- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.921
Arkadaşlar, ne güzel bacı gibi olmuşsunuz, çok hoşuma gitti!!!!
Kaynanazedelere gelince: sabır, sabır, sabır! ALLAH evlatlarınızla, sağlığızla imtihan etmesin! Bu dünya imtihan yeridir! Kimi malı ile kimi evladı ile kimi eşi ile kimi hastalık ile........
Imtihan ediliyor, bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret oluyor! Ama isyan etmezsek! MEVLAM ne eyler, ne eylerse güzel eyler! Kışın sonu Bahadır , gecenin sonu sabahtır!!!! Diye düşünün ve zulüme uğradığınız zaman " selametle" deyip geçin , yada direk ALLAHa havale edin!!!
akıl yokluığu işte senle neden yarışıyo insan olasalarda saygıda kusr etmesek ama büyük sevecekki küçükde saysın yopk öyle büyüktir demek sinirler yaaa
aynen canım yaa insanın canını nasıl yakıyolarsa herhalde yıllar geçse anlatmaktan bıkam sevmediğimden neyse artık Allahıma havale ediyorum ben onları canım oğlun hastamı üşüttümü neden götürdün neyi var geçmiş olsun :26::26::26:iyi yapmışşın canım dayanamayınca halsizleşince ne yapıcaksın helaı hoş afiyet bal olsun dert etme haftaya yaparız daha sıkı inş
Insan bazen Hic tanimadigina derdini Daha cabuk acikca anlativeriyor tanidik petals kisi olmayinca agzinortdan kacar duyulur derdi yok en azindan..o yuzden diyet bir yana arkadas jarred olduk DertArkadaşlar, ne güzel bacı gibi olmuşsunuz, çok hoşuma gitti!!!!
Kaynanazedelere gelince: sabır, sabır, sabır! ALLAH evlatlarınızla, sağlığızla imtihan etmesin! Bu dünya imtihan yeridir! Kimi malı ile kimi evladı ile kimi eşi ile kimi hastalık ile........
Imtihan ediliyor, bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret oluyor! Ama isyan etmezsek! MEVLAM ne eyler, ne eylerse güzel eyler! Kışın sonu Bahadır , gecenin sonu sabahtır!!!! Diye düşünün ve zulüme uğradığınız zaman " selametle" deyip geçin , yada direk ALLAHa havale edin!!!
I.g canim insallah incecik oluruzzBen yatiyorum kizlar hepinize hayirli uyi geceler sabaha gorusuruz Allaha emnaet olun opuldunuz
inş. canım ya inş. haftaya çok güzel olur yarın tartınmicam. canım oğlumda kabızlık sorunu var ççok ağlıyo içim sızlıyo makat çatlamış sanırım o kadar yağ falanda sürdüm sonunda götürdük krem şurup falan verdi inş. düzelir.
inş. canım ya inş. haftaya çok güzel olur yarın tartınmicam. canım oğlumda kabızlık sorunu var ççok ağlıyo içim sızlıyo makat çatlamış sanırım o kadar yağ falanda sürdüm sonunda götürdük krem şurup falan verdi inş. düzelir.
Canim haslanicakda yuzsuz nasil yenecek oy bilmiyorum bende kayisi yaparim yaa hic yiyemezsemde hafiften tuz atarim belki ben birde tavada hic yag koymadan yaparim demistim ama bakalim artik nasil gecicek es8mde evde bugun kahvaltimiz var normalde bakalim nasil dayanicamYa kizlar yarin yumurta gunu ya..karis yumurta diyor ...Ben kayisi yapsam olmazmi Daha gider gibi karis yumurta tuzsuz Hic olmazz ..
