• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

çok cnm sıkılıyor ama tatlım bilmiyorumkismile
diyet yaparken bi insanın şişmesi çok moral bozucu tartılmaya bile korkuyorum inşallah yarına iner inmezse kendimi çok kötü hissederimsenağlama

üzülme cnm korkmada tartılmaya inş. vermişsindir bende vermemişimdir diye korktum ama 76 olmuşum dün bozdum ben diyeti ama bugün bu kadar çıktım geri alacağımı biliyorum ama yinede 1kilo1kilodur:dance:

guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde

ay o kadarda yiyemem ztn ben ya,bu kadar yemeye veriliyosa müthiş canım yaaa..................

sevgicim müthiş gaz verdin canım bunları yazarak çok saol..........................

ya bu diyeti çevirsek ya mesela pazartesi akşama kadar hamur iişi yesek salı pasta
çarşamba akşama kadar dondurma perşembe abur cubur yesek :dance:
5 günde 5 kilo alma diyeti

ay o kadarda yiyemem ztn ben ya,bu kadar yemeye veriliyosa müthiş canım yaaa..................

ben yiyorum valla mide hala geniş olduğu için :kedi:
ya benim midem ne zaman küçülüp ufalıcak birşey almayacak duruma gelecek çok merak ediyorum delikafadulden
çok istiyorum ki 2 lokmadan fazlasını canım istemesin midem 2 lokmadan sonra dur desin :Saruboceq:

sewgicimm okdr nasıl yiyorsun maş diyimde bnde bişiler ters gidiyor galiba mafoldumbenbilmiyorumkismile
ben hiçbişey yiyemiorum bugün yediklerimi görseniz bi avuç içi etmez. ama bitane galete kaçamağı yaptım.. acaba sonradan çok mu alırım.. ama yemek istemiyor canm :( şimdide et istiorum hep bi sonraki günü istiorum boshayallersmileboshayallersmile

kızlarr kocamla aram çok kötü bozuldu..senağlama ilk defa böyle bişey yaşıyorum ona boşanacağımı söyledimmafoldumben ama onsuz yapamamki..off off...neyse biraz burnunu sürteyim bakalım sonra karar verecem..
niye buraya yazıyorum diyet miyet kalmadı çünkü..önce hiç bişey yiyemedim bugünse kendimi durduramıyorum..cipslere abur cubura ve de sigaraya gömülmüş durumdayım...
haftaya herşey yoluna girerse ya da en azından mantıklı düşünebilmeye yeniden başlarsam pazartesi başlayacam diyete:a015:

ya bu diyeti çevirsek ya mesela pazartesi akşama kadar hamur iişi yesek salı pasta
çarşamba akşama kadar dondurma perşembe abur cubur yesek :dance:
5 günde 5 kilo alma diyeti

hehe bunu kilo almak isteyenlere önerelim..............................

ben yiyorum valla mide hala geniş olduğu için :kedi:
ya benim midem ne zaman küçülüp ufalıcak birşey almayacak duruma gelecek çok merak ediyorum delikafadulden
çok istiyorum ki 2 lokmadan fazlasını canım istemesin midem 2 lokmadan sonra dur desin :Saruboceq:

valla bu gazla ben 8 kloyu veririm inşallah..................

sewgicimm okdr nasıl yiyorsun maş diyimde bnde bişiler ters gidiyor galiba mafoldumbenbilmiyorumkismile
ben hiçbişey yiyemiorum bugün yediklerimi görseniz bi avuç içi etmez. ama bitane galete kaçamağı yaptım.. acaba sonradan çok mu alırım.. ama yemek istemiyor canm :( şimdide et istiorum hep bi sonraki günü istiorum boshayallersmileboshayallersmile

kıs hasta olursun yemen lazım ama.....................................

