• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

almassin canim bence mutlaka verirsin fakat kimi cok kimi az veriyo, mesela ben iki haftadir yapioyrum bu dieti gecen haftada bu haftada 2,400 kg verdim, ama aramizda 5 kilo verenlerde var 5 günde. yalniz bayram günlerinde asiri ya kacarsan geri alirsin biraz dikkat lazim

canim ilk hafta verdigini geri almadin dimi

a.s.öncelikle sık tartılmak iyi degilmafoldumben motivasyonun düşer, her zaman her gun kilo verilmeyebilireyvahedigeldismile ama verilecek kilo cok olunca verilebiliyorkaydirigubbakcemile2

a.s.pirinc lapası detoksunu zaman zaman ödem atmak icin yapıyorumzemuszemus ancak yagdan gitmiyoreyvahedigeldismile yalnızca ödem atıp, hafifliyorsun:dance: yalnızca iki gün yapılıyor. basmati pirinci en saglıklısı. pirince haşlıyorsun (ister sulu, ister lapa) yagsız yogurt ( tercihen pul biber ve nane kullanabilirsin) tuz ilave etmeden 2 gun yalnızca bunu yiyorsunopuyorumnanaktan

tesekkür ederim canim

canim ilk hafta verdigini geri almadin dimi

maalesef geri aldim canim, ilk hafta 70 ile basladim, 67,8 ile bitirdim ikinci hafta ise 69,1 ile basladim ve simdi 66,7 yim

a.s.olur herhalde neden olmasın ama bencede tartılma 5 gün sık dişini . benimde sebze günüm buğün daha rahatım dün zorlanmıştım biraz ama dün bitti ve geçti alkisalkisalkis

aslında tartılmıcaktım da dükkanda kocaman hassas terazi var. her alt kata inişimde ugruyorum yanına sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

bugün bende daha rahatım düne nazaran zırt pırt salatalık yiyorum. dün akşam üstüne dogru acayip kalsiz kaldım ama bide hafif baş dönmesi sizde de oldumu hiç

ben 2 gün tatil yapip, bu hafta detoxlari yapmayi düsünüyorum pirinc lapasi ve ayran detoxunu, ondan sonrada önceki dietime geri döncem

canim ben gecen hafta pek dikkat etmedim ki ben bir gün ara verdim sadece 2 gün ara verseydim tüm verdigimi alcaktim heralde :))) dikkat edersen almassin sanirim

ins bakalim,bende 2 gün ara verdikten sonrea elma diyetine gecicem galiba dün ve bugün zorlandin sanirim devam edemiycem et migdemi bulandirdi ama 5 günü tamamliycam tabikide

ins bakalim,bende 2 gün ara verdikten sonrea elma diyetine gecicem galiba dün ve bugün zorlandin sanirim devam edemiycem et migdemi bulandirdi ama 5 günü tamamliycam tabikide

umarim verirsin canim, bugun sabah elma dieti topigi benimde dikkatimi cekti mantikli da geliyo bana bakalim ilerki zamanda yaparim belki bende,
ben 1,5 aydir dez ile diete baslamistim, uzun bir süre kilo verme durdu bende vucutu sasirtmak icin degisik bi diet uygulamak istedim, simdi 1,5 kutu dezim var tekrar ismarlamicam cok pahali o bittikten sonra bende elma dietini düsünüyorum.
bakalim hayirilisi artik :))

arkadaslar bende bugün bu diyete basladim patatesteydm yani daha :) valla patates cok ii rahat doyuruyo bakalim diger günlerde öyle olacakmi 6.-7.gün istedigimi yiyecem ama az az 1kasik ondan 2kasik bundan gibi öyle almam geri bari :) benim acelem var cok..mayista yada haziranda türkiyeye gidecem kismetse bari nisanlim beni aazicik daha zayiflamis görsün mayisin 7sine kdr hayatta 10kilo veremem :(( ve 1.5 litre su iciyorum daha fazla su icemiyorum ben yeter herhalde

