- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.581
selam millet bu gün itibariyle bende başlamış bulunmaktayım patatesimi hasladım sabah yedim öğlen için işede getirdim yalnız tuz gibi ufak bir problemim var:)) tuzu azaltmadım bi sorun olmaz inşallah
Hoşgeldin sevgili Gamzegizem benim kilom bugünde aynı ama adet olacağım için kaç gündür karın ve sırt ağrısı çekiyorum benim bugun son günüm sonra cuma cumartesı tatıl ve pazar gunü tekrar basa dönüyor bu sefer baska bi arkadasımda başlıcak bakalım artık inşallah gider bu kilolar sen kac kilosun Gamzegizem
İşe götürmekle cok ıyı yapmıssın ama tuz tehlıke :)))))
tuzsuz yediğimde çok mutsuz oluyorum ne yazıkki hiçbirşey tat vermiyor ama bakıcam olmazsa kesmek zorundayım mecburen patates bayaa tok tutuyor sen ne zaman başlayacaksın?? beraber başlasaydık keşke
teşekür ederim:))ben 86 kiloyum ve bu kilonun 4 kilosunu son bir buçuk ayda aldım inşallah hepsini vericem boyum 167. benim hedefim 68-65 bakalım sen kaç kilo verdin bu diyetle
sevgili arkadaşlar bişey sorucam bu patatesleri doğrayıp bir çay kaşığı yağ ile actfry koysam öyle yesem olurmuuuu???? lütfen olur çok güzel olur hatta diyin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?