dün 3.günümü de atlattım.et günüydü,çok et yiyemiyorum özellikle tavuk,okul da olunca günü tonbalığı yiyerek geçirdim,sadece tonbalğı olunca zorlandm valla,kahvaltı öğle akşam derkeeen bitti çok şükür.bugün meyve günüm ve elmayla geçirecem ,üzerine de azcık tarçın dökecem ki iyice tok tutsun acıktırmasın. diyet aslında kolay gibi görünüyor ama halsizlik yapıyor ,evde tatildeyken yapmak daha mantıklı geldi bana ,çalışırken baya zor oluyormuş.3 dayandım kaldı 2 günüm,umarım 5 olmasa da şöyle 3 buçuk 4 kilo verebiliirim.3 günde toplam 2.4 kg gitti,ortalama günde 800gr gidiyor,buna göre 1.5 kilo daha verebilirim diye umuyorum kalan günlerimde.bu da benim için iyi şimdilik.

diyeti bi kaç hafta sonra tekrarlamayı düşünüyorum, 3 hafta filan sonra.5. günden sonra verilen kilonun sabitlenmesi için 10 gün dikkatli ve abartmadan yemek gerekiyormuş,verilen kilolar bir daha alınmıyormuş okuduğum yorumlara göre ,bu sebeple serbest günleri daha ölçülü geçirmek lazm.p.tesi sabah 66kg dim,perşembe(bu sabah) 63.6,başlamayı düşünen kilosundan çok rahatsız olan varsa 5 gün sıkın dişinizi,ne verirsek kardır.