- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.881
Sabah Aksam tarti nasil cikcak Ben de bakayim dedimi hay bakmaz olaydim sabah 66 Simdi 67.2 bu ne ya ...ya bu digital tartilar gicik ya da Ben bugun oooo...yarin sabah insallah boyle gostermez...
Gunaydin kizlar canim sikkin dunki kilomla ayni g vermemisim ama afedersiniz 3 gundur ihtiyac olmadi yarinda rwgli gunum ondanmi acaba Birakasim geldi diyeti oyle uzuldumki
günaydın kızlar sabah tartındım 400 gr. vermişim 3 günde 1600 gr. oluyo asıl bundan sonra belli olucak kilo veriyorum vermiyorum çünkü bu verdiğim kilo son 1 2 haftada aldığım kiloydu.
ben hergün biraz kaçamak yaptım hiç kaçamaksız günüm geçmedi ama et günüm rezillikti. eti hiç sevmiyorum tavuk da kilo aldırıyo yumurta yicem demiştim tüm gün yumurta düşününce oda kötü geldi dün tavuk haşladım öğlen gibi ayy haşlamaz olaydım tuzsuz o kadar iğrençti ki gittim içine 2 kaşık yoğurt koydum bi şekilde yedim 1 öğün yedim daha da yiyemedim. ama midem iğrenç tavuk tadı mahfetti beni pirinç pilavı yapmıştım eşime çok güzel görünüyodu 2 çatal ondan aldım canım tatlı istedi oğlumun bebe bisküvisinden 2 tane aşırdım en kötüsü yemeğin suyuna 2 kez minicik ekmek bandımbu hafta benim regl dönemimdi bugün bitti ve ben regl dönemimde aşırı yerim gece uyandığımda bile canım tatlı bişeyler ister gider hiç bişey yoksa süte bebe bisküvisi batırıp yerim bu hafta reglin etkisiyle kaçamaklı geçti. bugün ve yarında kilo verir ve haftasonu abartmadan yer ve de almazsam haftaya hiç kaçamaksız yapıcam et günüde yeşil mercimek pişirip yicem öyle görmüştüm önceki sayfalarda. eğer haftaya da tam dikkat ederek güzel kilo verirsem regl dönemleri hariç 60 kiloya düşene kadar bu diyete devam edicem.
haklısın cnaım sabah görünce çok üzüldüm ama bırakmadım meyvemi yiuoum bende düşündüm günlerce 1.5 kilo veremdin 3 günde verdin buda birşey dedim ayy çıksın canım yaaa vallaha dert oldu arkadaşın biri yulakf kepeği dmeiş eşim onu alıcak inş işe yararsa tardıa da sevinirim belkicanım ben de hala gitmedim ama bırakma sakın.veremesende bozma öbür hafta çok verirsin.ama bırakırsan fazlasıyla geri alacaksın unutma.içimizdeki nasıl olsa çıkacak birgün o zaman vermiş olacağız :))
ohhh ohhh maaşallah sana canım vallaha snein adına çok sevindim ben vemrişim gibi mutlu oldum gaz olmazmı bomba oldu vallaha pes etmedim sağolun kızlar desteğiniz için inş 2şer olsa veririz verelimde tek 5 kilo omasın ne yapalım:26:ben cumartesi günü sabah tartılacaktım aslında ama dayanamadım sabah tartıldım veeee 3 günde taaam 2.5 kilo vermişimmm.hatta hiç wc ye gitmedim 3 gündür o da var.çok mutlu oldum.ben çok yiyorum veremiyorum diyordum sabah görünce o kadar sevindim ki.size de gaz olsun istiyorum.bırakmayı düşünenler lütfen bırakmayın dayanın.
