• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bnde marta basladım 68 kilo ile mayısa kadar 11 kilo verdim ama malüm ramazan girince 1 kiloyu geri aldım ramazandan hemen sonra diyete yürüyüşe başladım ama gitmiyo sanki hep tartılıyom 58 cıkıyom ne yapmam lazım bana bilgi verirseniz cok memnun olcam kolay gelsin hepinize....

slm arkadaşlar et gününden sonra kilo kaybım 1 kilo bu sabah 71.600 geldim tabi bol su
ve tarçınlı narçiçekli koca bir kupa çayımıda içtim yine light colamı ve light icetea mi içtim onlar diyeti biraz katlanılabilir kılıyorlar

bugün 3. günüm meyve günü yaptım ananas ve yeşil elma ile başladım onlarla devam umarım yarın 70 i görücem

2. günün sonunda toplam kilom kaybım 2 kilo 300 gram

herkese kolay gelsin bu diyet macerasında ama gerçekten işe yarıyor bu diyet sağlıksız değil tabi bol su ve bitki çayları ile desteklerseniz çok güzel kilo veriyorsunuz

Ay yorumların son bi kaç sayfa okudum çok heves ettim bende başlamak istiyorummmmmmmm.
ama iş yerinde nasıl idare edicem onu bilemiyorum offf yarın hemen başlamak istiyorum ben ya ....

dün 3.günümü de atlattım.et günüydü,çok et yiyemiyorum özellikle tavuk,okul da olunca günü tonbalığı yiyerek geçirdim,sadece tonbalğı olunca zorlandm valla,kahvaltı öğle akşam derkeeen bitti çok şükür.bugün meyve günüm ve elmayla geçirecem ,üzerine de azcık tarçın dökecem ki iyice tok tutsun acıktırmasın. diyet aslında kolay gibi görünüyor ama halsizlik yapıyor ,evde tatildeyken yapmak daha mantıklı geldi bana ,çalışırken baya zor oluyormuş.3 dayandım kaldı 2 günüm,umarım 5 olmasa da şöyle 3 buçuk 4 kilo verebiliirim.3 günde toplam 2.4 kg gitti,ortalama günde 800gr gidiyor,buna göre 1.5 kilo daha verebilirim diye umuyorum kalan günlerimde.bu da benim için iyi şimdilik.:34:diyeti bi kaç hafta sonra tekrarlamayı düşünüyorum, 3 hafta filan sonra.5. günden sonra verilen kilonun sabitlenmesi için 10 gün dikkatli ve abartmadan yemek gerekiyormuş,verilen kilolar bir daha alınmıyormuş okuduğum yorumlara göre ,bu sebeple serbest günleri daha ölçülü geçirmek lazm.p.tesi sabah 66kg dim,perşembe(bu sabah) 63.6,başlamayı düşünen kilosundan çok rahatsız olan varsa 5 gün sıkın dişinizi,ne verirsek kardır. :3:

dün 3.günümü de atlattım.et günüydü,çok et yiyemiyorum özellikle tavuk,okul da olunca günü tonbalığı yiyerek geçirdim,sadece tonbalğı olunca zorlandm valla,kahvaltı öğle akşam derkeeen bitti çok şükür.bugün meyve günüm ve elmayla geçirecem ,üzerine de azcık tarçın dökecem ki iyice tok tutsun acıktırmasın. diyet aslında kolay gibi görünüyor ama halsizlik yapıyor ,evde tatildeyken yapmak daha mantıklı geldi bana ,çalışırken baya zor oluyormuş.3 dayandım kaldı 2 günüm,umarım 5 olmasa da şöyle 3 buçuk 4 kilo verebiliirim.3 günde toplam 2.4 kg gitti,ortalama günde 800gr gidiyor,buna göre 1.5 kilo daha verebilirim diye umuyorum kalan günlerimde.bu da benim için iyi şimdilik.:34:diyeti bi kaç hafta sonra tekrarlamayı düşünüyorum, 3 hafta filan sonra.5. günden sonra verilen kilonun sabitlenmesi için 10 gün dikkatli ve abartmadan yemek gerekiyormuş,verilen kilolar bir daha alınmıyormuş okuduğum yorumlara göre ,bu sebeple serbest günleri daha ölçülü geçirmek lazm.p.tesi sabah 66kg dim,perşembe(bu sabah) 63.6,başlamayı düşünen kilosundan çok rahatsız olan varsa 5 gün sıkın dişinizi,ne verirsek kardır. :3:

Bende bu gün başladım kilo 71 patetes günüm hedefim 55 inesiye kadar belirli aralıklarla devam etmek inşallah sonuç alabilirim
offff biz hangi ara bu kadar kilo aldık yaaaa....

