- Konu Sahibi incilideniz
- #5.001
selam kızlar bugünden itibaren 56 olana kadar yola devam.şu an 62.5 kiloyum.o kadar çok kalorili yemekler yedim ki almamış olmak beni çok şaşırttı bu diyetin güzel bi tarafı da bu.kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğuma girdiğmde 73 kilo idim şu an 63 kiloyum ve 9 kilo fazla ile dolaşıyorum kendimi kötü hissediyorum ama bebeğimi emzirmekte herşeye değer bu diyette her şeyi yiyebiliyorsak neden uygulanamaz çok mu ağır gerçekten
merhaba arkadaşlar ben bugün başladım bu diyete ve uzun bir sürede devam etmeyi düşünüyorum kendi çabalarımla bu kiloya kadar düştüm ama artık daha fazla taşımak istemiyorum bu kilolarımı bakalım sizler gibi azimle sabırla davranabilecekmiyim inşallah olur bu fazlalıkları veririm desteğinizi bekliyorum teşekkürler :)) birde ben bugün patatesle değilde sebzeyle başladım bu diyete sıralamayı bozmakta bir sakınca yoktur inşallah ...
ya light içecekler serbest denmiş.. buna light cola dahil mi? zero içilebilir mi_?
ama ayran ve meyve suyu içemiyoruz patates gününde.. ben light cola ve light ice tea kullanıyorum malesef
a.s.tatlım notlarıma baktım sizin için LİGHT'da olsa bu tür içeceklerin içinde KAFEİN varmış. eyvahedigeldismileKafein yağ tutuyor ve de selülit yapıyor....lmaz:yani sonra yağdan değil kas veya sudan verirsiniz
lmaz: benden uyarmasıopuyorumnanaktan
tşk tatlım farkettiğine sevindim ben sürekli ayna karşısında olduğum için pek bişey anlayamıyorum ne yazıkkiolumunekankayizsmile
ferihann, ay4242, incilideniz, brrrnnn, berrudemir, DENİZKOYDUMADIMI kızlar slm
bu arada hatırlamıyorum kilo bildirimi yaptımmı 76 kiloyum
ferihann, ay4242, incilideniz, brrrnnn, berrudemir, DENİZKOYDUMADIMI kızlar slm
bu arada hatırlamıyorum kilo bildirimi yaptımmı 76 kiloyum
ay evet ya.. kahve ve çay da içemeyiz o zaman ama.. yine yeşilçaya talimm :1no2:
Bu diyet 5 günde 5 kilo kaybettirir doğru hepsini de kastan kaybedersiniz protein almadığınız için :)
sonuç? Tartıda daha az kilo gözükümü! Peki Kilo verdiniz mi? Hayır o yağlar orda duruyor siz tersine sizi ince gösterecek kasları yaktınız. Bu diet sandığınız şeyi bıraktığınızda hooop bi bakmışsınız eski kilonuza dönmüşsünüz aman canım bunu da denedik olmadı demeyin. Siz aslında aynı kiloda olmanıza karşın yağlarınıza yağ kattınız evet tartı aynı kiloyu gösteriyor ama yağ kütlenizi genişletirken kas kütlenizi küçülttünüz. Tartıda aynı yada daha hafif çıkıyorsunuz ama göbeğiniz sanki daha şiş basenleriniz sanki daha geniş... Oldu mu?
Yorum sizin