- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- 358
- Konu Sahibi incilideniz
- #5.261
Benimde başım ufaktan ufaktan ağrımaya başladı![]()
sen kaç kilosun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bugün meyve yiyorum ya sabah elma yedim şimdi başka meyvelere geçebilirmiyimmm boshayallersmile
Sizlerede dert oldum dimi her dakka bişi soruyorum:tomato:
Doğru diyorsun canım benimmmm ben biraz dengesiz mi başladım yani
Doğru diyorsun canım benimmmm ben biraz dengesiz mi başladım yani
bugün et günümdeyim daha önce 2 kez tavuk yapmıştım çok midem bulanmıştı bugün kırmızı et yaptım kuşbaşı doğrayıp önce haşladım sonrada kavurdum kendi yağıyla süper geldi valla ya...
bu hafta acık kaçamaklı gidiyor ama olsun moralimi bozmuyorum çünkü incelmeye başladım :))
haziranın sonuna kadar durmak yok yola devam..
ya bence senin ilk denemen sonuçta bugün biraz gevşek davranabilirsin takma kafana yarından itibaren daha sıkı yaparsın eminim yine de gayet güzel sonuç alırsın..ben de dün kaçamak yaptım ama takmıyorum valla bugün aynen devam ediyorum sonuçta ne koparırsak kardır değil mi..yani nekadar kilo verirsem o bile kardır diyorum bozmuyorum moralimide...sana da tavsiye ediyorum birde herşey beyinde bitiyor bence bugünü başka meyvelerde ekleyerek geçir (mümkün olduğunca az çeşitle tabi ) ama sürekli kendine böyle olmasına rağmen kilo vereceğim diye söyle..[/QUOT
ama canım bide nur_ ilk patatesle değil meyveyle başlamak zorunda kalmış patatesi haşlayayamaış vakti yokmuş buğün. bende diyorumki buğünde hazırlık gibi olsun yarın tam anlamıyıla başlasın patatesle daha ii olur die düşündüm ama tabikide bu benim fikrim
ya kızlar canım inanılmaz derecede çikolata istiyor... browniiiii:)) ağlamak istiyorummmmm... ama yaz aylarını düşündükçe... tatil- deniz yok diyorum kilo vermem lazım... eşimde çok yardımcı oluyor .. mutfağa girdiğimde arkamdan geliyor çaktırmadan :))bende buzdolabına bakıyorum iç çekiyorum .. kapatıyorum ...
incilideniz.. 63.3 ile başladım sabah tartıldım 62. bugün et günüm.. sadece haşlanmış tavuk yedim akşamda aynısı yicem.. cuma ya kadar 5 kilo gider mi:? sen daha deneyimlisin...ne diyorsun?
a.s.sudecim et yemekten tiksinmiştin:sinifsinif: bu durumda başka seçenek yokkafamçokkarıştı 5.gün de yoğurt, yumurta yersinCADIARZU bence verilebilir:uhm: denemekten ne kaybedersin kibilmiyorumkismile bu 5 günü yine kaçamaksız tamamlarsan 5 kg gidebilirkaydirigubbakcemile2 yada belki daha fazla gider:dance: en kötü ihtimal 1 kg eksik gideropuyorumnanaktankızlar benim bu gün et günüm ama et yerine yumurta ve peynir yedim sabah ve de öğlen akşama da öyle yapacağım doğru mudur sizce? bilmiyorumkismile
kızlar meraba,benim bugün et günüm ve iğrenç gidiyor.sabah biraz tavuk göğsü ve yağsız kıymadan(karabiber,kırmızıbiber,kimyon,kekik koydum) köfte yaptım.tost makinesinde pişirdim.etle aram iyi değildir midem almıyor.ama asla kaçamak yapmam 1 tane light bisküvi bile yemem.çünkü okadar emek veriyorum karşılığını alamayacaksam bu kadar eziyetin ne anlamı var ki.kaçamaklarla sadece kendimizi kandırırız.
incilideniz abla,sana bir sorum olacak;ben yumurta gününde, yumurta,yoğurt,süt,peynir yemeyi düşünüyorum.yani o günün protein günü olması gerekiyor.
yumurtanın proteini:12,1 ,karbonhidratı:YOK
yoğurdun proteini :05.3 ,karbonhidratı:7.0
sütün proteini :03.3 ,karbonhidratı:04.6
peynirin proteini :22.5 ,karbonhidratı:YOK
ama süt ve yoğurtta proteinden çok karbonhidrat var sence bunun sakıncası olurmu?
birde yoğurt ve sütü illa light mi tüketmeliyiz,normal süt ve yoğurt olmaz mı?
incilideniz abla yarın benim sebze günüm çalıştığım için akşama kadar yanımda ne getirebilirm.fikirlerini bekliyorum.patatesleride yemeye devam :))
selam arkadaşlar bende bugün et günündeyim bugün daha çok doyuyorum yağsız tavuk göğsünü az pul biber az kekikle terbiye edip fırında yağsız pişirdim çok lezzetli oldu,dün çok zor geçti,inşallah haftaya sebze gününde menümü daha kalabalık tutacağım yada sebze yemeği türlü gibi yapacağım