selam arkadaşlar

bu sabah sadece 300 gram verdiğimi gördüm tabi sonuç hayalkırıklığı oldu ama nerede yanlış yaptım onları tespit ettim gibi

dün bitki çayı içmedim

gece 4 gibi uyanıp bir elma yedim

meyve gününün şişkinlik yaptığını farkettim

tek meyve değil iki meyve yaptım ananas ve elma belki ondan

dün kahve içtim ve kremasını ekledim

suyu daha az içtim sanıırım tabi birde ilk 2 gün de vücut diyetin şaşkınlığı ile günde bir kilo verdirdi ama 3. günden sonra diyete azda olsa direnç geliştirmiş olabilir

ama beş günü tamamlıycam bugün yoğurt günü yaptım iyi gidiyor tabi light yoğurtların küçüklerinden beş tane getirdim işe fazlamı bilmiyorum

başlangıç kilom 73.9 3.günün sonunda 71.3 toplam kilo kaybı:2.600

tüm diyet yapanlara kolay gelsin

Bende bu gün başladım kilo 71 patetes günüm hedefim 55 inesiye kadar belirli aralıklarla devam etmek inşallah sonuç alabilirim
offff biz hangi ara bu kadar kilo aldık yaaaa....

ben geçen nisanda 74 kiloydum ve ne hale geldiğimi hiç farketmemişim,neyin rahatlığıdır anlamadım da,neyse arkadaşım diyet yapıyordu bendemi başlasam derken bi baktım başlamışım o da çok yardım etti sağolsun,neyse haziran sonunda 62 kiloya kadar düştüm,hedefim 58 di tabi.sonra yazın hiç hareket etmeyip bolbol anne yemeği yiyince,üstüne ramazan eylülde bi baktım 66 yı görür olmuş gözlerim.ne yapsam diye düşünürken kadınlar kulübü imdadıma yetişti resmen :52: bu diyeti gördüm,ne olursa olsun dedim dayanırım,valla 4.günüm,zorluğuna zor ama attığım her adımdaki hafiflik için değer.bu arada şimdiye dek yani geçtiğimiz nisana dek hiç diyet yapmamıştım başlangıcım oldu ve yapabilirim dedim ya,kilolu ve sağlıksız olmaktansa aç ve hafif olmayı yeğlerim :9: 1.turu yarın yoğurtla tamamladıktan sonra 2.turunuda yapacam inşallah,kendimi bir daha, değil 70 lerde 65 lerde bile görmek istemiyorum,dünya gözüyle bi 58 i göreyim ya :129: o yüzden eşimin çoook kızmasına ve her gün beni vazgeçirme girişimlerine rağmen devam ediyorum.vazgeçmeyelim,inşallah güzel sonuçlarla mutlu olucaz,biz kazancaz :)

selam arkadaşlar

bu sabah sadece 300 gram verdiğimi gördüm tabi sonuç hayalkırıklığı oldu ama nerede yanlış yaptım onları tespit ettim gibi

dün bitki çayı içmedim

gece 4 gibi uyanıp bir elma yedim

meyve gününün şişkinlik yaptığını farkettim

tek meyve değil iki meyve yaptım ananas ve elma belki ondan

dün kahve içtim ve kremasını ekledim

suyu daha az içtim sanıırım tabi birde ilk 2 gün de vücut diyetin şaşkınlığı ile günde bir kilo verdirdi ama 3. günden sonra diyete azda olsa direnç geliştirmiş olabilir

ama beş günü tamamlıycam bugün yoğurt günü yaptım iyi gidiyor tabi light yoğurtların küçüklerinden beş tane getirdim işe fazlamı bilmiyorum

başlangıç kilom 73.9 3.günün sonunda 71.3 toplam kilo kaybı:2.600

tüm diyet yapanlara kolay gelsin

tespitlerin gerçekten doğru,sende farketmişin zaten. benim ilk sayfada en çok dikkatimi çeken sabah ne yeniyorsa bütün gün o yenecek,ekleme çıkarma yok,fazlası da yok,içecekler için filan da geçerli bence aynı durum.bide akşam en geç 7 densonra yemeği, 8-8 buçuktan sonra içmeyi kesmeye dikkat etmek lazım,gece içilen su bile sabaha gr oluyo,su içsem yarıo diyen benim için bir tespit bu:) inşallah güzel kilo gider ,bi de sabitlersek süper olacak,o yüzden canım diyetime ve diyetdaşlarıma HEP DESTEK TAM DESTEK :46: :46::46:

eveeet,dünkü meyve günüm de bitti artık 1.turun son günündeyim,yağsız light yoğurt aldım içine kekik atarak bu günüde tamamlicam inşallah.4.günün sonunda 63.0 geldim,şimdilik 4 günde 3 kilo tahmin ettiğim gibi.bugünüde 500 yada 600gr kayıpla bitirirsem 1.tur için bence iyi bi sonuç olacak.yarın ev davetimiz var abartmadan geçirmek istiyorum ama bakalım dayanabilecekmiyim.yarından sonraki 10 gün verdiğim kiloyu sabitlemek için nesfit yiyecem.sonra 2 gün normal yiyip bu diyetin 2.turunu yapmayı planlyorum,sonunda da yaşasın zayıf ,sağlıklı 38 beden olmak dicem (inşallah) :10:

Güne neyle başlarsan oşekilde bitiriceksin olayını hala anlamış değilim açıkcası..