çok ayıp yaa ne demek böyl bacak olmaz bak yatarak geçirdim diyosun hamileilk kolaymı insanın nasılda moralini bozuyolar terbiyesizler sende sıkma canını canım en azından uzağız sürekli duysak diyorum ben bazen dalarım herhalde kadına sevgili gelini var benim kayınvalidenin o zayıfmış çocuğu olmuş oda ben kadar olmasada 20 kilo aldı ama verdi çünkü oğlu 1 yaşını geçiyodu benm o zaman 6 aylık olmamıştı bile lafın nereye gittiğini bilemiyolar takamamak lazım ama becerebilsek o an iştecanım çok haklısın takılmicaksın işte boşver hepsi aynı yapıcak bişey yok benimkide doğum kilolarıma bile bacakların şiş heralde böyle kalın bacak olamaz demişti o kadar zoruma gitmişti ki bide ben hamileliğimi yatarak geçirmiştim beni bidahaki görüşünde çok kilo vermiş olurum inş. canım bak sende ilk gün 1000 gr. vermiştin yine bende iyi gibisin ama öyle olmasa bile regl olucam diyosun kesinlikle onun şişliğidir bitki çayı filan iç. bide şöyle düşün eğer bu diyeti yapmasaydın o kadar da gitmicekti.çok giden kastan az giden yağdan diyelim bizde napalım
canım acıktıkça yiyorum ama dün et çok acıktırmadı sabah ve akşam yaptım arada kahve içtim işte evet reglimde yarın inş ona bağlayarak sabredicem inş caNIM SAĞOLSINcanım sıkma canını belkide çok az yiyosundur hiç çalışmıyodur doyana kadar ye bence bide regl olucakmışın sen kendine ekle bence 1 2 kilo üzülme sabret
ben biraz tuzladım canım yedim tokda tuttu dün iyi geçti çok şükür canım ilk haftadan alışmak zor oluyo insan dayanamıyo ama diğer hafta bencede daha iyi yaparız bu kadsar zorlmaz bencede bende haftaya yine yapıcam birlikte yaparız olurmugünaydın kızlar sabah tartındım 400 gr. vermişim 3 günde 1600 gr. oluyo asıl bundan sonra belli olucak kilo veriyorum vermiyorum çünkü bu verdiğim kilo son 1 2 haftada aldığım kiloydu.
GÜNAYDIN CANIM ASLINDA BİZ 5 KİLOYA ODAKLANDIĞIMIZ İÇİN ÜZÜÜYORUZ YOKSA VERDİĞİMİZDE AZ DĞİL AMA BİRDEN GİDİCEK FİKRİ BÖYLE YAPIYO BENCE:44::44::44:
ben hergün biraz kaçamak yaptım hiç kaçamaksız günüm geçmedi ama et günüm rezillikti. eti hiç sevmiyorum tavuk da kilo aldırıyo yumurta yicem demiştim tüm gün yumurta düşününce oda kötü geldi dün tavuk haşladım öğlen gibi ayy haşlamaz olaydım tuzsuz o kadar iğrençti ki gittim içine 2 kaşık yoğurt koydum bi şekilde yedim 1 öğün yedim daha da yiyemedim. ama midem iğrenç tavuk tadı mahfetti beni pirinç pilavı yapmıştım eşime çok güzel görünüyodu 2 çatal ondan aldım canım tatlı istedi oğlumun bebe bisküvisinden 2 tane aşırdım en kötüsü yemeğin suyuna 2 kez minicik ekmek bandımbu hafta benim regl dönemimdi bugün bitti ve ben regl dönemimde aşırı yerim gece uyandığımda bile canım tatlı bişeyler ister gider hiç bişey yoksa süte bebe bisküvisi batırıp yerim bu hafta reglin etkisiyle kaçamaklı geçti. bugün ve yarında kilo verir ve haftasonu abartmadan yer ve de almazsam haftaya hiç kaçamaksız yapıcam et günüde yeşil mercimek pişirip yicem öyle görmüştüm önceki sayfalarda. eğer haftaya da tam dikkat ederek güzel kilo verirsem regl dönemleri hariç 60 kiloya düşene kadar bu diyete devam edicem.
arkadaşlar nasıl gidiyor 4.gününüz?yarın ne yemeyi düşünüyorsunuz.ben yumurta ayran diyorum ama yumurtayı ayıla bayıla yemem acıkırsam diye korkuyorum.
Hanımlar merhaba, ben 162 boyundayım ve 64.1 kiloyum. Kilolarimdan aşırı rahatsız olduğum için dün diyetisyene gittim. Fazla yağ oranım olmadığı için şanslıymışım kolay kilo verirmişim. Daha sonra bu diyeti duydum dün akşam ve bugün ilk günüm haşlanmış patatesimi yiyorum. Inşaallah 5 günde 3-4 kili verebilirim ona razıyım :) sonucumu muhakkak yazıcam. Hepimize başarılar
Hanımlar merhaba, ben 162 boyundayım ve 64.1 kiloyum. Kilolarimdan aşırı rahatsız olduğum için dün diyetisyene gittim. Fazla yağ oranım olmadığı için şanslıymışım kolay kilo verirmişim. Daha sonra bu diyeti duydum dün akşam ve bugün ilk günüm haşlanmış patatesimi yiyorum. Inşaallah 5 günde 3-4 kili verebilirim ona razıyım :) sonucumu muhakkak yazıcam. Hepimize başarılar
İnşallah ya hepimiz dilediğimiz kilolarimiza kavuşuruz. Şişmanlık en sevmediğim şey
İnşallah ya hepimiz dilediğimiz kilolarimiza kavuşuruz. Şişmanlık en sevmediğim şey
ben ilk doğumumdan sonra kayınvalidem de beni o kadar rencide etmişti ki hiç unutmam gelin nasıl diyen birine gülerek dozer gibi maşallah demişti densiz.o zamanlar 1 yıllık gelindim cvp verememiştim ama kaç gece ağladım bilmiyorum.bazı insanlar böyle işte.haydi bunlar bize gaz olacak ve hepimiz zayıflayalım fıstık gibi giyinip kuşanıp düşman çatlatmaya gidelim.sonra yine yazarız burdan yaşananları...