kızlarr kocamla aram çok kötü bozuldu..senağlama ilk defa böyle bişey yaşıyorum ona boşanacağımı söyledimmafoldumben ama onsuz yapamamki..off off...neyse biraz burnunu sürteyim bakalım sonra karar verecem..
niye buraya yazıyorum diyet miyet kalmadı çünkü..önce hiç bişey yiyemedim bugünse kendimi durduramıyorum..cipslere abur cubura ve de sigaraya gömülmüş durumdayım...
haftaya herşey yoluna girerse ya da en azından mantıklı düşünebilmeye yeniden başlarsam pazartesi başlayacam diyete:a015:

alttan al ara konuş,mutlu ol aşkta gurur olmaz canım...........................

iyi aksamlar kizlar,bugün patates gününü kazasiz belasiz atlattim cok sükür

netten spor videolari iindirmek isteyenler 1 mayisa kadar dowloand yerinde üyeligim var hizli bir sekilde indirebilirsiniz isteyen olursa özelden kullanici adi ve sifreyi verebilirim

zalimi canım tebrik ederim seni cok güzel kilo vermişsin yaklaşık bir haftadır yoktum misafirlerim vardı yarın patatesle yeniden başlıyorum pes etmek yok başlangıc kilomu yazacağım birazdan

Merhaba kızlar... Ben yeni üye oldum. Aslında uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama aktif değildim. Bu diyetle ilgili yazılanların çoğunu okudum. Sağlıklı olduğuna pek inanmasam da pazartesi günü yapmaya başlayacağım. Bugün regl oldum. Pazartesiye kadar atlatırım. Yaza kadar hedeflediğim kiloya gelmek istiyorum. Şu kilo sorunu çok moralimi bozuyor artık.

guclubacismile
2 kilo patates
4 kilo domates salatalık
1 bütün piliç 1 kilo ciğer
armut az çilek ve portakkal
yumurta az peynir ama yumurta 8 tane falan yiyorum 1 günde

eveet dış göz olarak bu cok hoşuma gitti dogrusu..
sevgicim sen maşallah hem yiyorsun ve tok duruyorsun hem de bol bol kilo veriyorsun... kaydirigubbakcemile5 :nazar:
hiç kacamakların olmuyor gün icinde degil mı bunları yedikten sonra.... sanırım onun etkisi de vardır...
ben de elma diyetiyle aç dolasan biri olarak buna bayıldım tabii kaydirigubbakcemile4
ptesi kesin aranızdayım arkadaslar zemuszemus

günaydııııınnn..

çokkk mutluyummm kızlarrrrr..

diyete dün başladımmm..1200 gr gitmişşşşşşşşşşşşşş...su kaybı bile olsa daha önceki diyetlerimde ilk günden hiç bu kadar vermemiştimmm..

ve göbeğimin küçüldüğünü hissediomm..

diyetin dışınada azcık çıktım üstelik..
biraz çubuk kraker,3 dolma,azcuukk meyvee yemiştimmm.....sositososito

günaydııııınnn..

çokkk mutluyummm kızlarrrrr..

diyete dün başladımmm..1200 gr gitmişşşşşşşşşşşşşş...su kaybı bile olsa daha önceki diyetlerimde ilk günden hiç bu kadar vermemiştimmm..

ve göbeğimin küçüldüğünü hissediomm..

diyetin dışınada azcık çıktım üstelik..
biraz çubuk kraker,3 dolma,azcuukk meyvee yemiştimmm.....sositososito

3 tane dolmamı nasıl azıcık öle okaydirigubbakcemile3 bende buğün başladım daha bakalaım ne olacak inş. işe yarar

neden bozulduki acaba diyetten dolayı alınganlıkmı yapıyosun biliyorum bana düşmez ama üzüldüm bence küçük şeyler için o lafı bi daha söleme çok yıpratır aşkı memnuyu izlemiyomusun ordada bihter hep boşanmaktan bahsetti durdu sonunda adnanda bıktı bu durumdan ve oda biteceğini kabulenmeye başladı mesela. bu konu filmlerede konu olmuş dikkat etmeni tavsiye edrim

Back
X