• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

amin canım.ben de o kadar zayıftım ki.52 kiloyla hamile kalmıştım.83 ile gitmiştim doğuma.eve geldiğimde 77 kiloydum.sütüm az olunca ye bakalım ye bakalım 85 i gördüm.sonra 60 kiloya kadar düştüm.yaşta önemli tabi o zaman kiloların nasıl gittiğini anlamamıştım.sonraki hamileliklerden sonra tekrar 85 leri gördüm ama artık 70 den aşağı inemedim.Allah yardımcımız olsun.istediğimiz kiloya
sağlıkla kavuşalım inş.[/QUOTE
]

aynen canım hamileik ve sonrası emzirme süt bende doğumdan sonra çok şiştim tek göğüsle yetiremdim yedim falan sağlık olsun verşrşz vermsinede alammayalım daha inş canım bende az vermişim dünki sebzeydi yani neden öyle oldu regliye bağlıyım diyorum yoksa çok moralim bozuluyo:26::26::26:

Moralini bozma sakın. Reglide vücut su topladığı için kilo kaybı fazla gözükmüyormuş

Ben bu dıyete başla bırak bsla bırak o kadar cok baslayıp bıraktım kı kendımı affedemıyorum yarın nıyetım tekrr baslayıp bıtırebılmek ıns bıter tek sıkıntı sebze gunu o gun için çiğ havuc marul salatalık roka maydanoz yemeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı

Ben diyet yaparken oruç psikolojisine giriyorum. Kaçamak yapınca sanki oruç bozmuş gibi diyetimi bozdum diyorum :9:
Kaçamak mı yaptık kızlar:30: Hiç istifimizi bozmayalım :55: Pes etmek yok :1: Sanki hiç kaçamak yapmamış gibi kaldığımız yerden devam edelim. Yoksa kaçamakların sonu gelmez. Çorap söküğü gibi kaçamakların ardı arkası kesilmezse:30: işte o zaman vay halimize :5: Durmak yok yola devam :52:

arkadaşlar çok afedersiniz ama ben 3gündür söylemesi ayıp büyük abdestime hiç gitmedim.sabah 3 kayısı yedim hergün 2-2.5 lt su da tüketiyorum ama nafile.var mı aranızda benim gibi olan?

Ben bu diyetten önce biraz dukan yapmıştım. Orda kabızlığa karşı yulaf kepeği kullanmıştım. Afedersin 2-3 saat içinde bütün barsakların boşalıyor nerdeyse. Aktarlarda satılıyor. 1-2 kaşık yulaf kepeğini su ile yutuyorsun. İşlem tamam:17:

bende budiyete baslamak istiyorum ikiay once kendimcebi diyete girdim 7 kgverdim ama gayetguzelverdim suan boslamama ve istedigimi yememe ragmen birgrm bile almadim coksukur ve benim vermem gereken 15 kg daha var hedefim 60 82 den 75 e dustum ama bende uzun ugraslarisevmedigim icinhemen kisadanbaslamak istiyorum gercektende 5 kg verdiriyomubu diyet

daha önce bu diyeti yapanlar4-5 kilo verebilmişler. Kaçamak yapmamak önemli

Sebze gunu neler yedınız acaba yazar mısınız arkadaslar? Bırde sorum var et günün de tavuk ızgara mı yoksa haşlama mı daha ıyı olur?
Ben salata yaptim ikikez sabah aksam aradada havuc salatalik kemirdim canim
arkadaşlar çok afedersiniz ama ben 3gündür söylemesi ayıp büyük abdestime hiç gitmedim.sabah 3 kayısı yedim hergün 2-2.5 lt su da tüketiyorum ama nafile.var mı aranızda benim gibi olan?

