• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bugün son günüm. Diyet deneyimimi anlatacak olursamda en kötü günüm sanırım 3. günümdü bütün gün tavuk yemekten fenalık geldi dün meyve gününde armut, şeftali, üzüm ve erik yedim. bugünü de yumurta ve yoğurt yiyerek geçiriyorum.Yarın özgürlük günümde çok aşırıya kaçmadan normal besleneceğim. Sonra tekrar başlayacağım. Hedefim zaten 5-6 kg vermek. Diyetim boyunca tansiyon problemim olduğu için tuzu kesmedim ama az miktarda kullanmaya dikkat ettim. Bunun dışında bol su içmeye ve yürümeye çalıştım. Çok katı bir şekilde yapmama rağmen 4 günde 3.4 kg verdim. Hazımsızlık problemim olmasa daha da fazla olurdu eminim. Günde 4-5 öğün yedim ve buna rağmen 3.4 kg verdim. Kronik kg lardan kurtulmak için bu diyet süper oldu. Bıraktığımda dengeli beslenerek kg ları geri almazsam daha süper olacak :)

selam kızlar.geçen sene diet yaparak 61 den 54 e kadar düştüm, sonra 3 kg alıp kilomu 57 de sabitledim. nisan gibi ders çalışmaya başladım.kpss sınavına hazırlandım.ne spor yaptım ne de yediklerime dikkat ettim, malum insan ders çalışırken sürekli abur cubur yemek istiyor.sonuç olarak nisan dan eylül sonuna kadar 8 kg aldım :( şimdi 65.5 kiloyum.daha önce bu diyeti yapmıştım.başlangıç olarak motive edici kilo verdiriyor.yarın diete başlıyorum.patates gününden ve et gününden nefret etsemde başlıcim artık :50: bakalım kaç kg gidecek ?

62,2 ile başlamıştım patates günü sonunda 61,6 çıktım.bugün de çok dikkat ettim ama sebze günüydü ama sebze yemedim çok az yedim meyve günü oldu bakalım sabah kaç çıkacağım

Doğum yapalı 2 buçuk ay oldu toplamda 30 kilo aldım şuana kadar akupunktur ile 15 kilosunu verdim,, ben bugün 88 kilo ile başlıyorum bu diyete patates günü ilk günüm =// Değişimleri olumlu olumsuz yazıcam sizlere,, İnşallah işe yarar,, benim gibi bugün başlayanlar var mı? motive ederdik birbirimizi =))

ben de 17 kilo verdim doğumdan sonra ve bunu yapıp son vermek stiyorum bu diyete artık ama sonra alırım diye korkuyorum uzmanlar sok diyetlerden uzak durun diyor aslında maskeli balon kardesim birbirimize destek olsak daha kolay gecer sanırım,hı:26:

ben de 17 kilo verdim doğumdan sonra ve bunu yapıp son vermek stiyorum bu diyete artık ama sonra alırım diye korkuyorum uzmanlar sok diyetlerden uzak durun diyor aslında maskeli balon kardesim birbirimize destek olsak daha kolay gecer sanırım,hı:26:

Valla arkadaşım ne güzel söyledin süper olur,, motivasyon çok önemli.. Şok diyet yapmaksak gitmiyor ki bu kilolar 2 haftadır 88de kaldım =((,, hem bence bak önemli olan şok diyetten sonra yemeklere saldırmamamız =))) iradeli davranırsak bence geri almayız =)) o zaman bugün başlıyoruz arkadaşım ok? ben sabahtan beri 2 papates 2 bardak yeşil çay ve su tükettim şimdi şekersiz kahvemi içiyorum =))

ama ben bugün baslayamıcam galiba...yaırn baslım ben de o zaman olmadı..ya meyve ile baslasam ne olur acaba??

ama ben bugün baslayamıcam galiba...yaırn baslım ben de o zaman olmadı..ya meyve ile baslasam ne olur acaba??

Meyve ile başlama canım bence liste ve günler neyi gösteriyorsa o doğrultuda gidelimderim, bu tükettiklerimizinde içerik bakımından bir sırası olduğunu düşündüm =)) Patatesle başla sen aynı listedeki gibi,, bu arada 4 bardak yeşil çay içtim sabahtan beri ödem atıyorum inanılıcak gibi değil 0_o . Birde eğer idrarın açık renkse yağ atıyorsun demek oluyormuş, bir zamanlar dietisyene gitmiştim o söylemişti, su ve yeşil çay oranını ordan takip edebiliriz,, kafimi değil mi diye.

peki o zaman cnm,ya ben crş günü baslım dedim diyete sabah okula gitmeden patatesi yedim ama karnım ağrıdı ben de öğlene bozdum işte:14:ama yarın baslıom inşAllah...

peki o zaman cnm,ya ben crş günü baslım dedim diyete sabah okula gitmeden patatesi yedim ama karnım ağrıdı ben de öğlene bozdum işte:14:ama yarın baslıom inşAllah...

