5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

iyi geceler kızlar bu saba itibariyle bu deiyete başlayacağımm... inşallah bir sonuca ulaşırımmmmm

cnım bu diyetim sırasında mümkünse senden fikir almak istiyorummm:26:

tek tesellim tuzdu ama olsun, ben şuan isveç diyeti yapıyorum 4 günde 4.2 kg verdim. 5. günümdeyim 13 günün sonra ideal kiloma ulaşamazsam bu diyetle devam edeceğim.

ya cnm yani mesela sabah ne ve ne kadar ölçüde yersek öğlen ve akşam da mı öyle olmalı...bi de bu diyet ne kadar süre ile yapılabiliyormuş... benim çok faslam var çünkü

ya cnm yani mesela sabah ne ve ne kadar ölçüde yersek öğlen ve akşam da mı öyle olmalı...bi de bu diyet ne kadar süre ile yapılabiliyormuş... benim çok faslam var çünkü

cnım bu diyeti beş gün yapıp iki gün ara vereceksin. o iki gün içerisinde istediğini yiyeceksin ama abartı olmaycak şekilde.. beş günlük diyette de doyana kadar yiyebilirsin ama tuz kullanmayacksın

iyi akşamlar cnım. diyete başlamışsın sen peki nasıl gidiyor sonuçlar alabildin mi

selam kızlar....ben karatayadan transfer oldum bu diyete...kuruyemiş olayı midemi bulandırınca,evde de hergün makarna pilav yapılınca olmadı...ona ara verdim...bu diyete başladım...bununla bir zamanlar kilo vermiştim...ve gerçekten işe yaradığını biliyorum....hedefim doğum günüme kadar ideal kiloma ulaşmak...bugün diyette 4.günüm...ilk gün patates olmayınca meyve günü yaptım...2 muz(tok tutması için)ve birsürü mandalina yedim...2.gün haşlanmış patateslerimi yedim akşama kadar...ama ben tuz kullanıyorum az...tansiyonum oynuyor yoksa...kaya tuzu kullanıyorum zaten...dün 3.günümdü yumurta yoğurt günü yaptım 6 yumurta biraz yoğurtla günümü geçirdim ama yumurta beni çok zorladı...tiksinti geldi...haftaya sadece süt içicem akşama kadar....bugün sebze günümdü ama ne yapacağımı şaşırdım...sebzeyle arası hiç olmayan biriyim aslında....o yüzden bugünü yeşil mercimek ve salatalıkla geçiriyorum....yarın da dışardan çevirme tavuk yicem....ben listeyi biraz kafama göre değiştirmeyi ve o şekilde denemeyi istiyorum....akşamları 8den sonra süt içiyorum...leptini bozmuyormuş ya işte biraz karataydan bişeyler de kattım karıştırdım...bakalım nasıl bir sonuç alıcam...daha tartılmadım henüz...hergün tartılmak bana doğru gelmiyor zaten...2 gün serbest günüm de de ekmek,şeker vs.tüketmeyeceğim...perşemde 1 haftam dolunca ne kadar kilo verdiğimi sizlerle paylaşacağım inşallah...ben haftada 1 kiloya da razıyım...ocağa kadar ideal kiloma gelirim haftada 1 verebilirsem....sonrasında da karataya dönerim yine...ama az da olsa ekmekle....bu hafta spor yapmayacağım....haftaya bakarız....herkese kolay gelsin.....

cnım iyi akşamlar daha önce de yapmışsın sanırım bu diyeti. nasıldı yani etkisi kaç kilo vermiştin o zaman yarın başlıyorum da ben:26::26:

cnım iyi akşamlar daha önce de yapmışsın sanırım bu diyeti. nasıldı yani etkisi kaç kilo vermiştin o zaman yarın başlıyorum da ben:26::26:

iyi akşamlar canım...bundan birkaç sene önce yaptım...4 kilo vermiştim o zaman...ama sadece 1 hafta yapabilmiştim...baya zorlamıştı beni...şimdi biraz değişiklikler yaparak uyguluyorum...bakalım bu şekilde nasıl sonuç alacağım...verdirdiği kesin...başlamak istersen birbirimize gaz verelim

