- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.641
arkadaşlar merhaba bu diyete ihtiyacım var fakat motivasyon da cok önemli yapan arkadaslar deneyimlerini ve sonuclarını yazabilirmi gerçekten faydası varmı .?:16
benden başka yapan yok heralde neyse ben yazayım dün akşam annem kanıma girdi ve kabak vr biber kızartması yedim sonrada form çayı içtim bugün devam ediyorum yumurtayla birazcıkta peynir koydum yoksa kan şkerim düşüyor işle birlikte zor oluyor birde sabahlrı iş gelirken yürüyorum
Bende basliyacam pazartesi gunu ama size bi sorum var meyve gunu baska bi sey yesem olmazmi? Meyveden nefret ediyorum yerken midem bulaniyor. Ve patates hic doyurmuyorki nasil yapiyorsunuz siz nasil dayanabiliyorUnuz
Ben patatesle emin ol cok doydum nasil olsa sınırsız diye 5-6 patanesin icine limon ve akla gelen tum baharatları koyunda hepsini bitiremedim bile cok lezzetli oldu
şimdi öğle yemeğinden geldim kızlar aayyy içim bayıldı patatesden :120:
Ben sabah yedim bide 1saat once simdilik iyi gidiyor aksam icinde frina verecegim
yaa canım bende gaz yaptı patates sende de böyle bi durum oldu mu çok rahatsız oldummmakşam eve gidince bende fırında yapmayı düşünüyordum ama hiç açıkmadım öğlen yemeğinde 3 tane haşlanmış orta boy patates yedim karnım hiç acıkmadı inş. yarın bu kadar kötü geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?