5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar merhaba bu diyete ihtiyacım var fakat motivasyon da cok önemli yapan arkadaslar deneyimlerini ve sonuclarını yazabilirmi gerçekten faydası varmı .?:16

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bu diyete ihtiyacım var fakat motivasyon da cok önemli yapan arkadaslar deneyimlerini ve sonuclarını yazabilirmi gerçekten faydası varmı .?:16

denemeden hiçbirşeyi bilemeyiz dün başladım patatesle baya zor geçti açsın ama patates tıkadığı için kuru kuru yiyesin gelmiyor bugünde salata yaptım domates yeşil soğan közlenmiş çarli maydonoz bu arada 61 kilo idim bu sabah 60 ım bayalım direnmeye devam

Bugün 3 günüm yani tavuk günü 61 kilo ile başlamıştım sabah 59,100 idim dün ve bugün kaçamak 1 er adet elma yedim bide dün akşam biraz çekirdek birde 1 kepçe yoğurt çorba yoksa çok zorlanıyorum sonra pişman olup form çayı içtim :d sabah 59 u görünce tartıda inanamadım 2 kere daha çıktım yanlış mı tarttı diye ama annem nefsimi çok zorluyor yaa lokumlar konya şekerleri falan lokum demişken aklıma geldi birde dün şekersiz kahve ve bir adetcik kavrulmuş lokum yedim :d bunlara rağmen kilo vermiş olmak güzel umarım bu bir aldatmaca değildir hafta sonunu iple çekiyorum

veee bugün meyve günüm elma ve mandalina yiyorum bugün sabah tartıda 58.500 idim bu sefer 600 gram vermişim ama normaldir heralde o kadar tavuk yiyosun sonuçta

benden başka yapan yok heralde neyse ben yazayım dün akşam annem kanıma girdi ve kabak vr biber kızartması yedim sonrada form çayı içtim bugün devam ediyorum yumurtayla birazcıkta peynir koydum yoksa kan şkerim düşüyor işle birlikte zor oluyor birde sabahlrı iş gelirken yürüyorum

İnşallah ben de bu diyete pazar basliyacagim simdi pirinclapasina başladım yarın da pirinç lapasi yerim sonra bu diyet aslında once diyet yapmadan yaklaşık 9 kilo verdim 1 buçuk iki ayda sadece yediklerime dikkat ederek 64 ten 55,8 e indim ama hedefim 50 ya da olamadı 52 hayırlısı inşallah

canım yalnız değilsin bende pazartesi başlıyorum diyete 1,67 boyum 57 kiloyumm 52 olmak istiyorum üniversite bitti 2 yıldır çalışıyorum çalımaya başladığımdan beri 5 kilo aldım vermem lazımm

Pirinç lapasi diyeti bende ise yaramadı dün de ayniydim simdi de ayniyim tatsız rızaya pirinç lapasini yediğim de yanıma kar oldu yarın parsele başlayacağım bu diyete ama patatese limon sıksam nane karabiber kimyon sumak kirmizi biber ve nar eksisi atsam olur mü

Bende basliyacam pazartesi gunu ama size bi sorum var meyve gunu baska bi sey yesem olmazmi? Meyveden nefret ediyorum yerken midem bulaniyor. Ve patates hic doyurmuyorki nasil yapiyorsunuz siz nasil dayanabiliyorUnuz

Bende basliyacam pazartesi gunu ama size bi sorum var meyve gunu baska bi sey yesem olmazmi? Meyveden nefret ediyorum yerken midem bulaniyor. Ve patates hic doyurmuyorki nasil yapiyorsunuz siz nasil dayanabiliyorUnuz

Ben patatesle emin ol cok doydum nasil olsa sınırsız diye 5-6 patanesin icine limon ve akla gelen tum baharatları koyunda hepsini bitiremedim bile cok lezzetli oldu

Ben patatesle emin ol cok doydum nasil olsa sınırsız diye 5-6 patanesin icine limon ve akla gelen tum baharatları koyunda hepsini bitiremedim bile cok lezzetli oldu

Ben bi kere denemistim ama ilk gunden biraktim dayanamadim patates midemi kazindirmisti ama yarin tekrar deniyecegim her sey tamamda meyve gunu zor olacak benim icin

günaydın kızlar akşamdan patateslerimi haşladım sefer tasımı aldım işe geldim :)) şuan kahvaltımı yapıyorum haşlanmış patatesi normalde hiç sevmem ama yapacak bişeyim yok dün akşam tartıldım 57,7 kiloyum hedefim 52 olmak :)) evde de spor yapmaya başladım :) emeklerim boşa çıkmasınnnn ::)) bana şans dileyin :)):)

Ben sabah yedim bide 1saat once simdilik iyi gidiyor aksam icinde frina verecegim

yaa canım bende gaz yaptı patates sende de böyle bi durum oldu mu çok rahatsız oldummm akşam eve gidince bende fırında yapmayı düşünüyordum ama hiç açıkmadım öğlen yemeğinde 3 tane haşlanmış orta boy patates yedim karnım hiç acıkmadı inş. yarın bu kadar kötü geçmez

Ayyy sorma bende de oluyor ya ne kotu bi sey :)) suana kadar iyidi ama aciktim simdi firina verdim bekliyorum :)

Bugün sebze günüydü sabah 4 domates 1 biber ve 4 mantarı tost makinesinde kozler gibi yaptım aynısı aksam da yaptım inananımıza yokum ama regl olmuşum karnım cok sisti onun pisikolojisi kotu etti yarın et gunüm fazlaca kofte yaptım is yerindeki arkadaslar da yer diye cok az da et kavurdum tuzsuz yagsiz güne ton baligiyla başlamayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…