• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

evet arkadaşlar kusura bakmayın 2 gndür giremiyordumm vee bugün tartıldımm tamm 3 kilo vermişimm bu benim için harika bişeeyyy belkii haftasonuu dha az yeseydimm bu kilo 4 olucaktı ama bu da yeter bnaaa yarınn diyete devammmm :)))))

slm kızlarrrrrrr haftasonu şehir dışındaydım bi haftasonu da evde otursam dünya tersine dönecek delikafadulden
offfff şehir dışında olunca hiç dikkat edemiyorum yediğime içtiğime :1no2: yine abarttım haftasonu senağlama
zaten az vermiştim haftaiçi çok üzgünüm acaba bünyem alıştı da onun için mi az veriyorum artık ??? bir de haftasonu abartınca hiç anlamı kalmıyor diyet uygulamamın:((((((((((
neyse yarın yine patatesten başlıyorum 1 hafta daha deneyeyim bakalım CADIARZU

a.s.canım bu hafta kac kilo verdin:uhm: ben ce moralini bozma zaten hafta sonları abartıgımız ıcın 4 ileri 2 geri veriyoruz:gamyoncuiremsu zaten bana normal gelende bu. yoksa verilen kilolar cabuk gelirbilmiyorumkismile onun icin ilk bastada yazdım 3 aya yakın diyet yaptım diyekaydirigubbakcemile3 az yeme ve istah dizginleme maalesef bu süreyi gerektiriyor:utangac:en azından benim icin böylea.s.

ne dersin incili ablacım canım benim??? olumunekankayizsmile

a.s.canım gectiğimiz haftalar hem yogundum hemde hasta opuyorumnanaktan

4 ileri 2 geri olsa keşke :((((((((((
geçen hafta sebebini anlamadığım bi şişkinlik vardı bende regl falan da değilim 2 vermiştim ama haftasonu o kadar çok yedim ki 2 ileri 2 geri olmuşumdur kesin tartılmıycam moralim aşırı derecede bozuluyor o zaman :sinifsinif:
ama herşeye rağmen diyete devammmmmmmmm

4 ileri 2 geri olsa keşke :((((((((((
geçen hafta sebebini anlamadığım bi şişkinlik vardı bende regl falan da değilim 2 vermiştim ama haftasonu o kadar çok yedim ki 2 ileri 2 geri olmuşumdur kesin tartılmıycam moralim aşırı derecede bozuluyor o zaman :sinifsinif:
ama herşeye rağmen diyete devammmmmmmmm

a.s.tatlım sen toplamda verdiğine ve inceldiğine bakzemuszemus en fazla 2 hafta daha diyette kalırız hepsi hepsi bukaydirigubbakcemile4

Kızlar ben de yarın başlıyorum diyetime. Umarım ben de iyi bir baslangıc yaparım bu hafta. :Saruboceq:

a.s.tatlım sen toplamda verdiğine ve inceldiğine bakzemuszemus en fazla 2 hafta daha diyette kalırız hepsi hepsi bukaydirigubbakcemile4

evet canım tartının söylediği değil insanların ne söylediği beni mutlu ediyor şu günlerde herkes incelmişsin diyor kaydirigubbakcemile3
diyetime devam edicem ben tatlımm sağlıklı olduğuna inanıyorum bir de bıkmıyorum haftasonu istediğimi yediğim için zemuszemus
günün birinde tartı da mutlu edecek beni inanıyorum kaydirigubbakcemile4

kızlar çok teşekkürler
of napsam bilmiyorum
herseyden midem bulanıyor bir tek browni, şeker abur cubur dan midem bulanmıyor
sabahtan aksama kadar bunları yemek ıstıyorum

et gününde ne yiyorsunuz yani aklıma birsey de gelmiyor ki
surekli haslanmıs et filan mı
ıykkk ne feci

kızlar çok teşekkürler
of napsam bilmiyorum

ıykkk ne feci

a.s.canim ben kiymayi kavuruyorum baharatla hem daha az hissediyorum tuzsuz oldugunu.birde tavuk yiceksem firinda yapiyorum bol kekikli pul biber karabiber falan.tadi guzel oluyor.bende tuzsuz haslama yiyemem.balik seviyorsan onuda yiyebilirsin.opuyorumnanaktan

bende çok istiyorum bu diyeti yapmayı ama şöyle bi sorunum var yumurta sevmem taş çatlasa yarım yumurtayı zor yerim bide et sevmem yiyemem heleki tuzu asla hayatımdan çıkaramam.etsiz yumurtasız nasıl bi diyet uyguyabilirimki.mutlaka benimle aynı şeyi düşünen arkadaşlar vardır.

