• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kizlar nasil gidiyor diyet bende 3 gun yaptim kilo vermeyince biraktim halen 65 kiloyum aksam yemegi yemiyorum ondandir belki kilo almadim

slm bacı nerdesın yoksun kızzz
ya buarada bugun basım donuyo mıdem bulanıyo aclıktan sanırım bacım yaaa cok kotuyum :ecrin_bebek:

olumunekankayizsmileslm dackım internete giremiyorum BAZEN Çok Yoğun Oluyorum Diyeti De BoşlaDım Bu Günlerde Bu Hafta Başlayamam Çok Misafirlerim War Yani Bu Haftada Doluyum Haftaya Başlıyacam....... olumunekankayizsmile:gitme:

slm bacı nerdesın yoksun kızzz
ya buarada bugun basım donuyo mıdem bulanıyo aclıktan sanırım bacım yaaa cok kotuyum :ecrin_bebek:

olumunekankayizsmileKız Bu Diyet O Kadar Ağır Diyet Değilki :Saruboceq:Yoksa Düşündüğümkaydirigubbakcemile3 Şeymi ??? :Saruboceq:Walla Olsa Çok Sewinirim Kendine İyi Bak Aç Kalma... Bu Diyet Şeker,Yağ,Tuz,Un Onlar Olmadığı İçin Kolay Werirsin.. :mymeka:

ben 2 haftadır elma diyetcisi olarak sunu sölemek isterim ki, ilk hafta bir gazla gidiyor ama sürekli elma yemek gercekten sabır işi... sıcak bişeyler yemiyorsunuz, ne bileyim sürekli meyve yani ve de kesinlikle ac geziyorsunuz bi zaman sonra.. ben inceliyorum da burdaki arkadaslar masallah hem tok oluyolar diyet boyunca hem de kilo veriyorlar...
bana kalırsa elma diyetine gercekten sabırlıysanız baslayın,yada en fazla 2 hafta devam edin... ordaki sürekli bu diyeti yapan arkadaslar da hergün muhakkak kaçamaklar yapıyorlar, yapıyorduk yani bende yapıyorum... eyvahedigeldismile burda kaçamak yapmaya gerek yok cünkü tok oluyorsunuz...
tabii kendi kararın,deneyip görmek sana kalmıs,ben yaşadıklarımı dile getirmek istedim ... :kedi:

a.s.selam ben de yıllar önce akapunktura gitmiştimmafoldumben o da yalnızca elma veya yarım marul dışında hic bir yiyecek vermiyordu bilmiyorumkismile15 gün dayanabildim.:sinifsinif:. yalnızca elma yiyerek olmuyor.:olmaz: hayatımın ondan sonraki 5 yılında eve elma sokamadımeyvahedigeldismile ben ce de oldukca zor ve sabır ısteyen bir diyetkaydirigubbakcemile5

hızlı kilo vermek zararlıdır dıyorum herkese ama kendım bakmadan duramıyorum.yavaş yavaş da olmuyo sabır lazım.gecen hafta eve gıttım annemle bırlıkte gunlere de gıdınce bıraz ondan bayaa bundan derken içtiğim sirkeli sular çiğnediğim sandaloz sakızları puffff!!! mafoldumbenpasta börek olmasa aramıyorum, olunca duramıyorumbilmiyorumkismileneyse nyse pazartesi başlıyorum akşamlarıda yürüyüş en az 5 kılo vermem lazım.

a.s.selam ben de pazartesi tekrar baslıyorumvereliniortak kurallara tam uyar ve de kacamak yapmazsan 5 kilo verirsinhihoyyyt ama cabuk verilen kilolar tekrar cabucak geliyor:sinifsinif: bırakınca eski yeme alışkanlıgına dönünce tekrar alıyorsun:sinifsinif: bir sürede koruma gerekiyoropuyorumnanaktan

herkese günaydin ben dayanamadim tartildim sabah aaaaaaaayyyyyyyy 800 gr vermisim havalara uctm nerdeyse 1kilo isteeee :))) hemde 1günde hic bukadar veremiyodum sebze günü ya bugün salata yapicam ben limon da koyaym bari tuz yasaksa :)

kızlar dn giremedim sofyadayım şuanda bile bu hafta kupa bende 5 kilo gitti 69a düştüm şuan resim ekleyemicem pazartesi dönünce eski ve yeni halimi yayınlıcam öpüyorum herkeşi

kızlar merhaba
ben de bir 4 kg vermek istiyorum da yarı yapsam bu dıyetı ne oluyor o zaman?
et kısmını yapamıycam mıdem bulanır oyle et nası yıyım ya gün boyu
onu yapmasam yumurtalı kısma atlasam eksık yapsam bır sakıncası var mı?

bu 2.haftamdı, ben tam kilomu bilmiyordum ama en son gördügüm 69,9 (ki ben 70.2 filan da gördügümü bilirim), kısaca biz 70le basladım diyelim... bugün su içmiş filan olark gün ortasında tartıldım 66,5 geldim bundan da suyu vs cıkarırsak ben 66 oldum... yani ki 2 haftada 4 kilo...azdır belki bilemiyorum ama.. işte kacamaklarla, bi zaman sonra az yeşil çay ve az elmayla bu kadar oldu....