Sabah salata domates yediysem öğlen patlıcan közlemesi yiyemiyecekmiyim yani ?

Tüm gün domates salatamı yicem ...

Bu diyeti yaparken, elmalı sirke ve bal karışımı tüketebilirmiyiz..biliyorsunuz yağları yakıyor bu karışım..

Yada tarçınlı çay içebilecekmiyim..

? ? Serbestmi hertürlü içecek...? ? ?

Güne neyle başlarsan oşekilde bitiriceksin olayını hala anlamış değilim açıkcası..

Sabah salata domates yediysem öğlen patlıcan közlemesi yiyemiyecekmiyim yani ?

Tüm gün domates salatamı yicem ...

diğerleri nasıl uyguladı bilmiyorum ben sabaha ne ile başladıysam aynısıyla devam ettim tüm güne,mesela sebze günü sabah marul ve salatalık yemiştim,tüm gün marul salatalık yedim,etgününde kahvaltı öğle akşam sadece yağsız diyet ton balığı yedim (azcık iğrençti ama napiim :) meyve günü sabah elma yediğim için gün boyu sadece elma yedim üzerine tarçın dökerek tabi.bugün son günüm yumurta yiyemediğimiçin yağsız yoğurt yiyorum içine kuru nane ve kekik ekledim,en kolay günüm diyebilirim.içecek olarak sütsüz yağsız kahve bitki çayları ve açık çay ,yeşil çay su serbest yazmışlardı,bende bolbol açık çay,bitki çayı içtim,tarçınlı çay da içtim,şimdilik 3 kilom gitti yazmıştım,yarına bakalım 5 günün sonu neolacak.en azından azcık vücudum rahatladı midem filan,faydasını gördüm hemde çok.:16:

Son düzenleme:
günaydın :) 5 günlük diyetimi tabiri caizse harfi harfine uyarak bitirdim.dün yoğurt günümdü,günlük ortalama 500-600gr veriyordum ama bu dün sadece 100gr vermişim,birazcık üzülür gibi oldum beklentim büyüktü sanırım ondan,dün bitki çayımı içmedim ve çok erken yattım haliyle kaybımda az oldu.neyse 5 günde toplam 3,100 gr verdim ve 62.9 a düştüm.ilk tur için bence güzel birspnuç,en azından dinlendim.şimdi 10gün ara verip 2.turuda başarıyla bitirmek istiyorum,her turda bu kadar versem 3 turda bu iş biter ,,diyetten sonraki 10 gün verileni almamak için çok önemli ,çok dikkat etcem inşallah.şimdilik böyle,yapan herkese kolay gelsin.ben denedim kesinlikle işe yarıyor,5 olmasa da 3 gidiyor :3:

ben bu pazartesi bu diyete 79.6 ile başladım
pzt: 8 patates
salı: közlenmiş patlıcan salatası yaptım(domates salatalık maydonoz) 5patlıcandan
çarşamba: 1 bütün tawuk haşladım ama sadece azcık gögüs we 2 but yetti o gün hiç iştahım yoktu
perş: 5 yeşil elma 2armut 1 şeftali meywe salatası yaptım tüm gün onları yedim bi ara açlıktan bayılır gbi oldugum için 3 tane hurma yedim
cuma: 7 tane kadarda yumurta yedim

spor sadece meyve günü yarım saat yüzüp yaklaşık 6km yol yurudum başka bi aktiwitem olmadı bugün tartıldım ve sonuç 77.2 yani toplamda 2.4 kilo wermişim...hergün o kadar yürüsem baya farketderdi ama buda iyi hafiflediğimi hissediyorum :D

günde 3 lt su tüketmek,elma sirkeli su karışımı içmek bunlar kilo vermeyi hızlandırır diye düşünüyorum..

pazartesi günü, işyerimdeki arkadaşımla bu diyete başlıcaz..inşallah tabi..

diyet bittiğinde de devam edicem az yemeye..ekmek ve şekeri çıkartıcam hayatımdan..
bakalım göricizz neler olacak

Back
X