5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar kaynana herkese Dert hele Ben beraberim anlayin neler cekiyorum..sadece kilo icin degil her konu da Dert her arteries burnunu sokar inanin huzurum rahatim yok ...tartismamis hep onun yuzunden...yatak odasindaki esyalarimun yerini bile benden iyi biliyorki...ahhh derdimi destiniz...

Oy canim vallaha derin bir ic cektim simdi okuyinca ALLAH sabir versin kolaylik versin kac senedir borliktesiniz ayrilma sansiniz yokmu anlatmak istersen dinlerim canim :26:

11 yildir evliyim ayrilma sansimiz yok malesef hem de 4oglu olmasina ragmen Bizimki tam AmA kuzusu ...Simdi bisey diycem inanmiycaksiniz bu hatun bir de oz teyzem Olur ...buns ragmen bana anneme cektirmedigi kalmamistir...ayri sehirlerde yasadik birb.Cok tanimadan sonra Kismet evlendik ...iyi bir insan esim aslinda AmA annesi tam sirret tum insanlar benle Ayni dusunutor hem de bir sevenini duymadim yemin ederim cocuklati bile sevmez arkasindan Konusurm anlayin yani...Yalan yere yeminler,iftiralar Daha ne anlatayim...bir de namaz kilar KURAN _I KERIM Okur ..Cok yazik ...offf anlayin iste ...

ahh canım Allah yardımcın olsun ve de Allah kurtarsın. çok üzüldüm hem de o kadar içtenki anlatamam bende 1,5 sene ona yakın oturdum ama hergün beraberdik çat çut pazar haftasonu demez çıkar gelirdi halaa bile aynı uzaktan yönetmeye çalışıyo bana bile o kadar koyuyo allah tekrardan sabır versin uzaktan söylemek kolay olabilir belki ama hiç mi yok ayrılma şansınız tek evlatta değilmiş birazda gidip onlarda kalsa yada. ama iş eşlerde bitiyo benimkide anakuzusu ben eşimle hiç dertleşememişimdir bugüne kadar ama o sevgilisi gibi zırt pırt arayıp sokar sokacağını oğluşunaa.

Canim benide teyzemler istemisti elti olucaktik yani babam derdiki kizim sakin ne cikarsa onlardan cikiyo diye gercekten oyle arkadasimda halasi kaynannasi oda canina bile kiymaya kalkti neden boyle yaparlarki yegenisin pislik kadin cektiriyoda yazik degilmi sen anakuzusu degilmisin ne geciyo eeline 11 yilin gitmis bak geliyomu geri Allahindan bulsun kalmmasin yanina sabretmissin maasallah sana herkes cekemez 11 yil dile kolay Allah insaf versin boylelerine cok kiziyorum inanki

benimkide aynı canım onun o kinli bakışları dalgacı bakışları yok muu kaç yaşında kadın giyimiyle kuşamıyla yemesiyle içmesiyle benle yarışıyo ya bir de ben bişeyi görmezden geliceksem öyle bakmam ki bari anlamasın nefret diyorum.

neyse kızlar sinirim tavan yaptı eminim sizlerinde öyledir ne diyelim Allah bizi öyle kaynanalardan etmesin (bir erkek evlat annesi olarak) çekenlerimize Allah sabır versin bizlerin elinden bişey gelmiyor Rabbim ruyalarında göstersinkabusları olalım inş..

benim meyve günüm çok kötü geçti bu mevsimde düzgün meyvede yok yedikçe içimi ezdi ve çok acıktım oğlumu hastaneye götürdüm yoruldum eşim lahmacun almış gelmiş yemekle uğraşmiim diye 1 tane ondan yedim birde künefe almışş bi arkadaşım tatlıya sabrettim yazmıştı ama ben sabredemedim ondanda yedim biraz biraz değil aslında yedim yani epey nefret ediyorum kendimden yaaa bende insülin direnci mi var acaba?

