5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldin sevgili Gamzegizem benim kilom bugünde aynı ama adet olacağım için kaç gündür karın ve sırt ağrısı çekiyorum benim bugun son günüm sonra cuma cumartesı tatıl ve pazar gunü tekrar basa dönüyor bu sefer baska bi arkadasımda başlıcak bakalım artık inşallah gider bu kilolar sen kac kilosun Gamzegizem

teşekür ederim:))ben 86 kiloyum ve bu kilonun 4 kilosunu son bir buçuk ayda aldım inşallah hepsini vericem boyum 167. benim hedefim 68-65 bakalım sen kaç kilo verdin bu diyetle

tuzsuz yediğimde çok mutsuz oluyorum ne yazıkki hiçbirşey tat vermiyor ama bakıcam olmazsa kesmek zorundayım mecburen patates bayaa tok tutuyor sen ne zaman başlayacaksın?? beraber başlasaydık keşke

sevgili arkadaşlar bişey sorucam bu patatesleri doğrayıp bir çay kaşığı yağ ile actfry koysam öyle yesem olurmuuuu???? lütfen olur çok güzel olur hatta diyin:)))

sevgili arkadaşlar bişey sorucam bu patatesleri doğrayıp bir çay kaşığı yağ ile actfry koysam öyle yesem olurmuuuu???? lütfen olur çok güzel olur hatta diyin:)))

teşekür ederim:))ben 86 kiloyum ve bu kilonun 4 kilosunu son bir buçuk ayda aldım inşallah hepsini vericem boyum 167. benim hedefim 68-65 bakalım sen kaç kilo verdin bu diyetle

Benim bugun son gun hala 1 kılo 200 gr bakalım cuma sabahı ne kadar olcak yani 5 günün sonunda bende 85.5 tim ama spor hıc yapamadım bu hafta boyum 1.61

Aslında bende yogurtlayıp yemek isterdim bi de yağsız yoğurt yani ama yapmadım yanlış olur dıye sanırım senin için de dogru olacağını sanmıyorum yağ ile

merhaba herkese ben yarın başlıyorum 5 günde 3 kilo vermek istiyorum herkese kolay gelsin ve başarabilirsem 5 gün 0 kaçamak ile şahane olucak

yanlış yapılan bir patates gününden sonra giden sadece 200 gr( demekki neymiş tuz ve az da olsa yağ yokmuş safi patates((bakalım bugün nasıl geçecek...

Arkadaslar ben bu 5 gunün sonunda ancak 1 kilo 300 gram verebildim ama sıfır spor ve bazen kaçamak ile birlikte hani ilk hafta diye ama pazar günü tekrar başlayınca tam uyucam ve sporu da ihmal etmicem herkese kolay gelsin ben bu iki günde fazla kaçırmamaya dikkat edicem yani yine 6 dan sonra bişey yemicem bu arada diyeti yapan arkadaslar hergün yemekleri öğünlere ayırdınız mı ve akşam en son kaçta yedınız ben 3 öğüne ayırıp öyle yedim her canım cektıgınde yemedim
Ve tıka basa da yemedim sizler nasıl yapıyorsunuz bu arada benım ilk günler çok başağrısı yaşıyordum sizde de oldumu cevap bekliyorum öptüm 😘

benimde sanırım giden kilo toplam o kadar olur ben de öğün olarak yiyorum hergün 40 dk spor yapıyorum bi süredir bakalım ne olacak ben birde vitamin kullanıyorum günlük hafif bir soğukalgınlığı durumum var oyüzden.

Çok ama çok sağlıksız kesinlikle önermiyorum, sen 11 ay ye sonra 5 günde 5 kilo vermeye çalış. Çok mantıksız ve sağlıksız.

Uzun ikna çabaları sonunda diyete başladım.Bugün 2. günüm ki en zor olan sebze gününü atlattığım için çok mutluyum marul salatalık domates bezelye derken gün bitti Şuanlık iyi gidiyor yani sağlıksız olduğunu düşünmüyorum zaten çok uzun süre yapılan bir diyet değil. 5 gün bitince verdiğim kiloyu yazarım.

slm kızlar diyetin 4.günündeyim kilo vermem durup iştahım artınca bu diyeti yapmaya karar verdim iyikide yapmışım :)
diyete 76.0 kiloyla başladım ve bu sabah 73.0 kiloyum.3 günde 3 kio verdim.bugün meyve günüm.meyveyi sevmeyen ben kaç gündür tatsız tuzsuz şeylerden sonra aşık oldum bundan sonra meyve yemeye karar verdim

1.gün sadece haşlanmış patates yedim.içine salata yada yoğurt eklemedim çünkü bu diyetin iksirini bozuyor bence.sadece karbonhidrat yaniiii.üstüne baharat döküp yedim.tuz hiç katmadım.gün sonuna doğru tiksindim patatesden ama şuan normalim

2,gün sebze günü.karnabahar brokoli ve havuç haşladım.yine üstüne yoğurt falan dökmedim tuz hiç katmadım.üstüne bolca limon sıktım ve pulbiber karabiber.çekilmez bir gündü ama başardım.brokoliyi haşlamasaydım daha güzel geçebilirdi karnıbaharve havuçla.

3.gün et günümdü.tavuk ve yağsız kuşbaşı tercih ettim.baharatla terbiye ettim.tavukları teflon tavada kendi suyunu biraz daha su ekleyerek suyunu çekene kadar pişridim kendi, yağında kızardı.hiç yağ eklemedim.kuşbaşınıda düdüklüde yağsız az suyla haşadım.tavugu yiyemedim malesef baharatı tadı yadırgadım sabah sabah ve gün içinde kendimi zorlamadım tiksinmemek adına.kuşbaşı yedim malesef çok hafif tuz ekledim :26::26::26::26::26:

4.gün yani bugün meyve günü. yaşasın bağırsaklarım harekete geçti.ama meyve beni doyurmak yerine acıktırıyorçeyrek elma ,çeyrek armut ,yarım mandalina ,yaş hurma meyvesi yarım, ve az nar.bütün öğünlerimi bu şekilde ayarlıyorum.

bu diyetin bence en büyük diğer püf noktasıda sabah tabagında ne varsa öğlen ve akşamda o olmalı ekstalar olmamalı.sabahları tabagımı zegin tuttum özellikle meyvede.

yarın 5,gün protein günü yumurta yogurt yada peynir .ben her öğün için 2 yumurta haşlaması+1 ince dilim beyaz peynir tercih edecegim.yumurtama salata falan eklemeyeceğim sadece baharat.

diyet bitiminde tekrar kilomu paylaşırım arkadaşlar.ayrıca ara öğünlerde bol bol yeşil çay karışık bitki çaları tükemeye çalıştım.suyuda elinizden geldigince fazla için faydasını göreceksiniz.egzersiz yağpmadım çünkü yoğun tempolu bir işte çalışıyorum.sürekli yürüyüş halindeyim siz ewdeysenz yürüyüşe çıkmayı yada egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.BAŞARILAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…