Tamam o zaman canım,, mutlaka gelişimi yaz burdan bende yazıcam şu patates gününü bir devirebilrisem yarın sebze günümde kabak+mantar ne bulursam haşlıcam ve yicem =)) biran evel gece olsunda uyuyayım diye bekliyorum =))))

ben de merak ediyorum gelişmeleri anladığım kadarıyla nrmalde de diyttesin ama 88de kaldın,ben de myle merak ettiğim süregelen diyetten sonra da etkisini gösteir mi bu diyet sekli.bekleyip görcez...
aksama cok kalmadı merak e tme ben de kendimi yarın temizliği vercem:10:

ben de merak ediyorum gelişmeleri anladığım kadarıyla nrmalde de diyttesin ama 88de kaldın,ben de myle merak ettiğim süregelen diyetten sonra da etkisini gösteir mi bu diyet sekli.bekleyip görcez...
aksama cok kalmadı merak e tme ben de kendimi yarın temizliği vercem:10:

Evettt normaldede dietteyim ama kilom takıldı 15 kilo verdim 2 ayda 2 haftadır gram oynamıyor bu şoku benim bünyem çoktan haketttiiiiii =)))) Bence gösterir canım birde bence akşam 6 tıdan sonra birşey yenmese 10 numara 5 yıldız olur =)

Ben şuan 3 patatesi incecik doğradım yağsız tavada suyla baharatlayıp döndürdüm ve yiyorum =)) akşamda 2 patatesle aynısını yapsam süper olur haşlama gibi olunca içim almıyo benim bugün anladım =)

hmm evet iyi fikir..cok güzel olyor öyle..öğrencilik günlerime gittim birden ama tabi o zaman kilo derdi yoktu yiyorduk. ben zaten aksam 6dan sonra yememeye cok dikkat ediyorum..peki senin bbiş cok küçükmüş süt nasıl yetiyor mu benimki de 10 aylık oldu

hmm evet iyi fikir..cok güzel olyor öyle..öğrencilik günlerime gittim birden ama tabi o zaman kilo derdi yoktu yiyorduk. ben zaten aksam 6dan sonra yememeye cok dikkat ediyorum..peki senin bbiş cok küçükmüş süt nasıl yetiyor mu benimki de 10 aylık oldu

Süt konusu bende çok sıkıntılı =( doğum yaptıktan 2 hafta sonra sütüm kesildi( ani moral bozukluğu) 5 gün falan gelmedi,, mamaya başladık =(,, şimdide damla damla zorla geliyor yani =/ aşı niyetine bebişime içiriyorum =(

bugün son günüm 78 kilo oldum dün hiç gram bile veremedim tatlı yedim bugünde veremiycem sanırım hafif kaçamaklar yapıyorum sütüm azalıyo toplamda 2 kilo verdim bunada şükür şu 80den kurtuldum ya gider yavaş yavaş kilolar hafta sonu almazsam geri pazartesi tekrar başlıyorum

bugün son günüm 78 kilo oldum dün hiç gram bile veremedim tatlı yedim bugünde veremiycem sanırım hafif kaçamaklar yapıyorum sütüm azalıyo toplamda 2 kilo verdim bunada şükür şu 80den kurtuldum ya gider yavaş yavaş kilolar hafta sonu almazsam geri pazartesi tekrar başlıyorum

Valla canım kaçamak yapmana rağmen çok iyi gitmişsin bence 2 kilo çok iyi benim bugün ilk günüm 5 patates yedim toplamda 4 bardak yeşilçay, 1 form çay 2,5 litre suyu tükettim artık akşam yemicem gözümün önünden baklavalar falan geçmiyor değil hani ama asla bozmam =)))
İlk günden dikkatimi çeken en belirgin şey herhalde yeşil çay ve tükettiğim suyla alakalı inanılmaz idrara çıkıyorum resmen 10 dakkada bir,, buda çok iyi ödem gidiyor diye düşünüyorum. Yarın sabah tartılcam bakalım. Bu diet bittikten sonra ben 2 gün es verip elma diyetine geçiyim diyorum vurgun üstüne vurgun yapmam gerek =)) senin kilona bir gelsem 78 benim hamile kaldığım kilo süper olcak zaten akupunktur tedavimde 2 hafta sonra tekrardan başlıcak offf Allah yardımcımız olsun kilo almak kolayda vermek ne zormuş =((

kızlar merhaba,
diyetimin dün son günüydü son günde ne yazık ki gram bile gitmemiş toplamda 3.4 kg verdim. Şükür tabi uzun zaman vermek isteyip te veremediğim kg. Bir bu kadar daha versem süper olacak. Bugünü dinlenerek geçirdim. Çok abartmadan normal beslendim. Regl dönemim yaklaşıyor bu sebeple forumda çok önerilen pirinç lapası diyetine yarın başlayacağım. Onunla da 2 günde 2 kg ya kadar verilebiliyormuş. Eğer verebilirsem süper veremezsem de tekrar bu diyete geri döneceğim. Verdiklerimi almazsam sanırım bir daha da yapmama da gerek kalmaz. Tüm arkadaşlara azim diliyorum.

Back
X