Son düzenleme:
ay ben çabuk kilo verdiren diyetlerden uzak durmak istesemde duramıyorummaklinialirimsmile

yapıcam galiba bu diyeti

5 günde 5 kilo süper olur

pazartesi günü başlamak isteyen parmak kaldırsın

birde bilin biri söylesin lütfen Şeniz

malum günlerde yapılıyormu bu diyet

ay ben çabuk kilo verdiren diyetlerden uzak durmak istesemde duramıyorummaklinialirimsmile yapıcam galiba bu diyeti 5 günde 5 kilo süper olurpazartesi günü başlamak isteyen parmak kaldırsın

birde bilin biri söylesin lütfen Şeniz

malum günlerde yapılıyormu bu diyet

a.s.selam ben de pazartesi devam ediyorum:dance: aramıza hoş geldinvereliniortak ben malum günlerde de yapıyorumzemuszemus beni pek etkilemiyor ama bünyeye göre degişirmi bilmemopuyorumnanaktan

arkadaslar bende bugün bu diyete basladim patatesteydm yani daha :) valla patates cok ii rahat doyuruyo bakalim diger günlerde öyle olacakmi 6.-7.gün istedigimi yiyecem ama az az 1kasik ondan 2kasik bundan gibi öyle almam geri bari :) benim acelem var cok..mayista yada haziranda türkiyeye gidecem kismetse bari nisanlim beni aazicik daha zayiflamis görsün mayisin 7sine kdr hayatta 10kilo veremem :(( ve 1.5 litre su iciyorum daha fazla su icemiyorum ben yeter herhalde

a.s.sen de aramıza vereliniortak hoşgeldin 6.7. günlerde dikkat edilince alnımıyor ama abartırsan kesinlikle bir kac kilo geri geliyoreyvahedigeldismile sonra 4 ileri 2 gerigamyoncuiremsu benim gibi zamandan calıyorsun:kedi: diyetisyene gittiğimde 1,5 - 2 lt yeter demişti:uhm: ama protein günlerinde 2 lt en az icilmesi gerekiyor diye düşünüyorum:uhm:
protein kalıntılarının vücutta birikmemesi içinopuyorumnanaktan

nihayyet lesli ile sende zayifla yi indirebildim, ve 3 mil yaptim son oldukca yorucu fakat iyi geldi, leslie olmasaydi ben 20 dk da bitirmistim yorgunluktan. cok iyiymis :) tavsiye ederim:dance:

nihayyet lesli ile sende zayifla yi indirebildim, ve 3 mil yaptim son oldukca yorucu fakat iyi geldi, leslie olmasaydi ben 20 dk da bitirmistim yorgunluktan. cok iyiymis :) tavsiye ederim:dance:

a.s.selam, uzmanlar sürekli yapamayacagınız sporlara baslamayın diyorlar:uhm: ben ce haklılar ben dogumdan sonra önce aerobik, fittnes salonlarında aletle jimnastik vs yapıyordum. bırakınca hem sekilsiz sişimanladım hem de daha hızlıeyvahedigeldismile ama sporsuzda olmuyor en azından sporla sarkmaların önüne geciliyorhihoyyyt ben hep yapabilecegimiz en ucuz ve en kolay sporu yapmayı tercih ediyorum:dance: yani yürüyüş:teytey:

aslında yürüyüş yeterli bir spor bir gazetenin okuyucu yorumunu sizin icin kopyaladım; ALINTIDIR

5 ay oncesine kadar 85 kiloydum, 32 yasındayım, gayet hareketsiz bir hayatım vardı, ekmeksiz de doyamam sananlardanim, 5 aydır fitness merkezine gidiyorum sadece ama sadece 500 kalori yakana kadar kosuyorum hergun, ne diet ne baska bisey, yine eskisi gibi yiyorum suan 76 kiloyum, sigarayı bırakıp 1 haftada 1 koca torba cekirdek bitirmis olmama ragmen:)

a.s.selam, uzmanlar sürekli yapamayacagınız sporlara baslamayın diyorlar:uhm: ben ce haklılar ben dogumdan sonra önce aerobik, fittnes salonlarında aletle jimnastik vs yapıyordum. bırakınca hem sekilsiz sişimanladım hem de daha hızlıeyvahedigeldismile ama sporsuzda olmuyor en azından sporla sarkmaların önüne geciliyorhihoyyyt ben hep yapabilecegimiz en ucuz ve en kolay sporu yapmayı tercih ediyorum:dance: yani yürüyüş:teytey:

aslında yürüyüş yeterli bir spor bir gazetenin okuyucu yorumunu sizin icin kopyaladım; ALINTIDIR

