• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim kendinle gurur duymalısın gerçekten aynı kaderi paylaşıyoruz bende 114 ü gördüğümde ve artık ben kilo veremem bu böyle gider dediğim zamanda sevgilimle tanıştım bir yıla yakın bir zaman sonra yüzyüze geldik şimdi artık bu kilolardan kurtulmak ve daha sağlıklı olmak için bir çabam daha var inşallah hepbirlikte kurtuluruz azminden dolayı seni kutluyorum canım opuyorumnanaktan

gerçekten aynıymış yahu.. adaş dünyadaki ikizim sen misin acaba CADIARZU

ben 104,3 e düştüm sengözlerimebaksanab

saol taklım opuyorumnanaktan bu çok ii oldu tariflerini yarın deniycem ben bide eşimle birlikte yapıyorum hem onada akşam sıcak bişeyler sunmuş olurum :asigim:

afiyet olsun opuyorumnanaktan

kızlar sık sık yiyin ben daha önce de yapmıştım o zaman yürüyüşle destekleyerek 5 günde verdiğim kiloyu bu hafta yürüyüşsüz 3 günde vermişim ..ama bu sefer sürekli bi şeyler yedim hiç durmadı ağzım hiç açlık hissetmedim sadece patates günü beni zorladı..wc için de form çayı içiyorum problemi o çözüyor..çok mutluyum çooook meyve günüm süper gidiyor sabahtan beri 1 elma 1 kivi 1 muz 7 tane çilek yedim..hepsini karıştırıp meyve salatası yaptım ara ara yedim ohhh çok güzel geldi valla..
geçen sefer yaptığımda hiç bişey yiyemiyordum demekki kitliyormuş vucut kendini..

kızlaar ben et günümdeyim...3.günüm.. bence güzel gidiyor.. her çeşit etten birazcık birazcık yedim, aksama dogru ne canım isterse diye :kedi: ama bence en iyi ton balıgı gidiyor,ben birazcık limonluyorum süper oldu sabahtan en iyisi o gibi geldi bana...
dün cok güzel gecmisti, bugün de güzel gececegine inanıyorum...
hepimize bol bol incelmeleeeer kaydirigubbakcemile2

kızlaar ben et günümdeyim...3.günüm.. bence güzel gidiyor.. her çeşit etten birazcık birazcık yedim, aksama dogru ne canım isterse diye :kedi: ama bence en iyi ton balıgı gidiyor,ben birazcık limonluyorum süper oldu sabahtan en iyisi o gibi geldi bana...

yarında benim et günüm canım,tavuk ve yağsız tonbalığı yiyeceğim bende cokacimcoook

yarında benim et günüm canım,tavuk ve yağsız tonbalığı yiyeceğim bende cokacimcoook

ben aksama dogru canım kırmızı et ceker mi ki diye biraz kıyma kavurdum ama icine biraz tuz atmadan duramadım... güzel oluyor baharatla filan,benim etle bi sorunum olmadıgından sanırım ama bence en iyisi tavuk ve ton balıgı... iyi secim canım

bak bi tavsiye: tavuk haşlandıktan sonra didin böle güzelce ufak ufak.. sonra tavada yagsız ve baharatlarla cevirin böle kızartır gibi.. cok süper oluyor.. biliyorsunuzdur belki de yine de hatırlatma olsun kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

ben aksama dogru canım kırmızı et ceker mi ki diye biraz kıyma kavurdum ama icine biraz tuz atmadan duramadım... güzel oluyor baharatla filan,benim etle bi sorunum olmadıgından sanırım ama bence en iyisi tavuk ve ton balıgı... iyi secim canım

bak bi tavsiye: tavuk haşlandıktan sonra didin böle güzelce ufak ufak.. sonra tavada yagsız ve baharatlarla cevirin böle kızartır gibi.. cok süper oluyor.. biliyorsunuzdur belki de yine de hatırlatma olsun kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

canım ben akşamdan hazırlayıp yiyeceklerimi iş yerine getirip burda yiyiyorum.tavuğu dediğin gibi yapayım yok valla düşünememiştim tavada çevirmeyi güzel olur.böyle yapayım bende olumunekankayizsmile