Insan bazen Hic tanimadigina derdini Daha cabuk acikca anlativeriyor tanidik petals kisi olmayinca agzinortdan kacar duyulur derdi yok en azindan..o yuzden diyet bir yana arkadas jarred olduk Dert
I.g canim insallah incecik oluruzz
gecmis olsun canim...acik sifalar cocuklar hasta olunca zaten moral yok oluyor benim oglumda aglitoe en ufak biseyde kizariyor kendini sikip vuruyor cabucakta korkar oldu dua ediyoeum cevsen boynunda gecen yegenlwr Cok bagirdi aglatti onu o zaman daha da artti bakalim insallah gececek ...uyku zaten Az Ben de kaciyorum I.g.herkese
gram gram gidecek inşallah.birden almıyoruz ki birden verelim.ben yediğim kocaman yağlı börekten sonra vicdan azabımı biraz rahatlatmak için bugün tüm gün yogurt yemeyi düşünüyorum.haydi hayırlısı bakalı
m.yarın sabah kalkıp tartılsal ve kilo bildirimlerimizi yapsak nasıl olur?birde herkes çizelgesini hazırlayıp mesajlarının altında görsek bu süreçte kim ne kadar vermiş anlardık.
Evet aslinda haklisin ama birden gitsin beklentisi olunca insanda gramida begenmiyobende daha birsey yemedim acim fena ama kalkipda yumurta yapasim gelmiyo vallaha cizelge cok guzel olur aslinda ama ben bilmiyorumki yapilisini oglusumun ciElgesini bile arkadasim yapmisti
Evet aslinda haklisin ama birden gitsin beklentisi olunca insanda gramida begenmiyobende daha birsey yemedim acim fena ama kalkipda yumurta yapasim gelmiyo vallaha cizelge cok guzel olur aslinda ama ben bilmiyorumki yapilisini oglusumun ciElgesini bile arkadasim yapmisti
Ins canim ins bende sabredebilirsem tartilmam ama sabrederesem isteoy kihamam ben yavruma rabbim sifasini versin kabizlik zor yaa canim sadece zeytinyagli corba yap icie gunluk kac yasinda oglun canim ins ilaclar ise yarar da kuzum rahaylar op yerime annesi :26:
Canim haslanicakda yuzsuz nasil yenecek oy bilmiyorum bende kayisi yaparim yaa hic yiyemezsemde hafiften tuz atarim belki ben birde tavada hic yag koymadan yaparim demistim ama bakalim artik nasil gecicek es8mde evde bugun kahvaltimiz var normalde bakalim nasil dayanicam
Canim benim eltimin cocuguda oyle aglayinca oluyo ama okudukda bazwn aliskanlik yapiyolarmis dediklerini yaptirmak icin yapiuolarmis ama iste insan goze alamiyo aglatmayi korkuyo ne kadarlik oglun canim yenimi basladi peki azda olsa varmiydi :26:
hmm tamam canım sağlık olsun.
arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi.''günde 500gr. verdiren yogurtlu kür''yazınca çıkıyor kadınlar kulübünde.ben 10 gün filan denemiştim faydası olmuştu.başta gerçekten 500gr.veriliyor ama sonra duruyor verme.ben 10 günde 2 kilo vermiştim.acaba diyorum haftasonları vermek için değil almamak için 2 gün (cmt-pzr)bunu mu yapsak.yani pzt gününe kilo almadan başlayabilr miyiz acepp???
günaydın kızlar hepinizi okuyorum bende ama toplu cevap yazmayı bilmiyorum sık sık alıntıyla cevap verince bilgisayar donuyo Rabbim herkeslere yardım etsin hastalara acil şifalar versin yavularımızı bizlere bağışlasın buarada hayırlı cumalar olsun..
kızlar ben güne kötü başladım dün yemeseydim keşke yedim ya tam 800 gr. almışım bu diyet böyleyse 1 lahmacunla kilo geri gelicekse kafam karıştı iyice ya veremesem bile almamam gerekirdi çok moralim bozuldu 2 günde verdiğin kilo birgünde hemde doya doya yemeden geri gelsin çok mantıksız geldi bana ne yapıcağımı bilmiyorum artık.sorun bende mi diyette mi anlamadım?? biraz hevesleniyim bikaç kilo verip sabitliyim öyle normal bi beslenmeyle diyet yaparım diyodum ama hem çok ağır ver hemde kaçgün uğraşarak verdiğini hiç abartmadan hemen geri al
fazla almamız normalmiş çünkü vücut hala eski kiloya gitmek istiyormuş öyle diyor forumlarda.vermek ne kadar zor alması ne kadar kolay dimi.benimde dün akşamki kaçamağımın bedelini öğrenmedim sabah moralim iyice bozulmasın diye.Allah sonumuzu hayır eylesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?