• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar bugün benim et günümdü haşlanmış tavuk yaptım sabah öğle onu yedim ama midem felaket bulanıyor. sadece haşlanmış tavuk yiyip, su içilirse böyle oluyor malesef :bbo:

canım bence boşa çabalamıyoruz tamam herkezde aynı etkiyi yaratmayabilir bu diyet ama ben kesin karar vermek için birazdaha çabalamak gerektiğine inanıyorum en az bir ay yapmak lazım ki yağdanmı sudanmı veriyoruz kiloları farkedelim kaydirigubbakcemile5

21 gün yapmayınca doğru sonuç alınmıyormuş haklısın tatlımolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
:)) canımopuyorumnanaktan aynen bende öle yapıyorum bu arada çok yakınız belki ilerleyen zamnlarda yüz yüze görüşürüz şöle inceik olduktan sonra kızınıda merak ettim hem .bende bebek yok senağlama malesef

inşallah canım çok isterimmm,olur inşallah canım benim hamd ı senalar olsun 3 yılın sonunda oldu tabi öncesinde düşüklerim oldu kanımda pıhtılaşma varmış,Allah tan tahlil yaptırmışım..opuyorumnanaktanşimdide aşıya gidiyoruz gelince görüşürüz sakın bir yere kaybolma imkanın olursa akşamda gir ben arada açıyorumolumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.:nazar:

slm kızlar bugün benim et günümdü haşlanmış tavuk yaptım sabah öğle onu yedim ama midem felaket bulanıyor. sadece haşlanmış tavuk yiyip, su içilirse böyle oluyor malesef :bbo:

keşke fırında yapsaydın canım kekik,pul biber,kimyonla terbiye yapıp, fırında kurutulmuş et gibi oluyor hiç bulandırmıyora.sopuyorumnanaktan:nazar:

merhaba arkadaşlar cumartesi günkü kilon 102,5 ti haftasonu neyseki abartmamışım hiç kilo almadım bu haftayada 102,5 ile başlıyorum bu haftaki hedefim 98 inşallah hedefime ulaşırım dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz sevinirim :))

Hafta sonunu almadan atlattiysan ne mutlu sana.Bu azimle basarmaman icin bir neden yok

inşallah canım çok isterimmm,olur inşallah canım benim hamd ı senalar olsun 3 yılın sonunda oldu tabi öncesinde düşüklerim oldu kanımda pıhtılaşma varmış,Allah tan tahlil yaptırmışım..opuyorumnanaktanşimdide aşıya gidiyoruz gelince görüşürüz sakın bir yere kaybolma imkanın olursa akşamda gir ben arada açıyorumolumunekankayizsmileopuyorumnanaktana.s.:nazar:

malesef canımopuyorumnanaktan evde pc yok sadece işteyken girebiliyorum ama akşam 6,00 kadar burda

verdiğim kilonun 1.4 geri aldım ama olsun geçen hafta 1 kilo vermiş oldum...mutluyum yani :))
bu hafta daha çok dikkat edicem inşaallah..

Kızlar ben patates günümde patatesin birazını salata yapıp yemiştim bol baharatlı birazınıda yine baharatlı sumaklı sulu yağsız yemek yaptım.Yahni gibi yani daha kolay yenebiliyor. Hem değişik oluyor.Ben adet dönemindeyim karnım falan şiş sanki hiç kilo veremedim gibi geliyor ama çarşamba sabaha kadar tartılmıycam bakalım sonuç ne olacak.

Son düzenleme:
mirage 1 gün geç oldu ama doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı ideal kilolu yıllaraa.s.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım. aminnnn birgün ben de ideal kiloda olacağım umarım eyvahedigeldismile bugün et günüm sabah biraz ton balığı ile çok az tavuk yedim ama çok büyük bi kabahatim var:kedi: erkek arkadaşımla şehir turuna çıktık ve ben bir bardak bira içtimeyvahedigeldismile umarım çok etkilemez. biraz sonra bir parça tavuk ızgara yiyip günü kapatacağım. yarın inşallah tartıda az da olsa bi eksilme görürüm:kedi:

valla çaresizlik ve açlık insana neler yaptırıyor.haşlanmış patatesleri rendeleyip çorba yaptım,limon ve pulbiber ekip yedim ya ama çok iyi geldi çünkü bir lokma daha haşlama patates yiyecek halim yoktu.tavsiye ederimaklinialirimsmile

Son düzenleme:
yaaa satler dakikalar geçmiyo sanki zaman durdu gibi ben çabuk zamn geçsin istiyorum 5 günü sonunda kaç kilo gittiğini görmek istiyorum delikafaduldendelikafadulden

teşekkür ederim canım. aminnnn birgün ben de ideal kiloda olacağım umarım eyvahedigeldismile bugün et günüm sabah biraz ton balığı ile çok az tavuk yedim ama çok büyük bi kabahatim var:kedi: erkek arkadaşımla şehir turuna çıktık ve ben bir bardak bira içtimeyvahedigeldismile umarım çok etkilemez. biraz sonra bir parça tavuk ızgara yiyip günü kapatacağım. yarın inşallah tartıda az da olsa bi eksilme görürüm:kedi:

hımm bira kaç kalori ki?bende bugun tavuk yıyorum bıraz da ton balıgı ama sıkıldım sabah öglen yedım ama akşam yıyesım gelmıyor canımda ıstemıyor yemesem ne olur:kedi:
açım ama yemek istemiyorum patates yiyceğimi düşündükçekafamçokkarıştı
aynı şeyler yemekten sıkılıyor ınsan o yuzden bısey yıyesın gelmıyor ve zayıflıyosunndelikafadulden
yaaa satler dakikalar geçmiyo sanki zaman durdu gibi ben çabuk zamn geçsin istiyorum 5 günü sonunda kaç kilo gittiğini görmek istiyorum delikafaduldendelikafadulden

evett ben sabırsızlıkla beklıyorum bugun 4.gunum yarınn sonnnn oleyyyyzemuszemuszemuszemus

ooo.. kaptanım patates gününü atlattığın için çok şanslısına.s

ben en çok yumurta günün sevdim:dance:

çoğunluk patates günüden şikayetçi zaten benim bu patatesle başımhep belada yurtta kalırkende sürekli patates kızartması yemek zorunda kalırdık okul biteli 5 yıl oldu hala ağzıma patates kızartması koymadım geçen seneye kadar adını bile söyleyemiyordum anneme hani toprağın altından çıkartılır ince ince doğranıp kızartılır ya o ben evde olduğum sürece asla yapılmayacakk hatta adı bile söylenmiyecek diyodumkötükedihüso düşünün artık bu patats bana ne işkenceler çektirdi

patates yemekten midem bulandı ama haşlama patatesten daha iyi enazından fırında patates yalnız baharatını biraz fazla kaçırmışım midem felaket şekilde yanıyor neyseki bugünü bitirdik sayılır gün boyu 2 fincan mate çayı 3 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı ve 1,5 lt su içtim akşam yarım lt daha su içerim ve günü kapatırım :))

Back
X