slm arkadaşlar meyve günüm iyi gidiyor beklediğim gündü:))meyveyi çok seviyorum şeker ihtiyacımıda karşılıyor,bir kaç sorum olacak 1.sorum;kilo bildirimi hangi gün yapılıyor??,2.sorum;soda içmekte serbestmi??,3.sorum;ben yumurta gününde yoğurt yemeyi istiyorum yarım yağlı yoğurt olurmu??,yardımcı olursanız çok sevineceğim,tüm arkadaşlarıma yeni gününün kolay ve iradeli geçmesini diliyorum::)))

ayyy yarın tekrar tartılıp başlıcam ama korkuyorumeyvahedigeldismile inş. 3 ileri 2 geri olmamışımdır

ay hadi sende başla başla ........ne kadar çok kişi bu diyeti yapıyosa bende o kadar motive oluyom

yoksa bu saate kadar meyvayla duramazdım iyiyki varsınız

Kizlar moralim cok bozuldu.2.gunu tamamladim ve tartildim .Hic vermedigim gibi 1kilo da fazla ciktim..Reglime de 1hafta var daha..Tamam mucize beklemiyorum ama indan bi 200-300gr cik bile vermez mi senağlama Basina boyle bir sey gelen var mi?Yoksa ben bi yerlede yanlis mi yapiyorum?
canım bozma moralini bende regli olmaya yakın imkansız kilo veremiyorum,regli olup bitince birden 1-2kilon gider,benim aç kalıpta 1gr bile oynamadığı oldu hatta 100,200gr fazlam çıkıyordua.sa.s.:nazar:
regli dönemimdeyim ve3 günde, 2 kilo verdim hemde çok az kaçamklarla,,,,mutluyum valla 66 oldum............
süpersin canım maşallah çok güzel vermişsin bu hafta kupayı eminim ben alamayacağımbenneyaptımkiama olsun amaç zayıflamak böyle güzel haberler beni daha çok motive ediyoralkisalkisalkisopuyorumnanaktan

2 yıla yaklaşıyor 2008 in yazından beri işte.. ama 25 kilosunu bir yılda verdim 2009 yaz bittiğinden beri 5-6 kilo verdim sadece.. ya aslında şimdi yapsam kilo veremeyeceğim şekilde verdim.. çünkü ben hiç zayıflamakla ilgisi olmayan çevre zoruyla zayıflatılmaya çalışılan bir kızdım.. (özellikle de babamın ailesi tarafından) sonra sevgilim oldu benim.. 125 kiloyken görmüştü beni en son ama ben 140 a dayanmıştım.. uzaktaydı sevgilim biz telefonla başladık ilişkimize başladıktan 1 yılı geçkin sürede buluşabildik sadece.. ben de o gelene kadar en azından kilo vereyim dedim.. o civar kilodan yürüyüşle kolayı eksiltmekle daha az yemekle 124 e düşüp buluştum sevgilimle.. ondan sonra üniversitede yurda girdim.. iki öğün yemeye başladım.. akşam öğünüm salataydı sadece.. öyle işte.. 120 ye düştüm.. geçen yıl bu zamanlar 120ydi kilom.. sonra moral bozukluğuyla verdim 3-5 gerisini de yazın verdim.. 10 kilo kadar ilaç desteğiyle.. ramazandan beri de her ay 3 kilo verip geri aldım.. 105 in altına 108 in üstüne hiç çıkmadım ama ne zaman 105 i görsem ertesi hafta 108 oluyordum.. neyse kk ya üye oldum 107,5 la.. düştüm 104,6 ya kadar 105 in altını görmüştüm sonunda ama sonra yine 108 oldum.. sonra bu diyetle işte 104,4 oldum sonra da 106,8 e hatta 108 e kadar çıkım 106,7 ile bu hafta başladım.. işte böyle kısa özeti boshayallersmile
canım çok güzel vermiş kilolarını inşallah hedeflediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın,ulaşırızopuyorumnanaktan:nazar:
en iyisi tartılmamak ama ben dayanamıyorum işte 70in altına düştüğümü görmek istiyorum

dün 45 dakika yürüyüş yaptım
bencede beklediğinden az verdiğin görünce morali bozuluyor insanın ama daha fazla verdiğini görüncede süper oluyor ben bu ayın sonundaki hedeflediğim kiloya malesef ulaşamadım keşke bu diyete daha önceden başlasaydım neyse hayırlısı olsun ıNŞALLAH haziranda hedeflediğim kiloya ulaşırım

ben tavukla yaptım ama haftaya inşallah ton balığıyla yapmayı düşünüyoruma.sopuyorumnanaktan:nazar:

Son düzenleme:
incilideniz canım birkaç soru sordum lütfen gelince cevaplarmısınopuyorumnanaktana.s.nasılsın diyetin nasıl gidiyor bugün hiç girmemişsin bukadar özletme kendini canımolumunekankayizsmile:nazar::nazar:

ay hadi sende başla başla ........ne kadar çok kişi bu diyeti yapıyosa bende o kadar motive oluyom

yoksa bu saate kadar meyvayla duramazdım iyiyki varsınız

başlıcam canım korkma ikinci haftam olucak ve baya bi burdayım ama istediğim kiloyada gelsemde burdayım sende iiki varsın opuyorumnanaktan işte kadın dayanışması guclubacismile

Son düzenleme:
canım bozma moralini bende regli olmaya yakın imkansız kilo veremiyorum,regli olup bitince birden 1-2kilon gider,benim aç kalıpta 1gr bile oynamadığı oldu hatta 100,200gr fazlam çıkıyordua.sa.s.:nazar:

süpersin canım maşallah çok güzel vermişsin bu hafta kupayı eminim ben alamayacağımbenneyaptımkiama olsun amaç zayıflamak böyle güzel haberler beni daha çok motive ediyoralkisalkisalkisopuyorumnanaktan

canım çok güzel vermiş kilolarını inşallah hedeflediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın,ulaşırızopuyorumnanaktan:nazar:

bencede beklediğinden az verdiğin görünce morali bozuluyor insanın ama daha fazla verdiğini görüncede süper oluyor ben bu ayın sonundaki hedeflediğim kiloya malesef ulaşamadım keşke bu diyete daha önceden başlasaydım neyse hayırlısı olsun İNŞALLAH haziranda hedeflediğim kiloya ulaşırım

ben tavukla yaptım ama haftaya inşallah ton balığıyla yapmayı düşünüyoruma.sopuyorumnanaktan:nazar:

teşekkürler canm 60 a kadar devam inşallah...........

slm arkadaşlar meyve günüm iyi gidiyor beklediğim gündü:))meyveyi çok seviyorum şeker ihtiyacımıda karşılıyor,bir kaç sorum olacak 1.sorum;kilo bildirimi hangi gün yapılıyor??,2.sorum;soda içmekte serbestmi??,3.sorum;ben yumurta gününde yoğurt yemeyi istiyorum yarım yağlı yoğurt olurmu??,yardımcı olursanız çok sevineceğim,tüm arkadaşlarıma yeni gününün kolay ve iradeli geçmesini diliyorum::)))

canim ben cevapliyayim sorulari

1-kilo bildirimi 6.günün sabahi yapiliyor
2 meyvesiz sade soda icebilirsin
3 yogurt yagsiz olsa daha iyi olur ama bulamiyorsan yarim yaglidda olur

kızlar sık sık yiyin ben daha önce de yapmıştım o zaman yürüyüşle destekleyerek 5 günde verdiğim kiloyu bu hafta yürüyüşsüz 3 günde vermişim ..ama bu sefer sürekli bi şeyler yedim hiç durmadı ağzım hiç açlık hissetmedim sadece patates günü beni zorladı..wc için de form çayı içiyorum problemi o çözüyor..çok mutluyum çooook meyve günüm süper gidiyor sabahtan beri 1 elma 1 kivi 1 muz 7 tane çilek yedim..hepsini karıştırıp meyve salatası yaptım ara ara yedim ohhh çok güzel geldi valla..
geçen sefer yaptığımda hiç bişey yiyemiyordum demekki kitliyormuş vucut kendini..

maşallah:nazar: canım süpersin aç kalınca vucut her yediğini depo edermiş sık sık yemeli bu sendede ispatlanmış oldu sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın,ulaşırız inşallahopuyorumnanaktan:nazar:

Back
X