5 ay oncesine kadar 85 kiloydum, 32 yasındayım, gayet hareketsiz bir hayatım vardı, ekmeksiz de doyamam sananlardanim, 5 aydır fitness merkezine gidiyorum sadece ama sadece 500 kalori yakana kadar kosuyorum hergun, ne diet ne baska bisey, yine eskisi gibi yiyorum suan 76 kiloyum, sigarayı bırakıp 1 haftada 1 koca torba cekirdek bitirmis olmama ragmen:)

evet haklisin sürekli yapamayacgimiz sporlari yapmamaliyiz, ama leslide ki de yürüyüs normal, ben dietle birlikte sporu cok abarttim hayatta mekik cekmezken 100 kez falan mekik cekiyorum bunu her zaman yapacagimida sanmiyorum üstelik :)

hızlı kilo vermek zararlıdır dıyorum herkese ama kendım bakmadan duramıyorum.yavaş yavaş da olmuyo sabır lazım.gecen hafta eve gıttım annemle bırlıkte gunlere de gıdınce bıraz ondan bayaa bundan derken içtiğim sirkeli sular çiğnediğim sandaloz sakızları puffff!!! mafoldumbenpasta börek olmasa aramıyorum, olunca duramıyorumbilmiyorumkismileneyse nyse pazartesi başlıyorum akşamlarıda yürüyüş en az 5 kılo vermem lazım.

ben 2 haftadır elma diyetcisi olarak sunu sölemek isterim ki, ilk hafta bir gazla gidiyor ama sürekli elma yemek gercekten sabır işi... sıcak bişeyler yemiyorsunuz, ne bileyim sürekli meyve yani ve de kesinlikle ac geziyorsunuz bi zaman sonra.. ben inceliyorum da burdaki arkadaslar masallah hem tok oluyolar diyet boyunca hem de kilo veriyorlar...
bana kalırsa elma diyetine gercekten sabırlıysanız baslayın,yada en fazla 2 hafta devam edin... ordaki sürekli bu diyeti yapan arkadaslar da hergün muhakkak kaçamaklar yapıyorlar, yapıyorduk yani bende yapıyorum... eyvahedigeldismile burda kaçamak yapmaya gerek yok cünkü tok oluyorsunuz...
tabii kendi kararın,deneyip görmek sana kalmıs,ben yaşadıklarımı dile getirmek istedim ... :kedi:

slm arkadaşlar diyetinizde tuz kullanabiliyormusunuz,banada cazip bir diyet gibi geldi:)) şuan uyguladığım diyet bitince başlamayı düşünüyorum,umarım hepimiz sağlıkla bu kilolardan kurtuluruz

ben 2 haftadır elma diyetcisi olarak sunu sölemek isterim ki, ilk hafta bir gazla gidiyor ama sürekli elma yemek gercekten sabır işi... sıcak bişeyler yemiyorsunuz, ne bileyim sürekli meyve yani ve de kesinlikle ac geziyorsunuz bi zaman sonra.. ben inceliyorum da burdaki arkadaslar masallah hem tok oluyolar diyet boyunca hem de kilo veriyorlar...
bana kalırsa elma diyetine gercekten sabırlıysanız baslayın,yada en fazla 2 hafta devam edin... ordaki sürekli bu diyeti yapan arkadaslar da hergün muhakkak kaçamaklar yapıyorlar, yapıyorduk yani bende yapıyorum... eyvahedigeldismile burda kaçamak yapmaya gerek yok cünkü tok oluyorsunuz...
tabii kendi kararın,deneyip görmek sana kalmıs,ben yaşadıklarımı dile getirmek istedim ... :kedi:

peki ne kadar sürede yaptin ve ne kadar kilo verdin bu diet ileCADIARZU

peki ne kadar sürede yaptin ve ne kadar kilo verdin bu diet ileCADIARZU

bu 2.haftamdı, ben tam kilomu bilmiyordum ama en son gördügüm 69,9 (ki ben 70.2 filan da gördügümü bilirim), kısaca biz 70le basladım diyelim... bugün su içmiş filan olark gün ortasında tartıldım 66,5 geldim bundan da suyu vs cıkarırsak ben 66 oldum... yani ki 2 haftada 4 kilo...azdır belki bilemiyorum ama.. işte kacamaklarla, bi zaman sonra az yeşil çay ve az elmayla bu kadar oldu....

Back
X