3 gün dayanabildim ve toplamda 1.5 kilo verdim herkeze selamlar
tebrik ederim savaşı kazanmışa benziyorsun... :)
Arkadaşlar,
bu rejime düzenli devam etmiyorum ancak geçtiğimiz günlerdeki entry'lerden de anlıyacağınız üzere dönem dönem yapacam.
Yarın sabah yeniden başlıyacam.
geçtiğimiz hafta boyunca
sabahları 3 çorba kaşığı müsli ile 1 bardak süt 1 tatlı kaşığı bal ve iki yaprak marul ile kahvaltımı yaptım.
öğlenleri avuç içi büyüklüğünde et veya tavuk yanında 6-7 yaprak marul tükettim.
akşamları da genelde aynı idi, cuma günü akşamı ama 4 adet lahmacun yedim.
cumartesi sabah kahvaltısı tavada yumurta, 2 dilim kepekli/buğdaylı ekmek, peynir çay
öğlen yine avuç içi kadar protein bol marul, akşam yarım tabak kıymalı makarna
3 yaşında yeğenim var misafirliğe gelmişti ona elmalı kek yaptım.... tabi bir dilim kek yendi.... (eşim yıllardan sonra kek yedi ...
çok mutluydu garibim..içeri girip çıkıp tırtıklıyor... yarısını zaten ablama verdim giderken, çeyreği yendi. bir dilim daha kaldı akşama yer artık) ben mi? 2 gün boyunca tüm kaçamağım 1,5 dilim kek oldu....
dün akşama kadar her şey yolundaydı... ancak akşam burger king'e gidelim dediler yok diyemedim.....
1 but 1 kanat 2 stripper yedim.
Bu sabah periyodum bitti, 84.7 ile bitirmeyi becerdim... tatlı krizlerine kapılmadım
bu sabah ki kahvaltım yine müsli+süt+bal yanında 4 sap maydonoz+bir küçük yerli yeşil biber
öğlen için etli taze fasulye altında bir avuç kadar haşlanmış sade erişte.....
yarın sabah son raporu verip hadi bismillah 5 günlük maratona başlarım...acaba patatesin yerine erişte olur mu? patates şekerimin dengesini bozuyor, bence olur , sanki ikisi de karbonhidrat olunca olur gibi geliyor bana?