• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben bugün meyve yiyorum ya sabah elma yedim şimdi başka meyvelere geçebilirmiyimmm boshayallersmile

Sizlerede dert oldum dimi her dakka bişi soruyorum:tomato:

Kızlar ben bugün meyve yiyorum ya sabah elma yedim şimdi başka meyvelere geçebilirmiyimmm boshayallersmile

Sizlerede dert oldum dimi her dakka bişi soruyorum:tomato:

a.s.yok dert olunurmu hiç birlikte zayıflıyoruz burda hep destek tam destek :)) ama sen buğün başladın dimi:uhm: bence sen buğünü kalorisizşeylerle kapat ve yarın patatesle başla canım çünkü sabah tabagında ne varsa ne yediysen bir çatal bile olsa onu gün içinde yeme şansın var ama sabah yemedğin bişeyi günün diğer saatlerindede yiyemiyosun malesef:olmaz: tabikide bu benden küçük bir tavsiye gerisini sen bilirsin

bugün et günümdeyim haslanmış tavuk yıyorum sabah 1 baget yedım bırazdan yıne aynısı akşamada aynısı tabi akşamüstü yine kiloma bakıcam değişiklik varmı bakalım.açlık hissetmiyorum ama canım en kalorili şey olan un helvası istiyodelikafadulden

bugün et günümdeyim daha önce 2 kez tavuk yapmıştım çok midem bulanmıştı bugün kırmızı et yaptım kuşbaşı doğrayıp önce haşladım sonrada kavurdum kendi yağıyla süper geldi valla ya...
bu hafta acık kaçamaklı gidiyor ama olsun moralimi bozmuyorum çünkü incelmeye başladım :))
haziranın sonuna kadar durmak yok yola devam..

Doğru diyorsun canım benimmmm ben biraz dengesiz mi başladım yani

ewt canım biraz hazırlıksız olmuş tam anlamıyla tam listeyle başlarsan arada bırakmak isteginde olmaz çünkü benim içimdeki bir seskötükedihüso ara ara bırak dedi ama buğüne kadar tam yaptım madem devam et die kendimi motive ettim ve o sesi susturmayı bildim ama sen böle başlarsan o sese kanabilirsin opuyorumnanaktan

Doğru diyorsun canım benimmmm ben biraz dengesiz mi başladım yani

ya bence senin ilk denemen sonuçta bugün biraz gevşek davranabilirsin takma kafana yarından itibaren daha sıkı yaparsın eminim yine de gayet güzel sonuç alırsın..ben de dün kaçamak yaptım ama takmıyorum valla bugün aynen devam ediyorum sonuçta ne koparırsak kardır değil mi..yani nekadar kilo verirsem o bile kardır diyorum bozmuyorum moralimide...sana da tavsiye ediyorum birde herşey beyinde bitiyor bence bugünü başka meyvelerde ekleyerek geçir (mümkün olduğunca az çeşitle tabi ) ama sürekli kendine böyle olmasına rağmen kilo vereceğim diye söyle..

bugün et günümdeyim daha önce 2 kez tavuk yapmıştım çok midem bulanmıştı bugün kırmızı et yaptım kuşbaşı doğrayıp önce haşladım sonrada kavurdum kendi yağıyla süper geldi valla ya...
bu hafta acık kaçamaklı gidiyor ama olsun moralimi bozmuyorum çünkü incelmeye başladım :))
haziranın sonuna kadar durmak yok yola devam..

bu hafta benimde az buçuk kaçamaklı geçiyo ya anlamadım neden.. tam adapte olamadım galiba.. neyse ona görede eksik olacak mükafatı tabi :gitme: haftaya inşallah hiç kaçamak yapmam.. yine de bırakmak istemedim çünkü bırakırsam çok yerim..

ya bence senin ilk denemen sonuçta bugün biraz gevşek davranabilirsin takma kafana yarından itibaren daha sıkı yaparsın eminim yine de gayet güzel sonuç alırsın..ben de dün kaçamak yaptım ama takmıyorum valla bugün aynen devam ediyorum sonuçta ne koparırsak kardır değil mi..yani nekadar kilo verirsem o bile kardır diyorum bozmuyorum moralimide...sana da tavsiye ediyorum birde herşey beyinde bitiyor bence bugünü başka meyvelerde ekleyerek geçir (mümkün olduğunca az çeşitle tabi ) ama sürekli kendine böyle olmasına rağmen kilo vereceğim diye söyle..[/QUOT

ama canım bide nur_ ilk patatesle değil meyveyle başlamak zorunda kalmış patatesi haşlayayamaış vakti yokmuş buğün. bende diyorumki buğünde hazırlık gibi olsun yarın tam anlamıyıla başlasın patatesle daha ii olur die düşündüm ama tabikide bu benim fikrim

kızlar meraba,benim bugün et günüm ve iğrenç gidiyor.sabah biraz tavuk göğsü ve yağsız kıymadan(karabiber,kırmızıbiber,kimyon,kekik koydum) köfte yaptım.tost makinesinde pişirdim.etle aram iyi değildir midem almıyor.ama asla kaçamak yapmam 1 tane light bisküvi bile yemem.çünkü okadar emek veriyorum karşılığını alamayacaksam bu kadar eziyetin ne anlamı var ki.kaçamaklarla sadece kendimizi kandırırız.

incilideniz abla,sana bir sorum olacak;ben yumurta gününde, yumurta,yoğurt,süt,peynir yemeyi düşünüyorum.yani o günün protein günü olması gerekiyor.

