• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

dün benimde fena geçmedi toplamda 8 küçük patates yedim 3 finca bitki çayı ve üç fincanda kiraz sapı çayı içtim bir şişe soda kaçamak üç tane kuş lokumu:P

bugünde iyim 2 domates 3 salatalık 2 kaşık zeytinğalı patlıcan yemeği kendi suyunda pişmiş inşallah pes etmeden bu haftayı tamamlarım diye umut ediyorum.. tartım bozuk tartılamıyorum:( diyet sonu arkadaşa gidecem...

merhabalar. bugün üçüncü günüm :) süper gidiyor diyet. dün akşam yemeğinde 2 tabak kabak yemeği yedim. yağsız, bol domatesle hazırladım yemeği. üzerine de bol karabiber döktüm. inanılmaz leziz ve tok tutucu oldu. yatmadan önce yine form çayı içtim. bi de dün akşamdan itibaren karbonatlı su içmeye başladım. bugün benim iyi günüm :) tavuğu çok seviyorum. sabah kahvaltıda 2 adet tavuk fileto yedim. yağsız bi şekilde tavada kızarttım. daha sonra pilates yaptım. kendimi süper hissediyorum :) bugün güzel geçecek eminim. ama son iki günden korkuyorum açıkçası. bakalım pes etmeye düşünmüyorum ama. cumartesi sabahına kadar tartılmayı da düşünmüyorum. tartılmadan durabilirsem tabii :) hepimize kolay gelsinnn :))

Selam arkadaslar,
Bu diyeti bende yapsam diyorum.. 10 kilo vermiştim ama malesef ki yaz döneminde tatil falan filan derken 4 kilosunu geri aldım.. Kasım da düğün var toparlanmam lazım.. Kendimi yine kötü hissetmeye basladım. Pazartesi günü kurslarım ve aöf baslıyor.. Bununla birlikte diyete de baslayacagım. İnsallah sonuc alırım. Bi aralar ne kadar da mutluydum off.. Ne kadar acboğaz bi insanım ben yaa :47::43:

Son düzenleme:
benimde bugün üçüncü günüm dünden tedarik edemediğim için bu sabahta et bulunmadığından 2 tane yumurtanın beyazını yedim öğlende bi tavuk şiş şimdilik böyle akşama allah kerim:P

merhabalar.
eveett bugün meyve günümüz :) dün güzel geçti benim hiç açlık hissetmedim. bugünde iyi başladığımı düşünüyorum. normalde meyve pek sevmem. ama nedense büyük bi iştahla yedim sabah sabah :) yarım şeftali, yarım elma, bir dilimde karpuz. tek sevdiğim meyve karpuz zaten. yarından korkuyorum ama. yumurta asla yemem. diyet yoğurt ve sütle gün nasıl geçecek bakalım :) bide bu diyetten sonra nasıl devam edeceğime karar veremedim. lapa diyetinin ödem attırdığını duydum. pazartesi salı yapsam mı diyorum. siz neler yapacaksınız arkadaşlar? yazarsanız sevinirim.

bende p.tesi başladım.şimdilik pek bir değişiklik yok gibi.ama ısrarla ve de inatla devam ediyorm.yarın son günüm.giysilerimden değişiklik hissediyorum aslında ama tartı hiç değişmiyor.acaba son gün değişir mi

aaahhh kızlar maalesef diyetçiğime veda etmek zorunda kaldım zira hasta olunca bıraktım.Korkmayın diyetten değil sanırım biraz üşüttüm :(

merhabaa son günümüz bugün ve benim hiç enerjim yok. biraz önce tartıldım 2,5 kilo vermişim. moralim bozuldu biraz. bu kadar az yememe rağmen daha fazlasını bekliyordum açıkçası. yarına kadar yarım kilo daha gitmiş olur mu acaba.. neyse. insan pulbiberli yoğurt yermi yaa. evet ben yiyiyorum şuanda ne günlere kaldık :) bugünde bi geçse de hayırlısıyla. hasta arkadaşım sana da geçmiş olsun..

bugün için mi yoğurt yedin,ben bütün gün yumurta yedim,hatta akşam artık yiyemedim bile.hiçte bozmadım ama ne kadar veririrm bilmiyorum.yarın sabah ilk işim tartılmak olacak.sonucu yazarım

günaydınnn.. sanalalem: evet arkadaşım yoğurt yedim. seçenek sunulmuş ya, yumurta yada diyet yoğurt veya süt diye. ben yumurta asla yiyemem çünkü. sabah süt içmiştim sonrasında bütün gün diyet yoğurt yedim. akşam açlıktan uyuyamadım resmen yaa. evet amacım son güne kadar bozmadan bitirmekti diyeti. bitirdim çok şükür. sabah kalkar kalkmaz tartıldım saat 7,30 da :) toplamda 5 günde 3 kilo. artık ne kadarı sudur ne kadarı yağdır bilemicem. şimdi normal diyetime devam edicem. 3 ana öğün, 3 ara öğün. bundan sonra nasıl devam edeceksiniz arkadaşlar lütfen yazın.

günaydın herkese.benimde bugün bitti artık diyetim.sabah hemen tartıldım 5 günde 2 kg zayıflamışım.bana biraz zor geldi açıkçası.belki p.tesi başka bir diyete geçerim.aslında çok kilom yok ama ben kafama koydum genç kızlık kiloma geri dönecem diye .şimdilik 4 kilom kaldı.

selam kızlar bende pazartesi başlıyorum İNŞ.
59 kilodayım hedefim 50 olmak. boyum 1,59
ders de çalışıyorum etkiler mi acaba.
ya kafam çalışmazsa:27::27::27::27::27::27::27::27:

evetttttt
bes günü bitirdim allahin izniyle:32:sonucccc 80 le basladigim yolculuk 75.900 le bitti,birebir diete uydum kacamak hic yapmadim.spor yaptim.tm istedigimmm sonuc.haftaya tekrar devam edicem

merhaba kızlar,
ben bugün başladım diyete yarını bekleyeedim bugün evdeyim diye çünkü o patatesler soğuyunca insanın boğazından geçmiyor. İnşallah işe yarar normal diyetlerle bu kadar kg yu birden veremiyorsun. Benim hedefim 5 kg zaten bu diyeti de 2 sene önce yapmıştım. 4 gün yaptım buna rağmen 3-3.5 kg vermiştim birde ben az da olsa tuz ekliyorum yediklerime düşük tansiyon problemim var. Herkes vermek istediği kg ları verir inşallah. Giden kg lar olsun keyfimiz artsın :)

Back
X