cvnım yarın bvşlıyorum bennnn inşallallah kolvy geçerrr ben daha önce hiç diyet yapmamıştımmm:26::26: ewet ewet kesinlikle birbirimize gaz verelim iyi olur ben ne yazıyorsa uygulamaya çalışıcağımmmm:18::18:

merak etme canım...birçok diyetten daha kolay ve masrafsız...sadece kategoriler içerisinde en çok sevdiğin yiyececeklerle akşam etmeye bak...ıspanak sevmiyorsan ve sebze gününde ıspanak yemeye kalkarsan diyetinin son günü olur....unutma en sevdiklerini ye ki kolay geçsin günün...ben de en son akşam 5te yemeyi bitiriyorum...ama süt içiyorum yatana kadar...ben farklı şekilde deniyorum...az olsun ama gitsin mantığındayım....sana da başarılar dilerim....pes etme ilk hafta zaten zor geçiyor...sonrası çorap söküğü gibi geliyor...yarın benim 5.günüm

benim ilk olacağı için aynısı gibi uygulayacvğım canım bakalım ne olacakkk:18::18: ewet çok masrafsız ve kolay görünen bie diyet aslında.
sevmediğim sebze yok gibi hemen hemen... ama nasıl yemem gerektiğini tam bilmiyorum sebzeyi. sen ne yapmıştın cnım sebze gününde

o zamanlar sebze olarak kabak yapmıştım tavada yağsız....bu hafta sebze yemedim yeşil mercimek yemeği ve salatalık yedim

o zamanlar sebze olarak kabak yapmıştım tavada yağsız....bu hafta sebze yemedim yeşil mercimek yemeği ve salatalık yedim

hımm tmam cnım teşekkür ederim. bende fırında közlemeyi düşünüyorum sebzeleri biraz dv yanına salata gibi haşlama yapacvğımmm

slm kızlarrr...umarım hepiniz iyisinizdir...benim 5.günüm dündü...dün nete giremediğim için yazamadım..şimdi yazıyorum..dün et günümdü...bir sabah bir akşam çevirme tavuk yedim...herşey gayet güzel gidiyordu ki eşim yüzünden akşam kaçamak yapmak zorunda kaldım...izinli olduğu için dışarı çıktık sinemaya gittik...bana çilekli milksheyk ve dondurma(asla hayır diyemediğim abur cuburlar) aldı...ama neyse ki çok etkilemedi diyetimi...bu sabah tartıldım...2 kilo eksik çıktım...çok sevinçliyim...zaten hafiflik hissediyordum...moralim yerine geldi...bugün serbest günümdü...homini gırtlak yemedim ama...sabah iki poğaça yedim...özlemişim...ondan sonra akşama kadar 2 saatte bir ayran çorbası içtim...8den sonra süte devam...yarın yine bugünkü gibi yiyeceğim...sonra yine patates gününden devam 2.haftaya....herkese kolay gelsiiiinnnnn!!!!!!!

Merhabalar, daha önce bu diyeti yapmıştım ancak 5. günü tamamlayamamıştım rahatsızlandığımdan dolayı 4 günde 2.2-2.5 arası kilo vermiştim tam hatırlamıyorum. Bunu bıraktıktan sonra normal diyet yaptım ve 4 gündürde isveç diyeti yapıyordum ancak bu sabah tansiyon düşüklüğü ve aşırı baş dönmesi sebebiyle malesef bırakmak zorunda kaldım isveç diyetini. Nasipse pazartesi buna başlayacağım fazla bir kilom kalmadı zaten inşallah bu diyetle de kalanı verebilirim. Hepinize sevgiler.Kolay gelsin.

cnım bu diyetim sırasında mümkünse senden fikir almak istiyorummm:26:

tabiki cnm

ewet cnm sabah ne yediysen akşmada aynı hep aynı tabak büyüklüğünde çeşit ölçü olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…