a.s.bende haslanmis yumurta yemiyorum 5.gun yagsiz peynir ve bol yogurt yiyorum.ama et gununde bisey diyemem.ama sonucta protein gunu ayni seyleri uygulayabilirsin eger zorlanmassan.cunku ben sece peynir ve yogurtta biraz zorlaniyorum.ama bir gun olunca idare ediyor.tuzuda hic cikaramiyorsan olabildigince azalt eger bir saglik sorunun yoksa canim.benim fikrim.opuyorumnanaktan

ii gecelerrr..

dün yazamadım kızlar...dün meyve yedim..600 gr gitmişş..

bugün et günüydü yerlerini değiştirmek zorunda kaldım pikniğim vardı..ızgara ve haşlanmış tıvıkk yedimm sadecee..bakalım yarın tartılcam kaç gr gitmişş..

yarında yumurta günüümm..sabah 2 haşlanmış yum. yiycem..öğlen yoğurt gecede ligth süt içmeyi düşünüom..

herkeseee çookkk çokk kolay gelsinnn..çok sevdim ben bu diyetii beni hiçç zorlamadıı sadece dün zorlandım..hep meyvee hepp meyvee.sıcak bişey istedii midemm..nerdeysee meyve soteliycektim açlıktann..

şimdiye kadar 1800 verdim...

listeye beni de ekleyin lütfen .. şuan 64.3 kg yum...yarın başlıyorum - pazartesi olması tam bir tesadüf:) - 7 gün boyunca tartılmamayı düşünüyorum .. 7. günün sonunda ne kadar verdiğimi yazacağım.. inşallah şu boğazıma hakim olmayı biraz öğrenebilirim :)

bugün tekrar başlıyorum diyete patates günü ile başlangıç kilom 106,7 mafoldumben

a.s.selam ben de pazartesi devam ediyorum:dance: aramıza hoş geldinvereliniortak ben malum günlerde de yapıyorumzemuszemus beni pek etkilemiyor ama bünyeye göre degişirmi bilmemopuyorumnanaktan
içinopuyorumnanaktan

hoşbulduk canımvereliniortak

haşlanmış patatesimi yedim geldimmm
limon sıktım patatese olur heralde

birde aralarda da acıkınca patates yiyebilirmiyiz zemuszemus

ben sabah tartılmayı unuttum

aslında tartılmıcaktım da dükkanda kocaman hassas terazi var. her alt kata inişimde ugruyorum yanına sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

bugün bende daha rahatım düne nazaran zırt pırt salatalık yiyorum. dün akşam üstüne dogru acayip kalsiz kaldım ama bide hafif baş dönmesi sizde de oldumu hiç

slm canım a.s.iki gün baş ağrısı ve halsizlik oldu benedede ama işte oluncada oluyor galiba dün evde 3, günümde çok rahattım sana dedim ama dayanamayıp bende tartıldım dün 2,600 kg :dance:vermişim 400 gr eksik amaolsun onada razıyım bu arada eşimde başlamıştı benle 100 kg dı o 4,5 kg verdi 3 günde

kızlar çok teşekkürler
of napsam bilmiyorum

ıykkk ne feci

yok ya bende öle zannetmiştim ama benim ii günüm et günümdü yani dün süper geçti bide kahvaltıda misafirim vardı et gününde bide kahvaltıda et ydiğimi görünce şok oldular :1shok:ama dayandım kızartmalara poğoçalara ve keklere direndim hiç kaçamağım yok :dance::lepi:ve karşılığı 2,600 kg:sm_cool:

kızlar bugün gene patatesle başladım haşlanıyor şuan bugün çok işim var geçen hafta 5 kilo ile kapadım 69a düştüm birazdan foto eklicem ama 2 gün üst üste mangal yedik bide bi tane dondurma yedim 1 kilo almışım olsun moral bozmuyorum 70den başlıyorum haftaya herkeşe bol zayıflamalar

kızlar dn giremedim sofyadayım şuanda bile bu hafta kupa bende 5 kilo gitti 69a düştüm şuan resim ekleyemicem pazartesi dönünce eski ve yeni halimi yayınlıcam öpüyorum herkeşi

süpersin sevgi kutluyorum vallakaydirigubbakcemile5 incilidenize katılıyorum bende seni takip ediyorum bana çok moral oluyor senin paylaşımların lütfen devam et bana ii geliyosun çoooook teşekkürler opuyorumnanaktan

slm a.s.incilideniz sana her gün her gün teşekkürü bir borç biliyorum vallaopuyorumnanaktan çok mutluyum kilolara elveda diyorum sayende hayatımın diyeti olcak bu diyet 59 u görünceye kadar

Back
X