• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar :)
pazartesi bu diyete başlayacağım inşallah. Bana arkadaş olacak kimseler var mı? şimdiden yazıyorum ki diyet arkadaşlarım pazartesiye kadar belli olsun ;)

ben varımm:)))benim bugün son günüm haftaya tekrar başlayacgm simdilik 1.5 kilo verms bulunyorum:(((ama on kaç ay yapıp da vermedgm olyodu buna da şükür...pazartesi başlayalım:))sen kaç kilosun

1 kilo aldim. :-(( yarin Yine basliyorum Iki gunde veririm saniyorum...ya anlayamadigim birsey var su icsem yariyormu ne..Az yiyorum cok su iciyorum su kilo yaparmi ya???

canım ödül günlernde mi aldn..olsn tekrar baslarız birlkte üzülme bu arada bende 3 lt yakın su iciyodum bende senn gibi düsndm biraz daha azalttm artık

BU HAFTA BAZI KACAMAKLARIM OLDU.yANI TAM ANLAMIYLA YAPAMADIM AMA KOR TOPAL DEVAM EDIYORUM.pAZARTESI TEKRAR BASLICAM VE BU SEFER TAM OLARAK DIYETE UYMAK ISTIYORUM.:10::27:

Deneyimlerime gore odul gunlerinde hemen geri kilo aliyosun,bu sebeple ben odul gununu pazar sadece ogle ogununde yapiyorum.Cumartesiye gene protein yani balik ve yanina yesil salata ile devam etmis oluyorum.Odul gunlerinde fazla abartmamaya calisin yada sadece bir gun odul gunu yapin arkadaslar .herkese basarilar,yilmak yok azimle devam.Herkesi opuyorum.:98::72::nazar::94:

canım ödül günlernde mi aldn..olsn tekrar baslarız birlkte üzülme bu arada bende 3 lt yakın su iciyodum bende senn gibi düsndm biraz daha azalttm artık

Istedigim kiloya gelince diyeti biraktim..ama metabolizmam yavasladi sanirim..evde yaptigim yemeklerden Az Az yiyorum ve kahvaltida Az yapiyiorum..aksam yapmadan bi tartildim gece ne Kadar eritiyorum diye bakmak icin..sabah bi Baktim koca gece eriye eriye 300 gram eriyor..yediklerimi eritemiyorum artik haftada uc kez spor yapmama ragmen..sanirim bmi min cok altinda dustum..ondan kaynaklandigini dusunuyorum...bi Gun cok su ictim baktim bi kilo almisim;-((( tartiya kiziyorum sudami icmim diye;-)))

ben varımm:)))benim bugün son günüm haftaya tekrar başlayacgm simdilik 1.5 kilo verms bulunyorum:(((ama on kaç ay yapıp da vermedgm olyodu buna da şükür...pazartesi başlayalım:))sen kaç kilosun

canım sen her hafta mı yapıyorsun? ben buraya yazdıktan sonra dolaşırken danimarka diyeti mi neydi öyle bişey gördüm 13 günlük. onu yapıp sonra buna geçmeye karar verdim. Her hafta yapıyorsan 15 gün sonra yanındayım. bana arkadaş lazım, kendi başıma devam ettirmekte zorlanıyorum.

78 kg.ım sanırım, kilo aldığım zamanlarda tartılmak adetim değil :( o yüzden tam emin değilim kilomdan.

canım sen her hafta mı yapıyorsun? ben buraya yazdıktan sonra dolaşırken danimarka diyeti mi neydi öyle bişey gördüm 13 günlük. onu yapıp sonra buna geçmeye karar verdim. Her hafta yapıyorsan 15 gün sonra yanındayım. bana arkadaş lazım, kendi başıma devam ettirmekte zorlanıyorum.

78 kg.ım sanırım, kilo aldığım zamanlarda tartılmak adetim değil :( o yüzden tam emin değilim kilomdan.