Al bendende o kadar bendede ayni sikinti 2 gundur ve regl donemi tartida sabah birsey goremezsem pes edicem diye korkuyorum:47:

hoşgeld,n canım aramıza hayırşı olsun önceliklee kilonu görünce böyleoldun:53::53::53::53:çok zayıfsın neyini sorune diyo niaşnlın kilolu görmemiş sanırım:1::1::1::1:kendine güveniyosn canım gel birlikte yapalım istersen bugünden başla istersen pazartesi başla sen nasıl istersen

Aslında bugün başlayacaktım ama hafta sonu bozarım çünkü annemde babamda calisiyo haftasonu beraber kahvaltı yapıyoruz baya yerim yani :D çok istiyorum nişanlımla bulusunca görüp şaşırsın istiyorum her başladığım diyet yarıda bitiyor inşallah bunu yaparım

Diyet yaparken herkes aynı kiloyu veremiyormuş maalesef metabolizma ile alakalı mesela bunu yapan biri 5 kilo veriyorken digeri 2 Yada 3 verebiliyo

Ben bu dıyete başla bırak bsla bırak o kadar cok baslayıp bıraktım kı kendımı affedemıyorum yarın nıyetım tekrr baslayıp bıtırebılmek ıns bıter tek sıkıntı sebze gunu o gun için çiğ havuc marul salatalık roka maydanoz yemeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı

Ben sabah başlayıp öğlene bıraktım genelde :D azim etmemiz lazım

valla sonra daha fazla kilo alınır mı ben de bilmiyorum ama yersek her halukarda kilo alınır zaten.zayıflayınca kilo sabitleme varmış onu yapıp sonrasında da ölçülü olmak gerekiyor galiba.
kilo sabitleme nasil olyyor ki canim...

diğer sayfaları biraz karıştırdım ama bizim grupta kilo yavaş mı gidiyor ne.acaba birşeyleri eksik mi yapıyoruz.2 günde en fazla kilo veren arkadaş bir anlatıverse ne yaptığını.
Ben dayanamadim tRtildim yine Iki gunde toplam 1600gitmis..bugun Cok kacamak yaptim et yemedim misafirim geldiayar kactin spor yapamadim..yarin sabah yine tartilcam...
sabah kalkar kalkmaz tartındım şişlikte vardı biraz 500 gr. gitmiş görünüyodu sonra su içtim tuvalete girdim çıktım 600 gr. gitmiş 2 günde 1200 gr. böyle gitse çok iyi ama ben son 1 2 haftada aldım 2 3 kilomu kesin onlar hemen gidicek 67 ve sonrası ne olucak bilmiyorum. bende hamile kaldığımda 57 kilo falandım 84 le doğuma girdim 77 yle evdeydim. geçen sene bu zamanlar 72 falandım oğlum 2 yaşını doldurcak martta ben hala veremedim. eğer bu diyetle güzel kilo verir haftasonu da koruyabilirsem 60 kiloya düşene kadar bu diyeti yapıcam. geri kalan 5 6 kiloyu da yavaş yavaş gönderirim inş. kıyafet bile almıyorum ya inanın kilo veririm belki diye bi tayt bi tişört geziyorum evde dısarıda çıkmıyorum pek kimsemde yok burda allahtan. istanbula gidicem ailemin yanına kilo vermeyi bekliyorum çünkü kilom millete konu oldu 'ahh tatlım sana kilo çok yakışıyo' laflarından bıktım.
aynen canim Ben de dolapt kiyafetler bekliyor icine girmemi:)millet salvage gecer gibi yakisitor falan insan kuduruyor ...Ben kendimce 5sudan 8kilo verdim azaltarak lahana corbasi basladim devam edemedim kilo vermedum Iki gunde bile onhnla AmA bunda Iki gunde kacamakla brb ikiye takin gitti ...bakslum diger tinker jnsallah tam uyarim

Sabah Aksam tarti nasil cikcak Ben de bakayim dedimi hay bakmaz olaydim sabah 66 Simdi 67.2 bu ne ya ...ya bu digital tartilar gicik ya da Ben bugun oooo...yarin sabah insallah boyle gostermez...