Canim sende cekmissin ne denirki gercekten benimkide yazakata ama karisir herseye hamielyken diyoki fazla almayin yaziktir sanane sanami sorucam bir cop yapmadi ama babamlarin besik takimini sorardi buraya geldiklerinde esimle gezerken aldigim herseyw ne gerwk var der yuzunu asardi bir keresinde arkamdannkonusurlarken duydum duydum dedigim bildigin dinleim batirir bu adami oglumuzda salak diyolardi aldiklarimda eltime ic camasir falan kiz 6 yillik evli bir cift ince corabi al diyemiyo vicdansiz bunlar gercekten birde ben babami dinlemeyip kacip eltimle kocasi annesi babasi ywgenke yasiycaktim ustelik esimin iside olmiycakti babamin hakkini odeyemem kesin kiyardim canima kesin

canım Allah kurtarmış senide inadına yiyip içesi geliyo inadına bişeyler alası geliyo insanın bu kötülerin hepsi mi aynı olur ya hakkımı helal etmiyorum dilim dese de içim demiyo onlar da çeksin inşallah onlarınki evlat bizler çöpkutusundan çıktık bizde ana kuzularıyız.

Aynen canim aynen ben kil payi yirttim babam sagolsun direndi arrkdas gibi oldu konustu gitti teee tokatlara arastirdi isi olmadan vwrmem dedi annemde yok garibim ne savaslar verdi bende vermiyo diye kacicaktim salak gibi kizim sen nazlisin alisik degilsun yapamazsin benide burda oldur dedi bekledim cok sukur kacmadim ne yapardim rabbim cicdan verain canim helal etme tabi hadsiz kadinlar el kizi diyolar gunahlari nee o bana lokmalari cok girurken benim babam elleriyle catalla tatlilar yedirir esime tasir fark iste Allah akil versin birde secdeye koyarlar baslarini korku olsa din iman olsa insana zulum etmezler

Tesekkurler ya ben aslında ılk gunumu de ıkı patatesle ıkı bardak yesıl çayla tamamladım patates yıyemedım nedense.aslında evde tartı var ama tartılmadım henuz bır kac gün daha gecsın bakalım yarın sebze gunum offff hıc sevmıyorum ya salatalık havuc roka maydanoz ve bol limon :)

Tesekkurler ya ben aslında ılk gunumu de ıkı patatesle ıkı bardak yesıl çayla tamamladım patates yıyemedım nedense.aslında evde tartı var ama tartılmadım henuz bır kac gün daha gecsın bakalım yarın sebze gunum offff hıc sevmıyorum ya salatalık havuc roka maydanoz ve bol limon :)

Bende meyve gununu cok bbekledimama ne yiyebildim nede dayanabildim cayla gecistirdim cogunlukla ac karnina surekli meyve zormus bence en iyisi et ve patates her ne kadar tuzsuz sevilmeselrde ama tok tutuyolar tartilmaman iyi olmus canim moralin bozulmaz benim bugun sabah baya bozuldu cunku diyete baslayadiktan sonra ihtiyaca cikamama tardidada boy gosteriyo haliylrle:44:

akıl yokluığu işte senle neden yarışıyo insan olasalarda saygıda kusr etmesek ama büyük sevecekki küçükde saysın yopk öyle büyüktir demek sinirler yaaa

aynen canım yaa insanın canını nasıl yakıyolarsa herhalde yıllar geçse anlatmaktan bıkam sevmediğimden neyse artık Allahıma havale ediyorum ben onları canım oğlun hastamı üşüttümü neden götürdün neyi var geçmiş olsun :26::26::26:iyi yapmışşın canım dayanamayınca halsizleşince ne yapıcaksın helaı hoş afiyet bal olsun dert etme haftaya yaparız daha sıkı inş

