- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #18.141
amin canım herşeyin hayırlısı darısı başıma inşallah
dediğin gibi eşimle bol bol geziyoruz zaten ikimizde gezmeyi çook seviyoruz zamnın tadını çıkarmak lazım hakkaten rabbim nasip edecektir zamanı geldiğinde
keisnlikle canım benim amcamın 10 yıl olmadı sonra peşpeşe 3 tane oldu herşeyin hayırlısı benim annem bana hamieyken kalpten ameliyet oluyo bir ay sonra beni dünyaya geitriyo normalle hemde annem hep vardı ama yoktu benim annem babamdır düşünüyorum diyorum ki herşeyin ahyırlısı annem yok 10 yıldır birde kardeşim var 3 yaşında annesiz kaldı şimdi öyle korkutyorumki rabbim kimseyi annesiz bırakmasın herkesin hakkında hayırşlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNN:26:
başınız saolsun canım çokk haklısın
Elifcim basin sagolsun.canindan yakin birini kaybetmek cok zordur eminim. Bnde 2005de babami kaybettim. Allahm baska aci wermesin. Hayat oyle yada boyle dewam edior.
Oglis hala uyuyor. Bende saalata y
aptim kndime. Roka domas hmm guzel ama roka azcik aci yaaa..
Gunaydin kizlar bugun tavuk yapicam izgarada biraz tuzluycam hafiften bu hafta tartilmiuorum hic zor tutyorum kendimi ama cumartesine kadar tartolmiycam
canım ben sabahları yiyemediğimden öğlene doğru yiyorum sıpam yüzünden daha acıkıyorum yiyuorum ama haşlama yiyemem ızgara olduğundan yiyebiliyorum bende geçen haftalarda hergün tartılıyodum ama bu hafta tartılmıycam birde benim gıcık kocam tut dün tüm gün yiyemedim diye sinirlen al bana 1 kilo ekler pasta gel en çok sevdiğimdir birtane bile yemedim helal dedi ama içim gitti içimmmmmmgunaydinnnnnnnn sekerimmmmmm. Kis ben her zaman tartilmadan duramiorum. Ciplakttartiliorummmm. Bnmde et günümmüs. Ayni gun baslamistik. Bende haslarimmmmm. Ama sbh sbh olmaz kooo nqpicazzzzz
leslie 30/dkk
yapildi.
canım ben sabahları yiyemediğimden öğlene doğru yiyorum sıpam yüzünden daha acıkıyorum yiyuorum ama haşlama yiyemem ızgara olduğundan yiyebiliyorum bende geçen haftalarda hergün tartılıyodum ama bu hafta tartılmıycam birde benim gıcık kocam tut dün tüm gün yiyemedim diye sinirlen al bana 1 kilo ekler pasta gel en çok sevdiğimdir birtane bile yemedim helal dedi ama içim gitti içimmmmmm:3
çok güzel bişey yapmışın seni tebrik ediyorum...sonunu düsün zaıflamışın ozaman istediğini yersin sabrın sonu selamet
bugun dairedeki kızlar mantı yapacak benide cagırdılar bende tavuklarımla gitcem ama mantı yemicem..onlara kilo sorun değil ama bana sorun...
canım ben sabahları yiyemediğimden öğlene doğru yiyorum sıpam yüzünden daha acıkıyorum yiyuorum ama haşlama yiyemem ızgara olduğundan yiyebiliyorum bende geçen haftalarda hergün tartılıyodum ama bu hafta tartılmıycam birde benim gıcık kocam tut dün tüm gün yiyemedim diye sinirlen al bana 1 kilo ekler pasta gel en çok sevdiğimdir birtane bile yemedim helal dedi ama içim gitti içimmmmmm
ohhh oğlından yapabiliyomusun hikom ben yarım saatte mekik kalça basen ancak yapabliyorum :26:
Günaydın arkadaşlar dn tüm gün boyunca 5 haşlanmış patates yedim suyumu çayımı çtim ama gece tv izlerken muz çitos ceviz fındık yedim minnak miktrlarda bunaaa rağmen 1 kilo gitmiş69.3 kiloyum Sanki 1 günde erimiş gibi hissediyorum su şişliklerimi aldı sanki
Durmak yok yola devam bugün salata günüBirde fırında mantar yaparım ters haşlarım her öğüünm böyle olucak belki hazırlayınca menümü foto çekerim örnek olur
sabah 8.5 ta kalktım ama kitap oku ev işi derken daha bişi yemek nasip olmadı karnım acıktı ben yemeeğe
Harikaasinn bnm sadece 400gr gitmis. O da yedigim laviva yuzunden.
Bnmde et gunum. Sabah corba ictim. Oglen acikirsam tavuk haslar yerim. Kv gidicez. Orda yaparm artk.
Günaydın arkadaşlar dn tüm gün boyunca 5 haşlanmış patates yedim suyumu çayımı çtim ama gece tv izlerken muz çitos ceviz fındık yedim minnak miktrlarda bunaaa rağmen 1 kilo gitmiş69.3 kiloyum Sanki 1 günde erimiş gibi hissediyorum su şişliklerimi aldı sanki
Durmak yok yola devam bugün salata günüBirde fırında mantar yaparım ters haşlarım her öğüünm böyle olucak belki hazırlayınca menümü foto çekerim örnek olur
sabah 8.5 ta kalktım ama kitap oku ev işi derken daha bişi yemek nasip olmadı karnım acıktı ben yemeeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?