Sen cok yasa emi arkadasim.Guldurdun beni.:9:Danimarka diyeti mi o isvec diyeti olmasin sakin.:52:

Arkadaslar,nabersiniz.Benim bugun meyve gunum.Ben sahsen en cok bugun zorlaniyorum.Malum meyve tok tutmuyo tam tersine aciktiriyor.Su ana kadar 1 tane ananas yedim.Guya tok tutuyormus.Birde ananas zayiflatiyor diyorlar.Bende 1 tasla 2 kus vurayim dedim.Tabiki kus vurmaya cok cok karsiyim:20:Bundan sonar armutla devam edicem.Iki kilo armut aldim neyseki fazla iyi degiller.Malum armutun iyisini ayular yermus.Neyseki hepsini yiyebilecegimi zannetmeyum.Bugunu gecirsem yarin malum yumurta gunuKus ayu darken yarinda tavuklari anucaz yani.Vakit gecirebilmek icin espri yapmaya calisiyim ama biraz soguk mu oluyo nedir.Dolaptan yeni cikardim da dermisimmmm.Hadi opuldunuz.Bol basari az kilolar.........:10::27:

Evet kizlar bugun de bitmek uzere.Benim icin guzel gecti ama su noktada midemde kazinmalar var.! saat sonar bir ilacim var.Onu icicem.Maalesef ilac beni cok aciktiriyor.Resmen sekerimi yerlerde surunduruyor mutlaka tatli bir sey yemek istiyorum ilactan sorra.Biraz ananasim var.Ilactan sonar onu yiyecegim.Bu arada ananas I meyve gunleride tavsiye ederim.Diger meyvelere gore sanki daha tok tutuyor.Yarin gorusmek uzere haberlerinizi bekliyorum.Opuldunuz.bybyby:54::58:

selamlar giremedim siteye tatil arkasindan cenaze sonrada benim rahatsizligim derken bir hafta nasil gecti anlamadim
ben simdi diyet yapamiyorum ama iki gundur birseyde yiyemiyorum tansiyonum en yuksek 10 6 oluyor iyileseyim tekrar donucem insallah araniza

selamlar giremedim siteye tatil arkasindan cenaze sonrada benim rahatsizligim derken bir hafta nasil gecti anlamadim
ben simdi diyet yapamiyorum ama iki gundur birseyde yiyemiyorum tansiyonum en yuksek 10 6 oluyor iyileseyim tekrar donucem insallah araniza

Basiniz sagolsun arkadasim.Allah sabir versin.Sen kendine dikkat et.Onemli ola kendini iyi hissetmen.Merak etme biz hep buradayiz.:2:

50.200 de takıldım 4 lü rakamları göremiyorum yakın zamanda tekrar bu diyeti yapacağım yarın yada öbür gün başlarım sanırım

canım sen her hafta mı yapıyorsun? ben buraya yazdıktan sonra dolaşırken danimarka diyeti mi neydi öyle bişey gördüm 13 günlük. onu yapıp sonra buna geçmeye karar verdim. Her hafta yapıyorsan 15 gün sonra yanındayım. bana arkadaş lazım, kendi başıma devam ettirmekte zorlanıyorum. 78 kg.ım sanırım, kilo aldığım zamanlarda tartılmak adetim değil :( o yüzden tam emin değilim kilomdan.[/QUOTE
yok canımm bende daha bu hafta basladm yani bir kez olmustu 2 kilo verdm ama sanrm bu iki günde 1 kiloyu aldm yarın yine baslıyorum artık cok yedim abarttım sanki bayrama kadar 58 olmalıyımmmmmmm:)

49.800 oldummmmm çok mutluyum ^^ gece 2 birayı içmeseydim daha iyi bir sonuç çıkardı eminim :D ama genede mutluyum

Kizlar dun yumurta gunumdu.Fena gecmedi.Arada biraz peynir ve hindi salam kacirdim ama sonucta onlar da protein ve kacamagin protein olmasi karbonhitrat olmasinda daha iyidir.BUGUN TARTIDA YARIM KILO EKSIK CIKTIM VE COK SEVINDIM.Bu diyetden 5 kilo vermeyi beklemiyorum sonucta.Iki kilo versem yeter hatta 3 versem muhtesem olur.Dun yumutayi fazla yapmisim.Bu gunede kaldi.Zaten yarin diyete tekrar baslicam.Bugun odul gunumdu.Kacamaklar fazla oldugu icin bugune yumurta ike devam edicem tabi yiyebilirsem.Sonucta deneyecegim.Sabah iki yumurta yedim bile.Sizlerin nasil gidiyoe.Opludunuz.:16::10:

Back
X