• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben bu diyeti 2 haftadır yağıyorum ancak son 1 kaç gündür baş ağrılarım oluyor sabah ve akşamları.
bırakmakta istemiyorum,irde et ve yumurta günlerinde yoğurt tüketicem çünkü yumurta,süt, et fazla sevmiyorum sanırım bir sorun olmaz...

canım aç kalırsan baş ağrısı olur o gün ne günündeysen başın ağrıdıkça birşeyler yecokacimcoook,ama baş ağrılarının başka sebebi varmı onu bilemem migren gibi,yumurta gününde bende yoğurt tüketeceğim zaten incilideniz arkadaşımız ilk sayfada yazmış yağsız tüketebilirsiniz diye ama et gününde değil yumurta gününde yazmış,et gününde de olurmu bilemiyorumCADIARZUopuyorumnanaktan:nazar:

arkadaşlar patates günü için yeni bir fikir de benden püre yapıp yiyebiliriz ben çok severim:))

içine başka bişey eklemeden nasıl yapacaz kii.ya en çok patates gününde zorlanıyorum midem bulanıyor artık yiyemiyorum patatesi..

içine başka bişey eklemeden nasıl yapacaz kii.ya en çok patates gününde zorlanıyorum midem bulanıyor artık yiyemiyorum patatesi..

canım patetesi püre haline getirip biraz pul biber eklemeyi düşünüyorum veya karabiber daha değişik baharatlarda konulabilir zevke göre değişir,normal püreye göre süt,yağ,tuz eksik olacakcokacimcoookopuyorumnanaktan:nazar:ben pateteste hiç zorlanmadım ama kişiden kişiye göre değişiyor belki daha yeni olduğum için bıkma durumumda olmadı :nazar:ilerki haftalar da neler olur bilmiyorum ıNŞALLAH kararlı giderim,gideriz hiç bıkmayız yaza incecik girerizsositososito:nazar::nazar:a.s.

hımmm et balık tavuk ekmeksiz yiyemiyorum işte,bakalım bu hafta ton balığı deneyeyim.normalde migrenim yok ama anaokulu öğretmeniyim malum şimdiki çocukların enerjisine yetişmek zor okulda olduğum günler şiddetleniyor baş ağrım hap içerim artık diyeti bırakmak istemiyom çünkü...

çok şükürr et günü bitti. ya benim için en zor geçen gün bu galiba. her taraf balık koktu. yiyemedim zaten. o kadar balık yiyen ben bile nefret ettim kenddimden. arkadaşlar et gününde balık kesinlikle tavsiye etmiyorum. fena oluyorsunuz. dünde ne kadar çok istemiştim et gününü ıyyyyyyyyy. yarın meyve günü hihoyyyt hihoyyyt benim gibi günde 5-6 porsiyon meyve yiyen biri için tatil günü felan. eşim ne akdar meyve sevdiğimi bilir bu gün erik, çilek, kivi, elma, portakal bi de ayva almış. canım yaa aç kalmıyayım diye manavı taşımış adam. ben hepsini yerimmm sırnaşık şey hemen uyayacağım ki meyve günüm hemen gelsin. yatcam kalkacam meyve günüm gelicekk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hımmm et balık tavuk ekmeksiz yiyemiyorum işte,bakalım bu hafta ton balığı deneyeyim.normalde migrenim yok ama anaokulu öğretmeniyim malum şimdiki çocukların enerjisine yetişmek zor okulda olduğum günler şiddetleniyor baş ağrım hap içerim artık diyeti bırakmak istemiyom çünkü...
aman olmasın canım çok zor migren hastalığı,bilirim benim arkadaşımda anasınıfı öğretmeni hep tel.dertleşiriz çok zor diyor küçük olunca laftan sözden de anlamazlar,özelikle nisan ayını atlatmam için bana dua et demişti canım benim çok güzel bir meslek ama bir okadarda zor Allah yardımcınız olsun,acıktıkca birşeyler ye mutlaka, baş ağrın geçer inşallah
çok şükürr et günü bitti. ya benim için en zor geçen gün bu galiba. her taraf balık koktu. yiyemedim zaten. o kadar balık yiyen ben bile nefret ettim kenddimden. arkadaşlar et gününde balık kesinlikle tavsiye etmiyorum. fena oluyorsunuz. dünde ne kadar çok istemiştim et gününü ıyyyyyyyyy. yarın meyve günü hihoyyyt hihoyyyt benim gibi günde 5-6 porsiyon meyve yiyen biri için tatil günü felan. eşim ne akdar meyve sevdiğimi bilir bu gün erik, çilek, kivi, elma, portakal bi de ayva almış. canım yaa aç kalmıyayım diye manavı taşımış adam. ben hepsini yerimmm sırnaşık şey hemen uyayacağım ki meyve günüm hemen gelsin. yatcam kalkacam meyve günüm gelicekk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ben tavuk yedim hiçde zor gelmedi,balığı pek sevmem uğraşamamda zaten yersem layt ton balığı yerim ama yazdığın iyi olmuş canım,bende meyvelerimi hazır ettim,elma,armut,kivi,portakal yiyeceğim inşallahopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5geceyi çok uzatmamak lazım lakin oturdukça acıkıyor insan biraz işlerim var ondan sonra inşallah bende yatacağım:1rolleyes::nazar:

canım evde yürüyüş programı,yani evede 8 km yürüyorsun,yağ yaktıran bi yürüyüş.