Kızlar bu diyetle 12 kilo vermiş biri olarak tavsiyelerin var 1.ben asla arka arka yapmadım bir 4 gün yaptim bir hafta 10 hata 1 ay geçtikten sonra tekrarldim 2.yaptığım süre boyunca kaçmak yapmadım 3.regl dönemlerinde yapmayın kilo veremiyorsunuz versenizde az oluyor okadarkazanıyorsunuz brit sonucu güzel olsun 4.kilosu fazla olan daha çok kilo veriyor benim hala kilometre çok 5.biliyorum zor bir diyet ama yeşil çay içmeye devam edin böylece verdiğiniz kiloyu geri almasiniz toplamda 32 kilo verdim ben ve iki aydır diyet yapmadım almanın nedeni yeşil cu puan hala 103 kiloyu ama cesaretimi yok artık tekrardiyete bslmya

Gunaydin kiZlar canim sikkin dunki kilomdayim ama 3 gundur afedersiniz tuvalete cikamadim ve yarin regli gunum off icimden birakmak geliyo ama 4. Gun sabredyim diyorum bilmiyorum yaaaa offf

Gunaydin kiZlar canim sikkin dunki kilomdayim ama 3 gundur afedersiniz tuvalete cikamadim ve yarin regli gunum off icimden birakmak geliyo ama 4. Gun sabredyim diyorum bilmiyorum yaaaa offf

Gunaydin kizlar canim sikkin dunki kilomla ayni g vermemisim ama afedersiniz 3 gundur ihtiyac olmadi yarinda rwgli gunum ondanmi acaba Birakasim geldi diyeti oyle uzuldumki:31:

Gunaydin kizlar canim sikkin dunki kilomla ayni g vermemisim ama afedersiniz 3 gundur ihtiyac olmadi yarinda rwgli gunum ondanmi acaba Birakasim geldi diyeti oyle uzuldumki:31:

canım ben de hala gitmedim ama bırakma sakın.veremesende bozma öbür hafta çok verirsin.ama bırakırsan fazlasıyla geri alacaksın unutma.içimizdeki nasıl olsa çıkacak birgün o zaman vermiş olacağız :))

ben cumartesi günü sabah tartılacaktım aslında ama dayanamadım sabah tartıldım veeee 3 günde taaam 2.5 kilo vermişimmm.hatta hiç wc ye gitmedim 3 gündür o da var.çok mutlu oldum.ben çok yiyorum veremiyorum diyordum sabah görünce o kadar sevindim ki.size de gaz olsun istiyorum.bırakmayı düşünenler lütfen bırakmayın dayanın.

ohh maaşallah canım yaa bende 400 gr gitmiş üzüldüm biraz ama diyorum ya regli şişliğine veiryorum biraz birde bugün lababoyada gitmedim hiiçç bilmiyorum yaa hergün tartılmasam iyi olucak sanırm hele cumaya reglim gleirse hiç tartılmam bu hafta sinriim bozulur aynen bende snein gibi kıyfet almıyorum canım kendimi sevmiyorum dışarı bende çıkmıyorum benimde kimsem yok bende yaza gidicem memlekte benimde vermem lazım ben raMAZANDA eşimin ailesine gitmiştik kayınvalidem bakıp uuuu nasıl olmuş nasıl şişmiş durup durup derdi sinriden delirirdim emzirirdim yemek zorunda kalırdım tek göğüse yetmiyo 2 saatte bir emiyo kuzum olmasa ne yapaım bberon almazdı anlayana tabi konuşup sinirlerimi bozardı takmaamak lazı ama oda mümkün dğeil oo yüzden bende zayıflayıp oraya gittiğimde yüzüne bakmak istiyorum :47::47::47::47:

canım sağolsın erinmemiş yazmışsın tşk ediyorum vallaha öyleyse süper ama ben 400 gr taktım üzgünüm yiyesimde gelmiyo açıkçası pofff:37::37::37:

canım baharat at hiç yiyemiyosan biraz çok az tuz at o bile farkeder inanki

canım çok haklısın takılmicaksın işte boşver hepsi aynı yapıcak bişey yok benimkide doğum kilolarıma bile bacakların şiş heralde böyle kalın bacak olamaz demişti o kadar zoruma gitmişti ki bide ben hamileliğimi yatarak geçirmiştim beni bidahaki görüşünde çok kilo vermiş olurum inş. canım bak sende ilk gün 1000 gr. vermiştin yine bende iyi gibisin ama öyle olmasa bile regl olucam diyosun kesinlikle onun şişliğidir bitki çayı filan iç. bide şöyle düşün eğer bu diyeti yapmasaydın o kadar da gitmicekti.çok giden kastan az giden yağdan diyelim bizde napalım:19:

Son düzenleme:
Back
X