ben herkesin mesajına aynı anda alıntı yapıp yazmayı bilemiyorum tek tek yapınca çok vakit gidiyor kusura bakmayın ama hepinizi takip ediyorum tek tek okuyorum.
ağzıma o kdar laf geldiki sayıcam ama yeri değil bu kadar cahil cühele düşüncesiz insanlar işte üstelik bu insanlar büyüklü ev,n kayınvalidenin ne olduğunu söyleyen i,nsanlar neden aynısını yapmak isterler neden sözleirnin nereyg tiiğini bilmezler biz desek kıyameti koparırlar ben hiç sevmiyorum kayıonvelidmi eşimde b,l,r babsını severim ama annesini sevmem ben daha 2 ayllıkken bana eşim kredi çekip diğer oğluna ev alağını söylemişti ağzının payınıda aldı baştan çekmedim lafımı çünkü gerçkten lafını bilmiyo bu kadın iyikide yapmışım yüzüme birşey diyemez demeye kalksa karşılığını alır bu gittiğimizdede tartıştık oğlum için o yüzden hiç evmem uzak olsun bana sneinkinide hiç sevmedim cnasımsen dünyaya melek getirmişşin onun dediğine bak evet yaza kadar vakitmiz var çok haklısın zayıflayıp karşıalrına dikilleim bakalım ne olacak
Ben salata yaptim ikikez sabah aksam aradada havuc salatalik kemirdim canim
Al bendende o kadar bendede ayni sikinti 2 gundur ve regl donemi tartida sabah birsey goremezsem pes edicem diye korkuyorum
punf hüzünlendim petek dinçöz beyaz cam şarkısını dinliyorum
ewet meyvenull gidecek hepsi umarım her hafta 5 kilo verebiliriz 85 ile başladım bakalım 55 veya 52ye düşebilecekmiyim yada ne kadar zamanda bunu başarabileceğim
ohh maaşallah canım daha nice 2 kilolara inşbugun 4. gunum 2 kılo vermısım
aynen benimkide demez onun deidkleri ayrı şeyler aslında kendi oğluda kilolu yani zayıf bir insan değil ben sorun ediyomuyum yada kendisi oğlunu görüyomu ye oğlum diye diziyo önüne dolmaları ama ben emziriyorum laff aman kayınvalide işte hepsi aynı ama haklısın eşlerimzie hadi onuda geçtim kendimize bunu yapmalıyız benim hem sağlığım hemde görüntüm el vermiyo sırtım kaldırmıyo kiloyu o yüzden önce kendim sonra eşim kiii dediğin gibi benimide çok yıldırmaya çalıştı tatlı bile yedi gözümün önüde ama yılmadım oda anladı ona bile dayandın dedi ama op giremza diyete sadece ilaçlarla 6 kilo verebilmişti 2 sene önceeminim benimki zayıflamışsın ne güzel olmuşsun filan demez.görmezden gelir biliyorum tarzını artık.ama onun görmezden gelme çabalarını izlemek hep beni mutlu etmiştir.benim asıl başarım eşime karşı olacak çünkü yapamazsın sen demişti.2 gün yıldırma politikası yaptı sabahta diyorki aşkım haftaya ben de yapayım biz yerken sen bakıyorsun beraber yapalım dedi.baktı ben azimle gidiyorum göbüşü aklına geldi galiba
canım bende buna şartlandığım için üzülüyorum yaa ama yanlış diyorum kendime verdim ya o bile yetermerhaba... ilk 5 gün rahatlıkla 5 kilo gidiyor ama tabi yağ değil çoğu su ve geri geliyor dikkat edilmezse...diğer 5 günler kilo verme azalıyor 1-2 kilo verilirse öpüp başa koymak lazım...yani hesabınızı 5'er 5'er yapmayın derim!! sonra hayal kırıklığı olmasın...
oh aafiyet olsun canım artık haftaya kilonu merakla bekliyoruz tabi bizim gibi sabredemeyip tartılırsan o başkaBu saate kadar ıkı patates tuzsuz ıkı bardak yeşil çay ve bır lıtre su tükettim arkadaslar ıns kilolar gıder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?