yumurtanın proteini:12,1 ,karbonhidratı:YOK

yoğurdun proteini :05.3 ,karbonhidratı:7.0

sütün proteini :03.3 ,karbonhidratı:04.6

peynirin proteini :22.5 ,karbonhidratı:YOK

ama süt ve yoğurtta proteinden çok karbonhidrat var sence bunun sakıncası olurmu?
birde yoğurt ve sütü illa light mi tüketmeliyiz,normal süt ve yoğurt olmaz mı?

ya kızlar canım inanılmaz derecede çikolata istiyor... browniiiii:)) ağlamak istiyorummmmm... ama yaz aylarını düşündükçe... tatil- deniz yok diyorum kilo vermem lazım... eşimde çok yardımcı oluyor .. mutfağa girdiğimde arkamdan geliyor çaktırmadan :))bende buzdolabına bakıyorum iç çekiyorum .. kapatıyorum ...
incilideniz.. 63.3 ile başladım sabah tartıldım 62. bugün et günüm.. sadece haşlanmış tavuk yedim akşamda aynısı yicem.. cuma ya kadar 5 kilo gider mi:? sen daha deneyimlisin...ne diyorsun?

a.s.evet gider demeyi çok isterdimbilmiyorumkismile ama metobolizma hızına, regl dönemine , daha önce yaptığın diyetlerin metobolizmada yaratığı tahribata ve de kilo fazlalağına göre değişiyor:uhm: ama sen vereceğine inan:Saruboceq: kendine sürekli bunları ve yağlarının eridiğini telkin etzemuszemus ben bu olumlu sinyallerin etkisi olduğuna inanıyorumopuyorumnanaktan

kızlar benim bu gün et günüm ama et yerine yumurta ve peynir yedim sabah ve de öğlen akşama da öyle yapacağım doğru mudur sizce? bilmiyorumkismile
a.s.sudecim et yemekten tiksinmiştin:sinifsinif: bu durumda başka seçenek yokkafamçokkarıştı 5.gün de yoğurt, yumurta yersinCADIARZU bence verilebilir:uhm: denemekten ne kaybedersin kibilmiyorumkismile bu 5 günü yine kaçamaksız tamamlarsan 5 kg gidebilirkaydirigubbakcemile2 yada belki daha fazla gider:dance: en kötü ihtimal 1 kg eksik gideropuyorumnanaktan

kızlar meraba,benim bugün et günüm ve iğrenç gidiyor.sabah biraz tavuk göğsü ve yağsız kıymadan(karabiber,kırmızıbiber,kimyon,kekik koydum) köfte yaptım.tost makinesinde pişirdim.etle aram iyi değildir midem almıyor.ama asla kaçamak yapmam 1 tane light bisküvi bile yemem.çünkü okadar emek veriyorum karşılığını alamayacaksam bu kadar eziyetin ne anlamı var ki.kaçamaklarla sadece kendimizi kandırırız.

incilideniz abla,sana bir sorum olacak;ben yumurta gününde, yumurta,yoğurt,süt,peynir yemeyi düşünüyorum.yani o günün protein günü olması gerekiyor.

yumurtanın proteini:12,1 ,karbonhidratı:YOK

yoğurdun proteini :05.3 ,karbonhidratı:7.0

sütün proteini :03.3 ,karbonhidratı:04.6

peynirin proteini :22.5 ,karbonhidratı:YOK

ama süt ve yoğurtta proteinden çok karbonhidrat var sence bunun sakıncası olurmu?
birde yoğurt ve sütü illa light mi tüketmeliyiz,normal süt ve yoğurt olmaz mı?

a.s.tatlım bildiğim ve okuduğum kadarı ile bütün gıdalarda protein, vitamin, mineral, yağ ve karbonhidrat belli miktarlarda var zaten. ama yukarıda saydıklarının hepsinin ortak noktası hayvansal protein olmaları yani protein ağırlığının ağır basması.kaydirigubbakcemile5
light tercih edilmesinin nedeni yağ oranlarının yok yada çok az olmasızemuszemus uzmanlar light süt ve yoğurt'un yağ yakımını (özellikle karın yağlarını) hızlandırdığını ve glisemik endeksi yükseltemediklerini söylüyorlar:uhm: ortaya yeni bir tez atılana kadar bunu doğru kabul edip, böyle uygulayacağızopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar bende bugün et günündeyim bugün daha çok doyuyorum yağsız tavuk göğsünü az pul biber az kekikle terbiye edip fırında yağsız pişirdim çok lezzetli oldu,dün çok zor geçti,inşallah haftaya sebze gününde menümü daha kalabalık tutacağım yada sebze yemeği türlü gibi yapacağım

incilideniz abla yarın benim sebze günüm çalıştığım için akşama kadar yanımda ne getirebilirm.fikirlerini bekliyorum.patatesleride yemeye devam :))

a.s.ben sebze günü menü'ye mutlaka salatalık ilave ediyorumzemuszemus hem tok tutuyor, hem de acıktıkça işyerinin mutfağına kaçıp afyitle yiyorum.cokacimcoook tabbi kabuğunu soymadan yiyorum ki cildimi de güzelleştirsin..opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar bende bugün et günündeyim bugün daha çok doyuyorum yağsız tavuk göğsünü az pul biber az kekikle terbiye edip fırında yağsız pişirdim çok lezzetli oldu,dün çok zor geçti,inşallah haftaya sebze gününde menümü daha kalabalık tutacağım yada sebze yemeği türlü gibi yapacağım

a.s.sebze gününe türlünün yanına benim için bide sebze çorbası yapıp, içivercokacimcoook ben çalıştığım için hiç vaktim olmuyor ve salata türü ile geçiştiriyorum:1no2: ne güzel olur sıcak ve limonlu bir sebze çorbasısenağlama

Back
X