yinede iyi vermissin canim demek kacamakolmasa daha cok vercekmissin, ben burdaki dietide yapiyordum fakat yapmicam artik en iyisi ilk dietim, cunki onda ögünde yemek yerine diet icecegi aliyosun. benim icin en iyisi bu sanirim

kızlar bu dıyetten sonra kg alımı oluyor mu yanı fazladan fılan?

canim ben iki hafta yaptim, her hafta 2,400 verdim fakat hafta sonlari da 1,400 ü geri aldim, evet dün biraz abarttim yemegi fakat bu diet bana bisi kazandirmadi ilk hafta 70 ile basladim bugun 69,8 im, azda yesem aliyorum ben, bana SIKI bir diet sart. :((

arkadaslar benim yarin et günüm bilen biri bi cevap yazabilirmi lütfen..tavuk kanat yiyebiliyormuyum ben bu et gününde yag koymadan tabiki...yarin mesela 2kasik yagsiz ton baligi 4tane kanat yapsam oluyomu..böyle yapsam mesela sabah 2kasik ton baligi 4kanat ozaman öglende ve aksamda mi yiyecem onu fazla olmazmi ozaman kilo almiyim sonra :(

arkadaslar benim yarin et günüm bilen biri bi cevap yazabilirmi lütfen..tavuk kanat yiyebiliyormuyum ben bu et gününde yag koymadan tabiki...yarin mesela 2kasik yagsiz ton baligi 4tane kanat yapsam oluyomu..böyle yapsam mesela sabah 2kasik ton baligi 4kanat ozaman öglende ve aksamda mi yiyecem onu fazla olmazmi ozaman kilo almiyim sonra :(

canım mkanatın derilerini çıkartırsan sorun yok ama sabah ne yersen gün boyu onu yiyorsun ya o yüzden dediğin gibi sabah ton balığı be tavuk yersen diğer öğünlerdede aynısı olacak

bu arada kilom 79 şükür 80in altını gördüğüm günlere:lepi:delikafadulden

canım mkanatın derilerini çıkartırsan sorun yok ama sabah ne yersen gün boyu onu yiyorsun ya o yüzden dediğin gibi sabah ton balığı be tavuk yersen diğer öğünlerdede aynısı olacak

tesekkür ederim cevabin icin yarini sabirlaaaa bekliyorummmmmmm :)) ne güzel bende 89 görünce havalara ucacam artik :)))

kızlar dn giremedim sofyadayım şuanda bile bu hafta kupa bende 5 kilo gitti 69a düştüm şuan resim ekleyemicem pazartesi dönünce eski ve yeni halimi yayınlıcam öpüyorum herkeşi

a.s.seni kutluyorum:lepi::dance::hooray: beni cok iyi motive ediyorsunopuyorumnanaktan sana özenip gectiğimiz hafta en az kacamaklı haftayı tamamladımkaydirigubbakcemile2 4,5 kg verdimkaydirigubbakcemile2 hem de sporsuzkaydirigubbakcemile3 diyetin bitincede bizi bırakmaopuyorumnanaktan

kızlar merhaba
ben de bir 4 kg vermek istiyorum da yarı yapsam bu dıyetı ne oluyor o zaman?
et kısmını yapamıycam mıdem bulanır oyle et nası yıyım ya gün boyu
onu yapmasam yumurtalı kısma atlasam eksık yapsam bır sakıncası var mı?

a.s. böyle deneyen olmadı:uhm: ama verecek fazla kilon yok et yerine 5. günü yapıp (YANİ İKİ KEZ YOGURT YUMURTA SÜT GÜNÜ) 5 günü tamamlamanı öneririm. TABİİ Kİ KARAR SENİNopuyorumnanaktan

a.s.DERİSİZ OLURSA NEDEN OLMASIN. berrudemir gayet güzel yanıtlamış zatenopuyorumnanaktan

a.s.berrucum senide kutluyorumopuyorumnanaktan yolun acık olsunhihoyyyt

kızlar bu dıyetten sonra kg alımı oluyor mu yanı fazladan fılan?

a.s.ben bu diyeti uzun süre yapmıştım. 3 aya yakın. uzun süre yapınca mide kücülüyor ve istah dizginleniyor ve diyeti bırakınca almıyorsunzemuszemus ama kısa sürede verip bırakınca ve eski düzene dönün ce alınırbilmiyorumkismile diyetten sonra dikkat edilmesi gerekir diye düşünüyorumopuyorumnanaktan

bende çok istiyorum bu diyeti yapmayı ama şöyle bi sorunum var yumurta sevmem taş çatlasa yarım yumurtayı zor yerim bide et sevmem yiyemem heleki tuzu asla hayatımdan çıkaramam.etsiz yumurtasız nasıl bi diyet uyguyabilirimki.mutlaka benimle aynı şeyi düşünen arkadaşlar vardır.

slm kızlarrrrrrr haftasonu şehir dışındaydım bi haftasonu da evde otursam dünya tersine dönecek delikafadulden
offfff şehir dışında olunca hiç dikkat edemiyorum yediğime içtiğime :1no2: yine abarttım haftasonu senağlama
zaten az vermiştim haftaiçi çok üzgünüm acaba bünyem alıştı da onun için mi az veriyorum artık ??? bir de haftasonu abartınca hiç anlamı kalmıyor diyet uygulamamın:((((((((((
neyse yarın yine patatesten başlıyorum 1 hafta daha deneyeyim bakalım CADIARZU

Back
X