günaydın kızlar sabah tartındım 400 gr. vermişim 3 günde 1600 gr. oluyo asıl bundan sonra belli olucak kilo veriyorum vermiyorum çünkü bu verdiğim kilo son 1 2 haftada aldığım kiloydu.
GÜNAYDIN CANIM ASLINDA BİZ 5 KİLOYA ODAKLANDIĞIMIZ İÇİN ÜZÜÜYORUZ YOKSA VERDİĞİMİZDE AZ DĞİL AMA BİRDEN GİDİCEK FİKRİ BÖYLE YAPIYO BENCE:44::44::44:
ben hergün biraz kaçamak yaptım hiç kaçamaksız günüm geçmedi ama et günüm rezillikti. eti hiç sevmiyorum tavuk da kilo aldırıyo yumurta yicem demiştim tüm gün yumurta düşününce oda kötü geldi dün tavuk haşladım öğlen gibi ayy haşlamaz olaydım tuzsuz o kadar iğrençti ki gittim içine 2 kaşık yoğurt koydum bi şekilde yedim 1 öğün yedim daha da yiyemedim. ama midem iğrenç tavuk tadı mahfetti beni pirinç pilavı yapmıştım eşime çok güzel görünüyodu 2 çatal ondan aldım canım tatlı istedi oğlumun bebe bisküvisinden 2 tane aşırdım en kötüsü yemeğin suyuna 2 kez minicik ekmek bandım

bu hafta benim regl dönemimdi bugün bitti ve ben regl dönemimde aşırı yerim gece uyandığımda bile canım tatlı bişeyler ister gider hiç bişey yoksa süte bebe bisküvisi batırıp yerim bu hafta reglin etkisiyle kaçamaklı geçti. bugün ve yarında kilo verir ve haftasonu abartmadan yer ve de almazsam haftaya hiç kaçamaksız yapıcam et günüde yeşil mercimek pişirip yicem öyle görmüştüm önceki sayfalarda. eğer haftaya da tam dikkat ederek güzel kilo verirsem regl dönemleri hariç 60 kiloya düşene kadar bu diyete devam edicem.