• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar dun yumurta gunumdu.Fena gecmedi.Arada biraz peynir ve hindi salam kacirdim ama sonucta onlar da protein ve kacamagin protein olmasi karbonhitrat olmasinda daha iyidir.BUGUN TARTIDA YARIM KILO EKSIK CIKTIM VE COK SEVINDIM.Bu diyetden 5 kilo vermeyi beklemiyorum sonucta.Iki kilo versem yeter hatta 3 versem muhtesem olur.Dun yumutayi fazla yapmisim.Bu gunede kaldi.Zaten yarin diyete tekrar baslicam.Bugun odul gunumdu.Kacamaklar fazla oldugu icin bugune yumurta ike devam edicem tabi yiyebilirsem.Sonucta deneyecegim.Sabah iki yumurta yedim bile.Sizlerin nasil gidiyoe.Opludunuz.:16::10:
bende günleri değiştrdm cünkü dün ödül gününde cok yedm bari midem rahatlasn diye meyve günü yaptım şimdilik benm de güzel geçyo ama yaırn kurs başlıyo eyvahh:26: zor olacak bundan sonra..

canımm benim seni kıskanmamak elde değil maşallah maşallah:))darısı başımıza bende bugün başladım bakalım artık:)):16:

Normalde kolay kilo veren bir insan değilim ama bu aralar iyi veriyorum normalde 49 olmak istiyorum ama alma ihtimalini düşününce 47-48 olması iyi olabilir kendimi çok iyi hissediyorum gerçekten umarım herkes istediği kiloya ulaşır ^^

Sadece yumurta yeterli olmadi bugun bende tuna saladekledim.gunun bitmesine az kaldi.dilerim baska bir kacamak olmadan biter.Tunasalata kacamak sayilir mi bilmem hadi onaa da yarim kacamak diyelim sonucta bugun odul gunum du.Inanir misiniz ben patatesi ozledim.Yuppi yarin patates gunu iyi olacak gibi gorunuyor.Eeeeeee bugunluk benden bu kadar arkadaslar herkese kolay gelsin yarin diyet icin yeni bir baslangic.Bu diyetin bu yani da hosuma gidiyor.Her pazartesi yeni bir diyete baslamis gibi oluyor. Tekrar herkese iyi sanslar ve basarilar diliyorum.Dilekce yazar gibi olduya neyse.Yarin gorusmek uzere.Opuldunuz.bybybyby..................:1::52:

merhaba bayanlar :)) isveç diyetinde gazi olmadan 6.gün bitirdim yaklaşık 3-4 kilo verdim şimdi...bu 5 günde 5 kilo diyetine merak saldım 2-3 gün dinlendi bünyem...yarın bende bu diyeti yapsam mı ? şimdi yanlış anlamadıysam bu diyet sadece 5 gün yapılmıyor devam etmek mi gerekiyor??? bu arada hızlı kilo vermek sağlıklı değil aslında ama benim gibi koç burcu kızıysanız sabırsızlık en temel özellğiniz ise sonucu çabuk almak istiyorsunuz...:) sonrasında yani diyetim bitince karatay beslenme biçimini benimsemeye karar verdim ekmek yok pilav yok makarna yok ... sağlık var sebze var pastırma var yumurta var mantıklı geliyor hele ki alt komşumu görünce ikna oldum...

benim bu hafta sonm olacak herhalde bugün sebze günümdü dersi dinlemek cokk zordu cokk acıktım :5: zaten sınava hazrlancgm yemeden de olmuyoki:(((inşallah bu süreçte kilo almadan su istedgm 55 kiloya ocak gelmeden girebilirm:((

O dürüm çiğ köfteyi yemeden önce 49.600 düm çok pişmanım :27:

Son düzenleme:
500 Gram vermisim dun yumurta gunuyle....Bugun misafirlerim var bi parca börek ve kucuk dilim kek bir cay yiyoü bitirmeyi planliyorum..baska hic bise yemeden...

Turk kahvesi Kacamagida güzelmiss;-)))

Ahh ahhh icim yaniyo kizlar .Dun patates gunuydu.Bir cok patates yedim ve ustune bir cok kacamak yaptim.Cok kotu hissediyom.Ama yilmak yok.Sil bastan bugun tekrar devam.Tartida cok moralimi bozuyo.Seytan diye kir parcala at cope:47:.Ne olacak boyle bilmem ki.:ssz::ssz:Kizlar! silkelenip kendimize gelelim.Yenilmek yok.Herkese bugun kacamaksiz bir diyet diliyorum.Hadi kizlar dayanin Ya sabir .OPuldunuz.:13:

Ahh ahhh icim yaniyo kizlar .Dun patates gunuydu.Bir cok patates yedim ve ustune bir cok kacamak yaptim.Cok kotu hissediyom.Ama yilmak yok.Sil bastan bugun tekrar devam.Tartida cok moralimi bozuyo.Seytan diye kir parcala at cope:47:.Ne olacak boyle bilmem ki.:ssz::ssz:Kizlar! silkelenip kendimize gelelim.Yenilmek yok.Herkese bugun kacamaksiz bir diyet diliyorum.Hadi kizlar dayanin Ya sabir .OPuldunuz.:13:

Canimmm yaa sikma canimi..Arada olur öyle Seyler....bugune Daha bir hirsli basladin gibi geldi....kesinlikleee kacamaksiz Gecicek bak Gör;-)))) en cok ne seviyorsan at evden Disari Alma eve onu;-)))

Dün öğlenki çiğ köfte ve akşam doğum günüm sebebiyle yediğim 1 dilim yaş pasta ile kilo veremedim tabikide.. yarın şehir dışına çıkacağım 3 gün yokum 3 gün sonra tartıya çıktığımda süpriz görmek istiyorum :))

selam kızlar ben döndüm geldim :D kasım ayından sonra kesinlikle dukancan olmaya karar verdim.neden kasım mı çünkü memlekete gideceğim.
yeni olanları bilgilendirmek için yazıyorum.Arkadaşlar bu diyeti ne zaman uygulasam kesinlikle 3 kilo verdim şükürler olsun ha geri aldım mı? aslında uzun süre de almadım.Ama maalesef kortizon tedavisinden sonra 65 leri buldum.bu diyet motive ediyor ama herşeye iştahla saldırmama da sebep oluyor.Aslında hemen kilo almıyorsunuz.Ama tabiki yediklerimize içtiklerimize dikkat etmeliyiz ben kesinlikle çok yiyorum ve az hareket ediyorum ayrıca ölmeyecek kadar su içiyorum.eee sebebi belli yani..bir de eşim iştahlı :( psikolojim bozuldu beee:50:

Günaydın 65.7 kiloyum bugün ne yiyeceğiz bakayım

1. Gün sabah 66.3 kilo
2. Gün sabah 65.7 kilo
3. Gün sabah ... kilo
4. Gün sabah ... kilo
5. Gün sabah ... kilo
finito:52: ... Kilo

bakalım ne olacak hep beraber görelim:6:

Bu arada 1 günde 600 gr fark etmiş şahane:52:

Back
X