• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

a.s.günaydın kızlar ben bu gün tatildeyim 5 günü tamamladım ama hiç kaçamak yapmama rağmen 3,1:sm_cool: kilo verebildim 85,1 di ilk kilom şimdi 82 oldum fazla üzülmedim çünkü hiç spor yapamadım ve masa başıişte çalışıyorum ve hareket neredeyse sıfır ama 2. haftamda kondisyon bisikletim var onu aksatmadan yapıcam

tebrikler canım benimde ilk günüm umarım başarılı olabilirimakannehir

Günaydınnnnn çiçeklerrrrrrropuyorumnanaktan

Bugün bende başladım fakat meyveden,dün akşam patetes haşlayamadan uyuya kalmışım.Sabahta işe geldim vakitte yoktu.

Bugün meyveden başlasam bişi olur mu ?

kızlar ben bu hafta diyet yapamıcam annem rahatsızlandı gidiyorum izmire orda yapamam foruma giricem sık sık ama diyet yok bu hafta haftaya kaldığım yerden dewam

kızlar ben bu hafta diyet yapamıcam annem rahatsızlandı gidiyorum izmire orda yapamam foruma giricem sık sık ama diyet yok bu hafta haftaya kaldığım yerden dewam

kaldığın yerden ama geri almak yok yerimseniben

annene çok geçmiş olsun canım.. kendine iyi bak olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım

sen yinede dikkat et yediklerine

şuan ki kilon 70 mivereliniortak

bende bu sabah 70 tim:sm_cool:

canım biz nerden bilelim yavaş mı gidiyorsun belli bi sayı yok ki acıktıkça at bi yudum işte ağzına..

canım tatil günlarinde dikkat et kendine verdiğini alma geri.. özlediklerini ye ama çok yeme..tekrar ne zaman başlıyorsun?

yok çok dikkat edicem inş. bide sporu ihamal etmicem bu iki gün ve hemen başlıcam 2 günün ardından durmak yok yola devam daha benim çok yolum var önce 80 görecem sonra 70 sonra 60 ensonda 59 olsa yeter ayy göbek atasım gelidi :dance:

yok çok dikkat edicem inş. bide sporu ihamal etmicem bu iki gün ve hemen başlıcam 2 günün ardından durmak yok yola devam daha benim çok yolum var önce 80 görecem sonra 70 sonra 60 ensonda 59 olsa yeter ayy göbek atasım gelidi :dance:

haydi hep beraber hihoyyyt :dance: :teytey: :sm_cool: sositososito

:)))))
canım ya iiki varsınız burası bana çok ii geldi bu arada eşimde başlamıştı benle o 5,2 kg verdi bide benimle dalga geçiyor yani anlıcanız bizim evin kupası:hooray: eşime:asigim: gitti bu hafta

erkekler çok hızlı kilo veriyorlar canım.. eşini kutlarım ben de kupasını takdim edeyim :hooray:

erkeklerin günlük harcadığı kalori bizden yaklaşık 1000 cal fazla aynı hareketi yapsak bile.. kas miktarı çok olduğundan..

merhaba arkadaşlar bugün 3 günüm dün patates günümde zor geçti sayılır bugün tavuk günüm gündüz haşlama akşam fırında yicem inşallah tuzsuz biraz kötü ama olsun naneyle pul biberle biraz renk kattım sabah gitti bu şekilde inşallah tüm günde böyle rahat geçerde yarın meyve günüm iple çekiyorum yarını herkeze başarılar :))

erkekler çok hızlı kilo veriyorlar canım.. eşini kutlarım ben de kupasını takdim edeyim :hooray:

erkeklerin günlük harcadığı kalori bizden yaklaşık 1000 cal fazla aynı hareketi yapsak bile.. kas miktarı çok olduğundan..

:)) teşekkürler ama eşim öle olduğunu kabul etmiyo gizli gizli ne götürdün cokacimcoook söle söle diyo bana benneyaptımki

kızlar közlenmiş patlıcan,biber sogan veee salatamı yedim ooh bol ceşit...
insallah bugün daha güzel gecicek gibi...
öpüyorum hepimize kolay gelsin

@ Sevgi Annene cok gecmis olsun canım...

merhaba arkadaşlar bugün 3 günüm dün patates günümde zor geçti sayılır bugün tavuk günüm gündüz haşlama akşam fırında yicem inşallah tuzsuz biraz kötü ama olsun naneyle pul biberle biraz renk kattım sabah gitti bu şekilde inşallah tüm günde böyle rahat geçerde yarın meyve günüm iple çekiyorum yarını herkeze başarılar :))

günümüz de menümüz de kilomuz da aynı adaş kaydirigubbakcemile3

:)) teşekkürler ama eşim öle olduğunu kabul etmiyo gizli gizli ne götürdün cokacimcoook söle söle diyo bana benneyaptımki

:roflol:

Back
X