evet ya meyve günü zormuş.aslında eve gelene kadar sıkıntı yoktu.kalktım çocuklara krep böreği yaptım sonra da birini ben yedim (( çok kızgınım şu an kendime.hatta ne kadar hızlı yediysem daha doğrusu yuttum kaç saat midem bulandı.ne güzel gidiyordu kilolar niye tutamıyorum şu boğazımı ya.önce bilinçsizce yedim sonra da pişman oldum oturdum maden suyundan medet bekledim.böyle olmamalıydı.eşim de baktı ben üzüldüm böyle iyi olmadı sen yemeyince hoş olmuyor bozdun,bırak gitsin ben sana ima dahi etmiyorum,laf söylemiyorum niye zayıflayacağım diye tutturuyorsun ki....vs bir sürü konuştu.bırakmayacağım kararlıyım.oooooof oooooooooffff bende durumlar böyle...
yarın nasıl olacak sizin menünüz?ben tek yoğurt yiyeyim diyorum sonrada bugünkü gibi akşam yerim diye korkuyorum.

evet canım yaa ben meyveye bayılrıdım ama sabahtan akşama aç karnına böğğğ dedim akşama kadar çay içtim bir ara albeni vardı aldım yyicem dedim açtım bir ısırık yaptım koydum elim gitti gleid akşam eşime yedirdim kurtuldum şimdi yine çay içtim ama oda gitmiyo artık su hiç içemedim açım ve baya başım döndü bugün kızma kendine canım kolay değil ilk haftadan bence diğer haftaya daha dirençli olabilirz birden kestik alışkanlıkalr acıkmalar yine iyi direndik vallaha ban afiyet olsun hiç kızma dertlenme yapmadım yemedim say unut gitsin yarınada yumurta düşünüyorum ama bütün güğnü düşündükçe nasıll olucak bilmiyorum yoğurt var ama yağlı sütten yaptım baya kaymaklı yiyemem ben onu malesef

Saolun hepinize dua edin bana...Hal boyle iste napalim mecbur cekiyoruz...diyete gelince Ben de bugun bir bozdum sormayin yedim sonra da vicdan tabii..AmA bir on,gun sonra tekrar edicem tam uyarak insallah...1.5 kilo bile iyiydi Cok sukur onemli olan almadan devam etmek korumak...

ederim tabi canım etmezmiyim rabbim yardımcın olsun sabır versin sağlık versin dertlenmeyin canım vallaha o kadar olucak sonuçta evin önündeyiz iş güç çocuk o kadarıda kaçamakalr olucak ne yapıcaksın bir daha ki sefere daha sıkı tutarız bozmayın morallerinizi

Arkadaşlar, ne güzel bacı gibi olmuşsunuz, çok hoşuma gitti!!!!
Kaynanazedelere gelince: sabır, sabır, sabır! ALLAH evlatlarınızla, sağlığızla imtihan etmesin! Bu dünya imtihan yeridir! Kimi malı ile kimi evladı ile kimi eşi ile kimi hastalık ile........
Imtihan ediliyor, bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret oluyor! Ama isyan etmezsek! MEVLAM ne eyler, ne eylerse güzel eyler! Kışın sonu Bahadır , gecenin sonu sabahtır!!!! Diye düşünün ve zulüme uğradığınız zaman " selametle" deyip geçin , yada direk ALLAHa havale edin!!!

Arkadaşlar, ne güzel bacı gibi olmuşsunuz, çok hoşuma gitti!!!!
Kaynanazedelere gelince: sabır, sabır, sabır! ALLAH evlatlarınızla, sağlığızla imtihan etmesin! Bu dünya imtihan yeridir! Kimi malı ile kimi evladı ile kimi eşi ile kimi hastalık ile........
Imtihan ediliyor, bu çektiklerimiz günahlarımıza kefaret oluyor! Ama isyan etmezsek! MEVLAM ne eyler, ne eylerse güzel eyler! Kışın sonu Bahardır , gecenin sonu sabahtır!!!! Diye düşünün ve zulüme uğradığınız zaman " selametle" deyip geçin , yada direk ALLAHa havale edin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…