Videoları ben de indirdim, başlayacaktım ama kadındaki basenleri görünce hevesim kaçtı. Benim de tek sorunum orası, o kadın bile basenleri eritememişse ben ne yapayım :delphin:

İnceltici egzersiz yapmak isteyenler Callanetics'i inceleyebilir, inanılmaz işe yarıyor. Özellikle sorunlu bölgelerde çok etkili. İki kere yapsanız kalçanız basenleriniz, karnınız hamlıyor. Bu da demek ki oralar çalışıyor ve devam ederseniz kaçınılmaz olarak faydasını göreceksiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html

kızlar ya msj yazamaım altta msj boşluğu çıkmıyor bende konu kapandı sandım

Videoları ben de indirdim, başlayacaktım ama kadındaki basenleri görünce hevesim kaçtı. Benim de tek sorunum orası, o kadın bile basenleri eritememişse ben ne yapayım :delphin:

İnceltici egzersiz yapmak isteyenler Callanetics'i inceleyebilir, inanılmaz işe yarıyor. Özellikle sorunlu bölgelerde çok etkili. İki kere yapsanız kalçanız basenleriniz, karnınız hamlıyor. Bu da demek ki oralar çalışıyor ve devam ederseniz kaçınılmaz olarak faydasını göreceksiniz.

canım ben onu zaten yapıyorum 18 gün yaptım tamamlamama rağmen basenden,kalçadan 4cm belden 2cm gitti,benimde sorunum kalça callanetics çok işe yarıyor.
leslie yeni başladım zayıflatan bir program bu yüzden yapın diyorum.

herkese merabalara.s. bu diyeti uygulayan arkadaşlar 5 gün içinde 5 kilo vereniniz oldumu hiç??
ben lahana çorbası içiyrm ama çok midem bulandı artık bunu denemek istiyrumda...

canım ben onu zaten yapıyorum 18 gün yaptım tamamlamama rağmen basenden,kalçadan 4cm belden 2cm gitti,benimde sorunum kalça callanetics çok işe yarıyor.
leslie yeni başladım zayıflatan bir program bu yüzden yapın diyorum.

Callenetics'le ilgili video bulamıyorum fisfisfis bildiğiniz bir site varmı???
birde leslie nasıl bir program hiç duymadım da fisfisfis

Callenetics'le ilgili video bulamıyorum fisfisfis bildiğiniz bir site varmı???
birde leslie nasıl bir program hiç duymadım da fisfisfis

canım google ye türkçe altyazılı callanetics yaz ilk çıkan sayfa sende zayıfla sayfası orada bulabilirsin kesinlikle mükemmel bir egzersiz.
leslie de evde yürüyüş programı onuda google den ara sende zayıfla sayfasında ayrıntısıyla bulursun.

iyi geceler kızlar bende 10 gündür diyet yapıyorum az yeme ve günde 1 saat spor ile 3 kilo verdim ayın 16 sına kadar 5 kılo vermem lazım bu dıyetı denemek ıstıyorum..ama okul dershane falan vaar günün yarısında dısardayım yapması zor olur mu?

Kizlar moralim cok bozuldu.2.gunu tamamladim ve tartildim .Hic vermedigim gibi 1kilo da fazla ciktim..Reglime de 1hafta var daha..Tamam mucize beklemiyorum ama indan bi 200-300gr cik bile vermez mi senağlama Basina boyle bir sey gelen var mi?Yoksa ben bi yerlede yanlis mi yapiyorum?

kızlar sebze günüm harika gectii hiç ama hiiç kaçamak yok.. :dance:
az önce vakit ilerdi aslında ama bi domates yedim sadece... o da kacamak degildi,sabahtan yedigim bişeydi... :kedi:
yarın icin tavuk haşladım simdiden ama nası güzel koktu burnuma... cokacimcoook
almadm ama hiiççç... guclubacismile onun suyuna bi güzel pilav olurdu kiii aaah aah... neyse işte.. :sinifsinif:

başlardan bayağı sayfaya göz attım çok güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum denemeye başlıcam ..ama 1 soru önceden yazdıysanız cevabını kusura bakmayın ya gözümden kaçtı; tüm sayfaları okuyacak kadar zamanım yok:utangac:bunların sırası değişebiliyor mu ? değişmiyorsa değiştirip sonuçta değişiklik olmayan var mı?şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

Back
X