- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi incilideniz
- #4.921
slm kizlar nasil gidiyor diyet bende 3 gun yaptim kilo vermeyince biraktim halen 65 kiloyum aksam yemegi yemiyorum ondandir belki kilo almadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bacı nerdesın yoksun kızzz
ya buarada bugun basım donuyo mıdem bulanıyo aclıktan sanırım bacım yaaa cok kotuyum :ecrin_bebek:
slm bacı nerdesın yoksun kızzz
ya buarada bugun basım donuyo mıdem bulanıyo aclıktan sanırım bacım yaaa cok kotuyum :ecrin_bebek:
ben 2 haftadır elma diyetcisi olarak sunu sölemek isterim ki, ilk hafta bir gazla gidiyor ama sürekli elma yemek gercekten sabır işi... sıcak bişeyler yemiyorsunuz, ne bileyim sürekli meyve yani ve de kesinlikle ac geziyorsunuz bi zaman sonra.. ben inceliyorum da burdaki arkadaslar masallah hem tok oluyolar diyet boyunca hem de kilo veriyorlar...
bana kalırsa elma diyetine gercekten sabırlıysanız baslayın,yada en fazla 2 hafta devam edin... ordaki sürekli bu diyeti yapan arkadaslar da hergün muhakkak kaçamaklar yapıyorlar, yapıyorduk yani bende yapıyorum... eyvahedigeldismile burda kaçamak yapmaya gerek yok cünkü tok oluyorsunuz...
tabii kendi kararın,deneyip görmek sana kalmıs,ben yaşadıklarımı dile getirmek istedim ... :kedi:
hızlı kilo vermek zararlıdır dıyorum herkese ama kendım bakmadan duramıyorum.yavaş yavaş da olmuyo sabır lazım.gecen hafta eve gıttım annemle bırlıkte gunlere de gıdınce bıraz ondan bayaa bundan derken içtiğim sirkeli sular çiğnediğim sandaloz sakızları puffff!!! mafoldumbenpasta börek olmasa aramıyorum, olunca duramıyorumbilmiyorumkismileneyse nyse pazartesi başlıyorum akşamlarıda yürüyüş en az 5 kılo vermem lazım.
tuz yok
hemde hiç
bu zor yanı
ama ben hiç yiyemez gibi olursam biraz koyuyordum canım
bu 2.haftamdı, ben tam kilomu bilmiyordum ama en son gördügüm 69,9 (ki ben 70.2 filan da gördügümü bilirim), kısaca biz 70le basladım diyelim... bugün su içmiş filan olark gün ortasında tartıldım 66,5 geldim bundan da suyu vs cıkarırsak ben 66 oldum... yani ki 2 haftada 4 kilo...azdır belki bilemiyorum ama.. işte kacamaklarla, bi zaman sonra az yeşil çay ve az elmayla bu kadar oldu....
kızlar bu dıyetten sonra kg alımı oluyor mu yanı fazladan fılan?
arkadaslar benim yarin et günüm bilen biri bi cevap yazabilirmi lütfen..tavuk kanat yiyebiliyormuyum ben bu et gününde yag koymadan tabiki...yarin mesela 2kasik yagsiz ton baligi 4tane kanat yapsam oluyomu..böyle yapsam mesela sabah 2kasik ton baligi 4kanat ozaman öglende ve aksamda mi yiyecem onu fazla olmazmi ozaman kilo almiyim sonra![]()
canım mkanatın derilerini çıkartırsan sorun yok ama sabah ne yersen gün boyu onu yiyorsun ya o yüzden dediğin gibi sabah ton balığı be tavuk yersen diğer öğünlerdede aynısı olacak
bu arada kilom 79 şükür 80in altını gördüğüm günlere:lepi:delikafadulden
kızlar dn giremedim sofyadayım şuanda bile bu hafta kupa bende 5 kilo gitti 69a düştüm şuan resim ekleyemicem pazartesi dönünce eski ve yeni halimi yayınlıcam öpüyorum herkeşi
kızlar merhaba
ben de bir 4 kg vermek istiyorum da yarı yapsam bu dıyetı ne oluyor o zaman?
et kısmını yapamıycam mıdem bulanır oyle et nası yıyım ya gün boyu
onu yapmasam yumurtalı kısma atlasam eksık yapsam bır sakıncası var mı?
arkadaslar benim yarin et günüm bilen biri bi cevap yazabilirmi lütfen..tavuk kanat yiyebiliyormuyum ben bu et gününde yag koymadan tabiki...yarin mesela 2kasik yagsiz ton baligi 4tane kanat yapsam oluyomu..böyle yapsam mesela sabah 2kasik ton baligi 4kanat ozaman öglende ve aksamda mi yiyecem onu fazla olmazmi ozaman kilo almiyim sonra![]()
canım mkanatın derilerini çıkartırsan sorun yok ama sabah ne yersen gün boyu onu yiyorsun ya o yüzden dediğin gibi sabah ton balığı be tavuk yersen diğer öğünlerdede aynısı olacak
bu arada kilom 79 şükür 80in altını gördüğüm günlere:lepi:delikafadulden
kızlar bu dıyetten sonra kg alımı oluyor mu yanı fazladan fılan?