• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

güneeeeşş senin sonuç ne kaç kilodan kaç kiloya düştün canım merak ediyorum pazartesi başlycam bende bir de tuz koymuyormuyuz patatese sebzelere falan.:27::27:

hatunlar pazartsi beraber başlayalım var mısınız? ben gectiğimiz pazartesdin beri kendi çapımda yaptım yediklerime dikkat ettim ekmek falan yemedim 5 günde 1.300 grm gitmiş :32::32::32: bu diyetin de işe yarayacağını düşünüyorum hadin yalnız bırakmayın beni:51::51::51:

gız güneş burdasın yazmıyorsun kaç kilo verdiğini :43::43::43: pc başında senin yazmanı beklym kayfaltı etcez daha:27::27:

merhaba arkadaşlar. diyetim bitti ve bu sabah tartıldım.
öncelikle şunu söyliyim dün tam bir kabustu, diyetin en ama ennn zor günüydü, akşamda 3 yumurtadan omletimi yaptım ama bitiremedim, mide bulantısından sabaha kadar uyuyamadım. ve sabah tartıldım.
65.9 ile başladığım diyette bu sabah 63.1 kiloyum. 2.8 kg az değil tabi ki 5 kilo beklemiyordum. ama gerçekten dayanıklıysanız bu diyete başlayın derim. ben bgn ayça kayanın haftada 3.5 kilo diyetine başladım, sabah peynirimi zeytinimi maydanoz ve bir dilim kepek ekmeğimi yedim çayımı içtim. midem bayram etti:)) bayada tok hissediyorum kendimi. az bile yesem en azından diğerindeki gibi tek tip yememiş oluyorum, daha güzel oluyor. azda olsa peynirden zeytinden yağ ve tuz almış oluyorum. diğer diyette yağ ve tuz hiç kullanmadım ve beni gerçekten sarstı. 80-90 kilo olan biri belki 5 kilo verebilir diye düşünüyorum.
biz bu diyete 4 kişi başladık
annem: 3.5 kilo, 80den 76.5
kayınvaldem: 3.1 kilo, 72.1den 69
kardeşim henüz tartılmadı, tartılsın hemen yazarım.
herkese kolay gelsin diyorum, sormak istedğinz bişey olursa cevaplarım. allah hepimize heemennn zayflamayı nasip etsin:)))

merhaba arkadaşlar. diyetim bitti ve bu sabah tartıldım.
öncelikle şunu söyliyim dün tam bir kabustu, diyetin en ama ennn zor günüydü, akşamda 3 yumurtadan omletimi yaptım ama bitiremedim, mide bulantısından sabaha kadar uyuyamadım. ve sabah tartıldım.
65.9 ile başladığım diyette bu sabah 63.1 kiloyum. 2.8 kg az değil tabi ki 5 kilo beklemiyordum. ama gerçekten dayanıklıysanız bu diyete başlayın derim. ben bgn ayça kayanın haftada 3.5 kilo diyetine başladım, sabah peynirimi zeytinimi maydanoz ve bir dilim kepek ekmeğimi yedim çayımı içtim. midem bayram etti:)) bayada tok hissediyorum kendimi. az bile yesem en azından diğerindeki gibi tek tip yememiş oluyorum, daha güzel oluyor. azda olsa peynirden zeytinden yağ ve tuz almış oluyorum. diğer diyette yağ ve tuz hiç kullanmadım ve beni gerçekten sarstı. 80-90 kilo olan biri belki 5 kilo verebilir diye düşünüyorum.
biz bu diyete 4 kişi başladık
annem: 3.5 kilo, 80den 76.5
kayınvaldem: 3.1 kilo, 72.1den 69
kardeşim henüz tartılmadı, tartılsın hemen yazarım.
herkese kolay gelsin diyorum, sormak istedğinz bişey olursa cevaplarım. allah hepimize heemennn zayflamayı nasip etsin:)))

:46::46::46: tebrikler canım tabi az değil verdiğin kilo bende yapabilirim diye düşünüyorum ve inşallah ta yaparım bu hafta kendi çabamla 1.500 gr gitmiş benimde bir kereliğine bu diyeti yapayım diyorum sonra yine bu haftaki sisteme döneyim ffff bi zayıflasam zayflasak :) bu arada tuz olmaması kötü olmuş :18::18:

bu arada kardeşimde tartıldı. 91.6 dan 88 e düşmüş - 3.6 kg vermiş
iyi hoş ama dikkatimi çeken birşey var paylaşmak isterim yapacak olanlar için. kardeşim her gün tartıldı bu diyette, hergün en az 800 gr a yakın verdi, ama dünden bugüne sadece 200 gr vermiş. sanırım son gündeki yumurta pek işe yaramıyor, bir o kadarda mide bulandırıyor. belki onun yerine sebze meyve yada tavuk tekrarlanabilir. bu benim gözlemim tabi. herkese kolay gelsin tekrar tekrar. biz ayça kaya ile devam ediyoruz canlarım...

Canim Ben suan 78,1 kg :((((
Pazartesi sabah ins so. Durumu yazarim. Cok sabirsizlaniyorum acaba kac kilo vericem.

İşte bu önceki haliydi

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 41
türkan sen çok yaşa emi bacım güldürdün beni :60::60::60::60::60::60:

Aslında ağlanacak durum.sen o 5kiloyu 5gündemi aldın acaba.kimisi kış boyunca,kimisi 1yılda,falan filan vesaire.bu gibi şeyler kası eritir,kalbi yorar.su kaybettirir sadece.su kaybettirecek diuretikleri araştır yap kardesim.toksin bile atamaz.mesela detokslar farklıdır,kiraz detoksu zamanını iple çekiyorum ben,2.1 kilo gitmişdi vucudumdan .3gün kiraz ,bitki çayı,ve bağırsaktan temizleme yaptım.3gün vucudumu temizledim.harika bir şey bu mesela.ben ger kese tavsiye ederim.ama yok bu gün patates ye,yarın yumurta ye.biriniz çıkın da almadım kiloları geri diyim bakalım.ama üzülmenize gerek de yok.zten yağ kaybetmemildiniz ki.su kaybettiniz.sonrasında adet oldunuz,spor yaptınız falan filan doldu yerine.unutmayın en güzel beslenme şekli sünnete uygun beslenmektir.acıkmamış oturma,doymamış kalk.bu kadar.hazmetmeyi bekle.zira şifa hazımdadır.hareketli ol.İNŞİRAH suresinde RABBİMİZin buyurdugu gibi.hareketsizlik sıkıntı getirir.ama doldurmayın böyle saçma sapan konularımesajlarınuzla.NEFSİNİZE DE ZÜLMETMEYİNİZ.ZİRA ONUN DA ÜZERİNİZDE HAKKI VARDIR.azcık yiyin canınız çektiyse,ve saglıklı yasamı hayat tarzı yapın ,yoksa daha çooook o konu,bu konu gezip durursunuz.sonu yoktur bunun,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.AMİN

Back
X