5 litreye çıkardım.64 kiloya kadar düştükten sonra ilk diyetimi" 5 günde 5 kilo diyeti"ni yaptım çok zorlandım ama 3 kilo daha verdim geri de öyle hemen almadım.Ha evde ip de atladım zaman zaman.
Ve şimdi kk kızları,durmak yok yola devam bizim de incecik bir iskeletimiz var,azıcık kilo daha verelim bakın o küçük beden kıyafetler bizde nasıl bol bol duruyor yarabbiiiimmm.
Ha bu arada 73 kilo yani 42 beden biri olarak başladım.4-6 kilo falan verdikçe 1 beden düştü bende önce 40 beden oldum sonra 38 oldum şimdi eteğim 38 beden ama kemerle tutturuyorum :D ne hoş değil mi ? 34 beden olmak istiyooooruuummm...
:16:
bu diyet bir harika kızlar merak etmeyin azıcık sabır kaçamak yok.sabır lütfen şuan sebzem haşlanıyor.Gitsin kilolar...

tebrik ediyorum baya vermişsiniz bende doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu hala 73 kilodayım çok sıkıldım işe giderken sıkış tepiş giyorum kıyafetleri buılık elmal sirke yi nasıl kullandınız balda katıyormuydunuz açıklarsanız sevinirim

tebrik ediyorum baya vermişsiniz bende doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu hala 73 kilodayım çok sıkıldım işe giderken sıkış tepiş giyorum kıyafetleri buılık elmal sirke yi nasıl kullandınız balda katıyormuydunuz açıklarsanız sevinirim

yok canım ben bal katmadım.ılıktan biraz daha sıcak bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup her sabah uyanır uyanmaz içtim.Allah bağışlasın canım bebişini de inşallah sağlıklı sıhhatli büyütürsün,gider o kilolar hiç sıkıntı etme.

Back
X