5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım aynı kilodayız.haydi bakalım.ama ben bozdum yine.kolay gelsin hepimize.

oo çok iyi o zaman rakip olalım biirbirimize o zaman bakalım kim daha fazla verecek
durmak yok bozsakda yola devam bu yaz herkes çatlıcak (çaktırma şimdide çatlıyolar ama)

hepinize maşallah....bu arada akşamda mı tavuk yicem yoksa köfte yiyebılırmıyım....beyza hikmet hanım nerdesinizzzzz

walla canim ben suan tavuk hasladim onu yedim
aksamda tavuk haslayp yicem. tavuk gogsu daha guzel.
bir de neyse baslarsan oyle dewam etmen geerekirms.
eliff ben sistimmmmmm cok mu yedim acebaa.. el kadardii

günaydın kızlar bugun et gunum sabah kılom 74.8 di.diyete devam inş.sizler ne yaptınız bu arada kilo cetvelim olmadı
günaydın canım geç oldu cevabım ama ancak girebildim o kilo cetvelini ben hiç anlamıyorum yapmak istiyorumama cıksss olmuyo :26:

walla canim ben suan tavuk hasladim onu yedim
aksamda tavuk haslayp yicem. tavuk gogsu daha guzel.
bir de neyse baslarsan oyle dewam etmen geerekirms.
eliff ben sistimmmmmm cok mu yedim acebaa.. el kadardii
hikom bende 2 tavuk göğsünün tekini yedim ızgara yaptım ama çok tok tutuyo geçen haftalarda öyle olmuştu ben 2 lt su içtim birde yarım saat spor yaptım ama bu sefer daha iyi oldu göbeğe çok çalıştım 40 mekik çektim daha çekerimde benim sırtım zorluyo kemiğimden ses geliyo resmen korkuyorum :18:

Arkadaşlar çok ilginç değilmi demekki bu diyettte bayagı bi su kaybı olyor.düşünüyorum da 78.9 dum bugun 74.8 im hepsi bence yağ değil ....yanlışmı düşünüyorum

Arkadaşlar çok ilginç değilmi demekki bu diyettte bayagı bi su kaybı olyor.düşünüyorum da 78.9 dum bugun 74.8 im hepsi bence yağ değil ....yanlışmı düşünüyorum

canım kesinlikle haklısın ben çok araştırdım her yerde sadece su kaybediyo yağ değil diyo bende onun için spora başladım ikisi bir arada dengelemnir diye bakalım bu hafta ne akdar fark olacak

canım kesinlikle haklısın ben çok araştırdım her yerde sadece su kaybediyo yağ değil diyo bende onun için spora başladım ikisi bir arada dengelemnir diye bakalım bu hafta ne akdar fark olacak

beyza hanım siz ne kadar sürede kaç kilo verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…